Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyűjtsd össze az összes Pokemont, és dolgozz a Google-nél!

Pokemon1.jpg

Közismert, hogy a Google-hez csak a legelszántabb és legkitartóbb jelentkezőket veszik fel. Ahhoz, hogy könnyebb legyen kiválasztani a legelvetemültebbeket, a gugli most létrehozott egy kis játékot a Maps-en belül. Ha megnyitod a térkép alkalmazást és a Search mezőbe kattintasz, megjelenik egy Press start gomb, melynek megnyomásával indul a vadászat.

És, hogy mire? Hát pokemonokra! A svájci CERN környékén szétszórt pokemonokat kell egyenként megtalálnod, pontosan 150-et. Ki elvetemült, ha nem az, aki mindet megkeresi? Én például ötig jutottam. Akinek viszont valóban sikerül mindet összegyűjtenie, Pokemon Mester lesz és ezzel be is jut az utolsó körbe, ahol már a Google-ben csillogtathatja tehetségét. Az unortodox munkaerő-toborzás sajnos nem véletlenül április elsején jött ki: ha a videóból nem esett volna le, a keresőcég csak a bolondot járatja a pokemon-rajongókkal.

Címkék: google

2014.04.01. 09:18 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr985888652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása