Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

LEGO - Újra és újra

Legót reklámozni sokkal hálásabb feladat, mint például államkötvényt, vízkőoldót vagy inkontinencia elleni betétet. Nem véletlen, hogy ennyi jó hirdetésük születik évről évre. A legújabb Lego-kampány például egyszerűen lenyűgöző.










Itt is található egy gyűjtés az elmúlt évek Lego-hirdetéseiből.

Címkék: játék print

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr52160704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.09.09. 03:24:19

hát ez tényleg zseniális:)) főleg az első!
azért a itt is tettenérhető a politikai korrektség, hogy betettek egy kislány árnyékot is, pedig azért inkább a fiuk játsznak legóval.:))

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.09.09. 09:16:39

Miért? Legóval kislányok is játszanak néha, és ilyenkor mindig gátakat, vízerőművet építenek:-)

rosszindulatu 2007.09.09. 15:41:53

miert kell mindent lemasolni? miert van szukseg kulon flickr-klonra, reklamblogra, etc. index.hu ala? kulnben itt az uj Lego kreativ: adsoftheworld.com/media/print/lego_brain_stimulator - en pl. innen nezem a reklamokat, rengeteg ilyen van

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.09.09. 23:07:56

Kedves rosszindulatú.
Nagy naívan nem feltételezek roszzindulatot a hozzászólásod mögött, ezért reagálok rá. Annak, hogy egy létező reklámblogot valaki lemásoljon, az égvilágon semmi értelme. Eddig egyetértünk. Csakhogy az én célom ennek a blognak az indításakor nem is ez volt.

Egy olyan helyet akartam, ahol elmondhatom a véleményemet mindenről, ami a reklámmal kapcsolatos. Elsősorban reklámtémájú írásokat fogok, illetve fogunk itt közzétenni, amik a hazai vagy külföldi érdekességekkel foglalkoznak. Annak, hogy közben beszúrok majd valamilyen szempontból figyelemre méltó, humoros vagy éppen botrányosan szar reklámokat,csak az a célja, hogy színesítse az oldalt. Olvashatsz majd hamarosan a CIB-kampány elemzéséről, arról a hírről, hogy a Szonda-Ipszosz legújabb felmérése szerint az emberek fele fizetni is hajlandó lenne, hogy reklámnélküli tartalmat kapjon a tévécsatornáktól, és egy humorosnak szánt írást a reklámokban felbukkanó betegségek kórokozónak megszemélyesüléséről is.

Nem kérek sokat, csak annyit, ne ítélkezz elhamarkodottan. Arról meg, hogy az index mit linkel ki, én a legkevésbé sem tehetek. Lehet, hogy azt gondolták, van még Magyarországon néhány ember, aki nem csekkolja napi rendszerességgel az adsoftheworldöt:-)
Köszi.

ukka 2007.09.10. 14:36:49

igenis szeretnek a kislányok is legózni. jó is lett volna, ha anno van már technik legó is!

aisling 2007.09.10. 15:06:06

Csatlakozom Ukkahoz, nonemu letemre nekem legalabb 8 doboz legom volt. Tehat a kislany nem politikai korrektsegbol jelent meg a reklamban.

Mr_Wolf 2007.09.11. 09:44:18

Ideje lenne a retro jegyében feléleszteni a fémépítő kultuszt is. Gyerekkorunkban a technika órán mindig megvertük a Hoffmannt, hogy adjon görgőket és megfelelő lyukszámú elemeket.
Hajrá fémépítő, reszkess Hofi!

cyan 2007.09.13. 09:52:41

Mr_Wolf, nem is vagy olyan nagyon "öreg". nekem a retro jegyében gyakorlati foglalkozásom volt, "ízléses" hamutartót és edényalátétet kalapáltunk alumíniumból, sőt forrasztottunk is.
Lego-ra visszatérve, örülök, h 20 évvel ezelött kezdtük venni a gyerekeimnek, később már nem tetszett annyira, túl sok lett benne az előregyártott elem, de addigra ki is nőttek belőle. mindenesetre az unokáimnak nem kell már megvenni az alap csomagokat :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása