Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A vécébe száműzött kismamák

Bár nem vagyok anya, apukaként azért tudom, hogy a szoptatás az egyike a legszebb, legbennsőségesebb pillanatoknak, amit egy anyuka és a gyermeke közösen átélhet. Nyilván az a legjobb, ha ezt otthoni, biztonságos és rendezett körülmények között élhetik át, de manapság egy kismamának is sokkal több dolga és elfoglaltsága van annál, hogy mindig minden esetben otthon tehesse ezt meg. Ha viszont bármilyen okból arra kényszerül, hogy elmenjen otthonról, és a kicsi épp akkor éhezik meg, amikor nem kellene, bizony nagy bajban van. Nyilvános helyen eleve megnézik, kinézik a kismamát, aki szoptatni szeretne, mondván ne tárja közszemlére ezt a dolgot, ne mutogassa a mellét, amit amúgy gyerek nélkül azért szívesen nézegetnének a legtöbben.

Marad az elvonulós megoldás, amivel nem is lenne baj, ha el lehetne vonulni valahová. A legtöbb helyen (tisztelet a kivételnek, mondjuk néhány benzinkút-, étterem-, vagy bolthálózatnak), nincs erre lehetőség, és az egyetlen megoldás, ha a kismama a lehető legkevésbé meghitt helyre, egy nyilvános vécébe vonul vissza szoptatni, ami viszont sok mindennek nevezhető, de felemelőnek nehezen. Erre hívja fel a figyelmet egy diákok által készített kampány, amely épp ennek a helyzetnek a fonákságait mutatja be. Szívás.

breastfeeding-1.jpg

breastfeeding-2.jpg

breastfeeding-3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr896205370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petrol pet 2014.05.25. 21:32:02

Ezek se kelet-európai nyilvános WC-ket fotóztak. Szerencsére.

gchg 2014.05.26. 00:28:56

Inkább próbafülkében: WC-ig sose süllyednék. Bár akit zavar, hogy szoptatok, az ne nézzen oda.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2014.05.26. 00:48:40

A harmadik képről azt gondolnám, hogy a véletlenül teherbe eső kislányok kapcsán hívna fel bennünket a gondosabb fogamzásgátlásra vagy felvilágosításra.

KaPé 2014.05.26. 07:06:29

Sosem jutna eszembe nyilvános vécébe elvonulni. Akit zavar, az ne nézzen oda. Nekem is végig kell néznem az utcán szaró kutyákat, ahhoz képest a szoptatás felemelő látvány.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása