Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Super Bowl reklám óriásmellekkel

Most, hogy nyakunkon a Super Bowl, természetesen idén is már hetekkel a nagy esemény előtt elkezdtek szivárogni az NFL döntőjének szünetére készült reklámok. Ezek közül az egyik legemlékezetesebb a Carl's Junior étteremlánc reklámja. Na nem a mély gondolatok vagy a sosem látott kreativitás miatt, hanem Charlotte McKinney igencsak dús kebleinek köszönhetően. Ekkora mellek tényleg ritkán tűnnek fel reklámban, különösen olyanok, amik (elvileg) természetesek. Merthogy a reklámfilm a Carl's Junior természetes alapanyagokból készülő hamburgereit hirdeti, amit a mi Charlotte-unk is azért választ (a csillagászati gázsi mellett persze), mert ahogy azt eredeti mellei is bizonyítják, ő a természetességre esküszik. Azért a szpot nem csak ennyiből áll, a hímsoviniszta, nyálcsorgató felvételek mellett elszórtan képi ötleteket is tartalmaz, de tény, hogy kicsi a valószínűsége, hogy találkuozunk majd vele a nagy nemzetközi reklámfesztiválokon. Mellfetisisztáknak viszont kötelező!

Címkék: humor kaja szex Super Bowl

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr317104707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sal Bandy 2015.01.24. 23:37:29

ó az ördögbe, lehet, hogy mivel eddig nem volt kapható ilyen szuper naturál burger, nos akkor eddig a jónép növekedési hormonos-szteroidos zsíros burgereket eszegetett? No fene. Eddig is gyanusak voltak nekem az amcsik a buzi nagy fejükkel olyan furcsán néznek ki, de akkor ez nem véletlen. Szart esznek és szarul is néznek ki.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása