Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fogadjunk, hogy ennek a bannernek te is örülnél!

Nincs idegesítőbb az arcodba mászó, felesleges dolgokat hirdető bannereknél, amiknek az égvilágon semmi haszna? Mit szólnál, ha kiderülne, hogy van olyan banner, amit nemhogy nem gyűlölnél azonnal, hanem még örülnél is hogy használhatod? A British Council bebizonyította a kétkedőknek, hogy többet is ki lehet hozni egy banner felületből mint amihez szoktunk, és akár még az adblockert is érdemes kikapcsolni miatta egy pillanatra. Elkészítettek egy bannert, ami a nyelvtanulásban segít a netezőknek. Ha egy angol nyelvű oldalt olvasnak, a szövegben elég csak az ismeretlen szót kijelölni, és a banner felületén máris megjelenik a jelentése, sőt, ha szeretnénk, a kiejtését is meghallgathatjuk. Pofonegyszerű ötlet, amit ráadásul használni is kényelmes és könnyű. Well done British Council!

Címkék: banner online

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr116741687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☉ ☾ 2014.09.30. 11:31:25

Az nem banner, hanem alkalmazás.
Vagy alkalmazás a bannerban. Marhaság.

baliquez 2014.09.30. 11:37:59

Fogadjunk hogy emiatt sem kapcsolnám ki az AdBlock-ot. Ugyanis ha számomra ismeretlen nyelvű weblapot olvasok akkor 1. automatice lefordíttatom az egészet 2. nem fordíttatom le a böngészővel.

Ennél a zsennnniáliss bannerblokknál pedig kb. négy kattintással bonyolultabb a böngészőmben külön fülön futó guglifordítóból kihalászni a fordítást. Szóval nem, ez kevés ahhoz hogy a pl. indexen is a pofámba kúrt féloldalnyi flashes villogó reklámokat eltűrjem és kikapcsoljam az AdBlock-ot.

Hasznosabb lenne egy olyan realtime szövegfordító ami a pandzsábbengáli pidzsininglisül beszélő banki- és közalkalmazottak mondandóját fordítja le oxfordinglisre, kihullik a hajam attól hogy mennyire képtelenek tisztán artikulálni a pakik meg az indiánok.

BitPork 2014.09.30. 11:52:14

Nem csak h felesleges a mai egérlebegtető fordítók mellett, nekem semmi ne jöjjön az arcomba kéretlenül! Amelyik oldalra szükségem van azért fizetni is hajlandó vagyok.

Dulifuli, akit kizárt az Index Fórumról egy köcsög 2014.09.30. 12:22:07

@baliquez: A flash animációk tiltására én inkább Flashblock-ot használok, bár azért van Adblock-om is. Mindkettő jó a háznál.

2014.09.30. 13:20:26

"Fogadjunk, hogy ennek a bannernek te is örülnél!"

Fogadjunk, hogy nem. :-)

eßemfaßom meg áll 2014.09.30. 14:03:51

hypertranslate kiegészítő 1 kattintás a kijelölt szöveg fordítása.

Köszi, ez a banner se hiányzik

Johnny Joker · http://jehovatanui.blog.hu/ 2014.09.30. 14:20:29

Tégy meg te is mindent az AdBlocker programok népszerűsítéséért! Telepítsd barátaid, családtagjaid számítógépeire, hálásak lesznek!

dirmix 2014.09.30. 15:07:36

Chrome böngészőben pedig elég kijelölni a szót és egy másodpercen belül buborékban megjelenik a meghatározás, ha telepítve van a Google Dictionary kiterjesztés. Semmi pop-up!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása