Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Óda a focivébéhez

A fociról sokan, sokfélre reklámot forgattak már. Az Adidas és a Nike járnak ebben az élen, ők képesek igazán jól megfogni ennek a sportnak a lényegét. Igazán emlékezetes kampányt mégis csak ritkán sikerül alkotni, talán világversenyenként egy kiemelkedő filmnek sikerül megragadnia a hangulatot. Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem, idén ez a kampány lesz az, amire emlékezni fogunk. A reklám vagy videoklip vagy kisfilm, nem is tudom, minek nevezzem az Apple által éppen 3 milliárd dollárért felvásárolt Beats fülhallgatóknak készült, mégis messze-messze túlmutat ezen. Sokkal inkább egy óda ez ehhez a csodálatos játékhoz, ami iszonyatosan jól ragadja meg azt a hangulatot, ami ilyenkor a hatalmába kerít játékost és szurkolót egyáltalán.

A készítők nagyon ügyesen nem tolták előtérbe a terméket, inkább azt használták ki, hogy a meccsek előtt a játékosok ilyen fülhallgatókkal igyekeznek kikapcsolni a külvilágot, és fejben ráhangolódni a meccsre. Elképesztő sztárkavalkádot láthatunk, Van Persie-től Götzén, Schweinsteigeren és Hernandezen át Fabreagasig felvonul itt mindenki aki számít. Az egészet ráadásul Neymar és az édesapja foglalja keretbe, aki megpróbál még a meccs előtt valami bíztatót, bátorítót és felemelőt mondani a fiának. Hát mit mondjak, sikerült, mint ahogy a filmnek is sikerült azt a felfokozott várakozást, izgalmat és hangulatot visszaadnie, ami a foci-vb lényege. Tegyétek ki egész képernyőre a filmet, vegyetek fel egy fülest és úgy nézzétek meg, aztán kezdjünk el együtt visszaszámolni a kezdésig. Hat,...

Címkék: sport celeb látvány reklámzene

2014.06.06. 09:39 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr796282006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása