Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Innál vizet, amit egy autó állított elő?

h2o.jpgA hidrogénhajtású autókról már régóta lehet hallani, de igazán nagy változások még nem indultak be. Talán az első nagy lépés a Honda FCX lehet, ami már teljes mértékben hidrogén hajt meg. Ami igazán különlegessé teszi ezt a technológiát, az az, hogy a végtermék a felhasznált hidrogénből és a levegő oxigénjéből keletkező víz, ami a technológiának köszönhetően olyan tiszta, hogy konkrétan meg is lehet inni. Ezt használta fel egy ügyes kampányban az ausztrál Leo Burnett, amely az új, hidrogénhajtású Hondákból származó vizet flakonokba palackozta, és H2O márkanév alatt forgalomba hozta. A palackokat először egy moziterem gyanútlan vendégeinek kínálták, akik megdöbbenve szembesültek a ténnyel, hogy az általuk elkortyolgatott víz egy Hondából származik. A víz kapható lesz a benzinkutakon, így az autósok is nagyot nézhetnek majd. Ha nem is váltanak a még nehezen elérhető és méregdrága technológiára, az biztos, hogy beszélni fognak róla. Mert a jövő tényleg vízízű.

Címkék: autó

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr606159569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurma73 · https://plus.google.com 2014.05.14. 07:20:32

Hát nem tudom,azért a kipufogó korrodálódik egy idő után a víz meg összeszedi a rozsdát.
Nem lehet ez túlsokáig iható.

Netuddki. 2014.05.14. 08:54:55

Ekkora baromságot!
A desztillált víz méreg. Ééééértem?

Gazz 2014.05.14. 09:47:30

@kovi1970: Ha literszámra iszod szakmányban napokon át, akkor talán igen, de senki se hal bele néhány pohár desztvízbe.
A sima csapvíz és a desztvíz között anatómiai szempontból nem sok különbség van, mindegyik elenyésző mennyiségben tartalmaz oldott anyagokat a vérhez képest, a szervezet ezt simán lekezeli, hozzárakja ami kell abból amit megeszel. Illetve visszafogja az izzadtság és a vizelet sótartalmát.

Gazz 2014.05.14. 09:49:17

@Gyurma73: Nyilván rozsdamentes acélból van a kipufogó. Feltalálták már elég régóta. Emellett ennél a technológiánál alacsony a kibocsátás hőmérséklete, nem fog rozsdásodni semmi.

katasztrófavédelemi rendelhárító rohambrigád · http://bit.ly/2qNoFtr 2014.05.14. 10:10:03

Eleve hagyományos értelemben vett kipufogó sem igazán szükséges ide, az ott fent egy marketingfotó, nem kéne ilyenekre alapozva butaságokat írni :) Másrészről viszont maga az üzemanyagcella is nyilván öregszik, ilyen-olyan alkotóelemek kioldódnak belőle, még ha minimális mennyiségben is, én a magam részéről egyelőre jobban bízom a jó öreg szaros-hugyos-ipariszennyezett csapvízben, meglehet elég irracionális módon, de a nálunk jellemző vízbőség miatt semmi okunk rá, hogy ne hagyjuk a hagyományos vízkörforgásban egy kicsit megtisztulni (és máshogy elkoszolódni), mielőtt pohárba töltjük. Vízhiányos területeken viszont simán lehet értelme összegyűjtögetni ezt is.

2014.05.14. 10:22:22

@Gazz: kell még valami a legionellák ellen, ha esetleg lassan jönne ki a lötty a kipufogóból (nem tudom, van-e kifugódob, vagy teljesen csendes a cella?), egy kis ásványisó-adagoló,valamint inyenceknek széndioxidpatron és nirvána!

randomuser1 2014.05.14. 16:56:11

olyat is csinálhatnának a nagyokos japánok amiből pálesz folyik...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása