Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Értelmes élet a perem alatt

Balga módon eddig a világűrben, egy másik naprendszerben vagy éppen egy távoli galaxisban kerestük az értelmes élet nyomait, pedig egyszerűen csak fel kellett volna hajtanunk a vécéülőkét. Akkor rádöbbentünk volna, hogy a teremtés nem bennünket tett meg a Föld egyedüli uraivá. Ha egy földönkívüli kizárólag a reklámokból szeretné megismerni a földi életet, egy ötperces reklámblokk után máris levonná a logikus következtetést: a bolygónkat valójában mikroszkopikus méretű értelmes baktériumok, vírusok és kórokozók uralják, akikkel szemben az emberiség elkeseredett és egyre kilátástalanabb harcot folytat.

Az emberek többségében él egyfajta viszolygás a szervezetünket megtámadó apró kis lényektől. Nem látjuk őket, mégis itt vannak, és néha átveszik az irányítást a testünk felett, belénkmásznak, kiszipolyoznak, lakmároznak belőlünk, pfúj! Ezt a zsigeri félelmet és undort használják ki a reklámozók akkor, amikor egy 3 éves gyerek értelmi színvonalán elmagyarázzák a mikroorganizmusok működését, mégpedig úgy hogy megszemélyesítik  és ravasz, gonosz, apró kis lényekként ábrázolják őket. Egyre nagyobb divattá válik ez mostanában, talán csak a banki szektor szappenopera-reklámjainak legújabb hullámához lehet hasonlítani. Hogy segítsek eligazodni az újabb és újabb, biológiai Nobel-díjat érdemlő tudományos felfedezések útvesztőjében, összegyűjtöttem az ellenség legprominensebb késpviselőit.

Elsőként itt van az egyik legismertebb faj, a perem alatti baktérium, aki cspatokban támad, fején acél sisakkal, kezében láncos buzogánnyal. Csendben megbújik a vécéülőke alatt, és ha csak nem füstöljük ki onnan Domestossal, akkor kíméletlenül lecsap, és megfertőzi szükséget szenvedő áldozatát. Milliónyi van belőle, úgyhogy nem egyszerű teljesen legyőzni a mellékhelyiségben portyázó vad hordáikat.



Legközelebbi rokona a lefolyókban élő, nagytestű, kissé bálnaszerű lefolyóbaktérium. Őkelme a dugulást okozó hajszálakon, borotvahabon, bőrdarabkákon és élelmiszeren hízlalja magát, és társaival együtt csak arra vár, hogy egy óvatlan pillanatban megtámadhasson minket. Ellene is csak a Dometossal harcolhatunk, viszont ezt a fegyvert az oldalunkon tudva garantáltan milliónyi fog belőle elpusztulni.


A kórokozók közül a torokfájást okozó streptococcus baktérium az egyik legádázabb ellenfelünk. Szívesebben bújik a nyelőcsövünkbe, mint egy kétéves eltiltását letöltő kéményseprő a szűk kéménybe. A torkunkban érzi igazán otthon magát, és onnan bizony csak a Mebucain segítségével lehet kitessékelni. Éles kis karmaival kapaszkodik a nyálkahártyán, és egy teknőséhez hasonló csőrszerű szájszerkezettel lakmározik belőlünk.



A képen a körömgomba látható, aki szemmel láthatóan elégedett az életével. A kutatóknak sikerült egy példányt élve elfogniuk, akiből megdöbbentő információkat csikartak ki vallatással. Nehezen tört meg, de végül még a nevét is elmondta: Ásókának hívják, és az volt a feladata, hogy egy nagyobb körömgombaegységet irányítva elfoglalja egy Hajdúszoboszlón nyaraló hetvenéves NDK turista körömágyát. Ha nincs kéznél a Lamisil, talán sikerült is volna álnok kis terve.



Kicsit ugyan kilóg a sorból, de a legutolsó kutatási eredmények bebizonyították, hogy a stresszért is egy mikroszkopikus organizmus a felelős. A leginkább egy összegyűrt újságpapírgalacsinra emlékeztető élőlény fejlett civilizációt alakított ki az évezredek során, amit a kezében látható mobil-kommunikációs eszköz is bizonyít. Főleg munkahelyi megbeszéléseken, iskolai feleltetés alatt, és elfelejtett házassági évfordulókon támadja meg áldozatait, akik tehetetlenek vele szemben, hacsak nincs náluk egy doboz Sedatif-PC homeopátiás szer.


A teljesség legcsekélyebb igénye nélkül ezek csak példák voltak abból a hihetetlen mennyiségű apró kis lényből, akik egytől egyig háborút hirdettek ellenünk. Figyeljünk rájuk, harcoljunk ellenük, ne engedjük, hogy lesöpörjék többezer éves civilizációnkat a Föld színéről.

Címkék: paródia

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr58161654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fahrenheit 2007.09.10. 15:01:37

Van valami izomfájdalom elleni spray, talán KetoSpray a neve. Na abban is vannak ilyen kis fekete-piros ruhás emberkék, akik olyan nagy lapátokkal amiket az American Gladiatorsban használtak ütik az izomrostokat. Róluk se feledkezzünk meg.

katelyn toth 2007.09.10. 15:18:16

Nagyon super, reg rohogtem ilyen jot....koszonom!! :))

lcd 2007.09.10. 16:57:09

Jó, de a Streptococcus baktérium, nem vírus.. Ha már a 3 éves gyerek értelmi színvonaláról van szó:)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.09.10. 18:42:50

lcd
Jogos az észrevétel, javítottam. Köszi.

G. Lóci 2007.09.10. 19:59:51

"a bolygónkat valójában mikroszkópikus méretű értelmes baktériumok, vírusok és kórokozók uralják, akikkel szemben az emberiség elkeseredett és egyre kilátástalanabb harcot folytat."

Az értelmest kivéve valóban így van.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2007.09.11. 02:29:45

jót röhögtem! köszönöm :))))

Grécsi 2007.09.11. 10:07:05

OFF
mikroszk_o_pikus
t_u_rista

Mr_Wolf 2007.09.11. 10:41:28

Andy Vajna bemutatja a Biffidus Effendi vs. Éhségrémség c. scifit. A főszerepben Dobó Kata, aki Jakupcsek Gabriellát alakítva a Fresenius intézetben rábukkan az intergalaktikus peremalatti megszállók központjára, és hadat üzen Cillit Bang Lajos oldalán ai idegeneknek.
Holnaptól a mozik műsorán.

EdBoyWW · http://twitter.com/edboyww 2007.09.15. 04:45:59

És az hol van, amely azt mondja, hogy
"Igen, Bazijó bacihely!"
Az Uralkodik :)

szürke_tapir · http://akozert.blogspot.com 2008.02.26. 13:40:08

csak most találtam meg ezt, de nálam ezzel nyertél:))
kaptál nálam egy linket:)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása