Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beteg az ország

Ha valaki a reklámokból szeretné megítélni a magyarság egészségi állapotát igencsak ijesztő eredményre jutna. A tévében olyan méretűre nőtt a különféle gyógyszereket vagy gyógyhatású készítményeket hirdető reklámok száma, hogy ebből kiindulva komoly gond lehet az ország általános állapotával. Hiszen ha nem lenne irántuk kereslet, nem lehetne benne üzlet és akkor nem tudnák a gyártók főműsoridőben hirdetni a termékeiket. Nem múlik el reklámblokk, hogy ne találkoznánk a bugyborékoló kislánnyal, a lecsúszó szoknyával vagy az egekbe emelkedő felfújódó emberrel, tehát valószínűsíthetjük hogy puffadás nálunk népbetegség. Az emberek többségének emellett folyton hasmenése is van, ha pedig éppen nem fosik, akkor csak hashajtóval megy neki a nagydolog. Nem csoda, ha ezek után olyan büdös lesz a mellékhelyiségben, hogy az még Vegyi Alinak is dicsőségére válna, és kizárólag ultrahatékony szagtalanító használata után lehet újra megközelíteni a csészét.


De a vizelettel is folyton gondonk vannak. A nők többsége kénytelen Tena ladyt használni, a férfiak meg csak úgy nyelik a Peponent, hogy üríteni tudjanak. Nem csoda, ha mindez a szexuális életükre is kihat. Ha a nők éppen nem menstruálnak, a férfiaknak lesznek merevedési problémáik. De még ha potencianövelő szerekkel sikerül is beindítani a szerszámot, még mindig ott van a hüvelygomba. Ennek már pusztán a gondolata is azonnal lelohaszt mindenfajta lelkesedést, nincs annyi Axe spray a világon, ami ezen segíthetne. Ráadásul legtöbbször az oralis kiskapu is zárva, hiszen hiába múlik gyorsabban, azért még mindig népbetegség a herpesz.

Még lejjebb ásva Ásókára bukkanhatunk, aki nyilvánvalóvá teszi, hogy a lábbal is bajok vannak. Az amúgy is száraz, töredezett bőrű lakosság többsége a plafonon futkos a viszketéstől, és kénytelen undorító háromdés lényekkel megosztania a körömágyát. A lábuknál már csak a hónaljuk és a szájuk büdösebb az embereknek, nem beszélve a fülükből folyó zsírról és az orrukból csöpögő váladékról. Ez pedig szinte mindig folyik, mert ha épp nincs parlagfű szezon, elég egy esősebb nap és még a buszmegállóban is ez a téma az utasok között, akik nem mernek egymásra mosolyogni, mert vagy szuvas a foguk vagy félnek, hogy elmozdul a műfogsoruk.

Ráadásul mindenkinek mindene fáj. A gyerekek állandóan kenegetik a sebeiket, az öregek csak fájdalomcsillapítóval tudnak görkorizni, az apukák kínok kínját élik át csocsózáskor vagy biliárdozás közben, a szülőknek szétmegy a feje az ovis évzárókon, és szegény nagymamák is kénytelenek az úszás előtt bevenni egy marék gyógyszert. Egyszóval nagy baj van az országban a reklámok szerint. Akkora, hogy ezen már a vizitdíj sem segít.

Címkék: magyarmocsár

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr8151609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amadea · http://ropcsillag.freeblog.hu 2007.08.31. 20:01:02

A fél tíz után attakozó szeyuális segédeszköz-reklámokat se hagyjátok ki.:))))

grey.hound 2008.01.23. 16:44:39

ja. tökjó. :) kár, h a vizitdíjhoz nem értesz, mégis letromfolod ezt a klassz írást vele. mijafasznak? mer' nem vicces.

Doree666 2008.06.13. 15:53:40

ásóka az tök jó volt XD aranyos kis lényecske xD

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása