Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Reklám, humor és pornó egyben

A pornóoldalak azok, amiket senki nem néz, mégis a legnagyobb forgalmat bonyolítják le a neten. Egyfajta álszemérem lengi körbe őket, és reklámozni sem szeretik magukat a mainstream médiában, legfeljebb a lesből támadó kéretlenül megnyíló bannerekben lehet találkozni velük, ott viszont nem éppen a kifinomult oldalukat mutatják. Az egyik leglátogatottabb pornóoldal, a Pornhub (nekem is csak mesélték) most változtatni akart ezen, és a felhasználókat kérte fel, hogy tervezzék meg a site következő reklámkampányát. Az egészet ráadásul elég bátor és innovatív módon a tumblr-en szervezik, itt van a kampány főoldala, és itt gyűjtik, illetve teszik közszemlére a beérkezett pályaműveket is.

Az egész egyszerre komolytalan és halálosan komoly, közönséges de közben egészen szellemes. A nekem legjobban tetszőreklámtervekből (a browser historys szöveg 10/10) válogattam egy marokra valót (khm...), amelyek között néhány nagyon vicces is és néhány egészen zavarba ejtő darab is akad. Ha tudtok jobbat, előttetek a lehetőség, hogy meg is mutassátok. Kezeket a paplan fölé, indulhat a játék!

porn6.jpg

pornhub.jpg

  pornhub3.jpg

porhub2.jpg

pornhub4.jpg

pornhub5.jpg

Címkék: humor szex

2014.03.26. 10:15 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr245878726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása