Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meghalt a Király, éljen a Király!

A Király él, avagy könnyű a te nagy kemény pöcsöddel kavarni, próbálnád az én kis puha ványadtammal.

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://image.hotdog.hu/_data/members2/582/272582/images/vesekhez%20k%E9pek/jimmy1.jpg”.Hahó! Nem szeretném, ha a médiadzsungel parányi nyíltsisakos szigetén szó nélkül mennénk el korunk nagyszabású kezdeményezése mellett. Végre nem csak a siránkozás, hogy igazán nagyot dobni csak külföldön lehet. Végre nem csak a magyar mocsár nyivákolása, hogy ámérikában könnyű Ray Charles, Johnny Cash filmeket készíteni, hisz ott van téma/néző/pénz, hiszen elérkezett a pillanat, amikor végre filmben állítanak emléket Jimmynek.

 

Azt már Gerencsér Tomi (Holnap történt) óta tudjuk, hogy a hatszázezres Story olvasótábor megcélzásával össze lehet gründolni a pénzt egy nagyjátékfilmre, de Jimmy vászonra viteléről eddig nem is álmodtunk. Lelkendezzünk véreim, hisz eljött a mi időnk. Bár még nem tudjuk, hogy a Királyt Zámbó Árpi, Balázs Pali vagy Frutti – a cocker spániel alakítja, abban bizonyosak lehetünk, hogy a csepeli Elvis élettörténete megnyitja mind a gavallér szponzorok, mind a lelkes imádók pénztárcáját. Indulhat a pruduct placement licit, jöhetnek az RTL Klubos óriásplakátok a háttérbe, Várda keserű és Borsodi Jimmy kezébe, vagy éppen a képen átszáguldó lovaskocsik, ahogy azt a CBA-reklámokban megszokhattuk.  Ami pedig a filmzenét illeti, biztos a platina lemez.

Hogy a belbecshez megfelelő színvonal is passzoljon, az a Budapest TV honlapján  is kiszámolhatjuk, maximalista hazai gyártásban mennyire rúghat az opusz elkészítése. Gyors osztás-szorzás után kiderül, hogy ilyen takarékos brigáddal 3 millióból két órán át élvezhetjük hallhatatlanunkat. Tehát reklámozók, ti mindannyian, akik kicsinyességetek és kishitűségetek miatt mindig csak 30 másodperces reklámfilmekben gondolkodva vernyákoltatok, nyissátok most meg elméteket -Halleluja! - a tág horizontok előtt! Mert ezentúl forgathattok akár a mobilszolgáltatók kontójára krimit Csocsesszel, a Szarvasi Mozzarella által támogatott mediterrán hangulatú vígjátékot a harmónikás Márióval, egy valódi szexfilmet a Takarékszövetkezetnek tökkel, dinnyével és Desiré Doubonet-vel , vagy éppen egy új UPC-scifit Anettkával és Rezsővel a főszerepben. A lehetőség hála a BPTV stábjának adott, most már csak tudni kell vele élni!

2007.10.01. 10:56 Mr_Wolf 6 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr8182185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kezuman 2007.10.01. 11:41:37

Én a Palette helyében lecsapnék a lehetőségre, és a film nagy részében hullámzó hajú Jimmys beauty shotokat mutogatnék:-DD

eleven 2007.10.01. 11:56:49

Ha ez a film elkészül, én fogom főbe lőni magam.

leon, a proli 2007.10.01. 12:11:48

hallhatatlanság vagy halhatatlanság? mondjuk nekem jiminél inkább az előbbi

Don 2007.10.01. 12:22:45

Hallgathatatlanság!!!

Bisztő Gyalla 2007.10.01. 14:17:55

Várjuk a szép filmet, amit meg fogunk nézni a krimónak a tévéjén, monta is a kocsmáros, hogy várja mán, hogy mekhajjon a Lajcsi meg a Nándi, hogy a Lajcsi szívesszóló lakodalmas rokkja meg a Nándi bús romantikával, átitatot, deazér mégis élő és vidám hegedüjátéka is mekörökittessék.

bolomba (törölt) 2007.10.01. 14:19:57

Ohh, alig varom a gerilla marketinget a filmhez! Sok Jimmy rajongonak adni szep pisztolyt, amivel megadott helyen es idoben homlokhoz szoritva megallnak egy forgalmas helyen… (Csak nehogy valami sorozatgyilkos hajlamu legyen a kellekes.)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása