Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jobb lehetsz, mint Messi!

Sokan várták már a FIFA sorozat legújabb epizódját, amivel jobb grafikával, élethűbb akciókkal és nem utolsósorban aktualizált csapatokkal és játékosokkal élvezhetjük minden idők legjobb focis játékát. A sorozat a megszokott módon most is méltó reklámot kapott, amit a nagy sztárok (Ibra, Messi, Hazard) mellett szuper trükkökkel és látványvilággal turbóztak fel. A szpot azt az érzést, izgalmat igyekszik bemutatni, amit játék közben, az egyes sztárok bőrébe bújva érzünk, amikor a beívelt fejesre a mi fejünk is bólint, a lecsorgó labdára pedig a mi lábunk is lendül. Mindezt jó zenével, szép effektekkel fűszerzve, amitől azok is megkívánják az új fifát, akik eddig eddig csak hezitáltak. Én mindenesetre még hazafelé beszerzem.

Címkék: játék sport celeb látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr456727441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyisziati 2014.09.24. 17:59:30

Én kedvelem a fifát, de ezt már túlzásnak érzem. Pedig anno az elsőt a hangulata miatt vettem meg - de ez már távol áll attól, amit még el tudok képzelni, mint játékélményt.
.
Ez már inkább ilyen "augmented reality" szagú dolog. GPS
-nél jó, fociban már nem, szerintem.

oszintenmondom 2014.10.02. 15:26:01

Ez már felveti azt, hogy akkor mi a pékért nem fogjátok a lasztit, és mentek le a térre focizni a haverjaiddal ahelyett, hogy a pixeleket bámuljátok? Fail.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása