Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Itt vannak a Doritos Super Bowl reklámjai

Most, hogy az utolsó tűlevelek is lehullanak a fenyőfákról, a figyelmünk az űbercuki karácsonyi reklámokról, az idén félpercenként 4,5 millió dollárba kerülő Super Bowl szopotokra terelődik. Az NFL döntőjének szüneteiben játszott reklámoknak nem csak a listaára ennyire elrugaszkodott: a márkák előszeretettel engedik hosszú pórázra a kreatívok képzelőerejét, amit rendszerint horribilis produkciós költségek szoktak követni. (Ezt pont tavaly figurázta ki a Newcastle Brown Ale)

A Doritos ezzel ellentétben már kilencedik éve hirdet versenyt a lelkes közönség számára, hogy mindenki készítse el a saját agydurrantó Doritos reklámját. Ezután az előszűrt legjobb pályaműveket előzékenyen az internet népe elé vetik, hogy válasszák ki ők, melyik szpot menjen a Big Game szünetében. Reklámdemokrácia, ugye. Ha ez nem lenne elég motiváció a nevezéshez, a nyertest meg szokták dobni 1 millával amerikai dollárban (ha már úgyis megspórolták a büdzsét, de idén még erre is rá tudtak fejelni egy álommelóval a Dreamworks filmstúdiónál.

A reklámodat a fogyasztókra bízni nem mindig jó ötlet, erről itt írtunk bővebben, de a Doritos Crash The Super Bowl versenyében egy két kínos darab mellett, egész ötletesek is vannak, (plusz egy arcátlan nyúlás is, a szegény ember Drama Queen-je, ami egy bosszantóan gagyi remake-je a 2010 Young Directors Award szpotnak.) A Doritos kézműves reklámjai egészen annyira szoktak tetszeni a közönségnek, hogy már három évben is megnyerték a Super Bowl Ad Meter legkedveltebb reklámja címet.

Hogy melyik szpot melyik kategóriába esik, döntsétek el ti: az idei tíz legjobbra itt szavazhattok egészen január 28-ig!

 

Címkék: film humor elmebaj reklámszavazás doritos Super Bowl

2015.01.08. 09:00 foltin Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr317052099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása