Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Van Damme helyett átverés az új Volvo reklámban

A Volvo kamionoknak készülő kampány eddig elkészült darabjai (a hörcsögel vezetett kamion, a két kamion közötti kötéltánc, Van Damme epic splitjéről nem is beszélve) magasra tette a lécet és a nézők elvárásait. Ezúttal egy kicsit más taktikához folyamodtak, és a klasszikus átverős videók (szép magyar szóval élve prankvertising) eszközével éltek. Az új videóban egy menő Casinoban dolgozó srrácot szívattak meg az első napján, aki az érkező vendégek autóit parkolja le, nem is akárhogyan. A Van Damme-os videó sikerét esélye sincs még csak megközelíteni sem, ettől függetlenül jópofa az alapötlet, az üzenet azonnal átjön és a végeredmény is működik. 

Címkék: humor vírus autó

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr946736057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2014.09.28. 17:27:30

Ha attól eltekintünk hogy egy modern kamiont nem nehezebb elindítani mint egy személyautót-minden szervós és rásegítéses-ahoz hogy arrébb álljon vele nem kell felváltani a 16. sebességbe sem,max.a parkolás menne nehezen...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása