Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kutyamentő képernyővédő

Ez nem egy karakter a Pom-Pom meséiből, hanem egy remek ötlet a Pedigreetől arra, hogy a menhelyen gazdira váró kutyusokat és az elfoglalt gazdikat közelebb hozzák egymáshoz. Persze, a legegyszerűbb, ha mindenki fogja magát, és elsétál a menhelyre, hogy kutyát válasszon, de ha ez ilyen egyszserű lenne, akkor üresek lennének az állatothonok. Sokaknak kell egy kis bíztatás, egy kis impulzus ahhoz, hogy elszánják magukat.

Erre találta ki a Pedigree ügynöksége a brazil AlmapBBDO a Dogsaver nevű kis kampányt, aminek a lényege, hogy egy egyszerű appal a képernyővédőben mutatják meg a gazdit kereső ebeket névvel, pofával együtt. Hogy a bárki által elérhető és letölthető app minél több emberhez eljusson, műszaki áruházakat, számítógép üzleteket kerestek meg, hogy a kihelyezett képernyőkön is a kutyamentő képernyővédő fusson. Szerintem ügyes megoldás, megérdemlik a jutalomfalatot!

 

Címkék: kutya nonprofit állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr996172035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mildi 2014.05.16. 15:26:12

köszi :) édes ez a képernyőkímélő

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása