Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyurmanyulas Bravia-teaser

Amit a webkettő segítségével ki lehet hozni a Colours like no other kampány harmadik filmecskéjéből, azt ki is hozza a Sony. A film készítését nyomon követő Twitter-oldal, külön minisite újabb és újabb finomságokkal, a meghatározó blogokban egyre szaporodó  beszámolók és képek után most tovább hergelik a népet. A napokban kidobtak egy teasert, ami bepillantást enged a film készítésének folyamatába, és egy kicsit spoilerezi is a végterméket. Valahol a közepe táján ugyanis van egy néhány másodperces rész, ahol a végső aimációhoz hasonló fázisfotók láthatóak. Hát azok a  gyurmanyulak úgy ugrálnak, hogy  az embernek azonnal mosolyra húzódik a szája, és azonnal akar magának egyet. Biztos vagyok, hogy nem kell majd sokat várni arra sem, hogy a forgatáson használt kis play-doh állatkák megjelenjenek az e-bayen is, ezzel is tovább növelve a webes forgószelet, ami ingyen és bérmentve juttaja el mindenkihez a Bravia kampány üzenetét.



Címkék: tévé online látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr93183503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

söndör 2007.10.02. 13:54:13

nem maradtak le a linkek ebbol a posztbol?

trixilw 2007.10.02. 13:57:20

Első és sikeres.
Igen, végre vannak cégek és egyre többen, akik tudják használni a web-et, a web kettőt és nem csak egy jó kis szlengnek tartják. Kiváncsian vároma folytatást.

trixilw 2007.10.02. 13:58:06

Na hiszen, ha nem írok kisregényt, akkor még sikres is lettem volna. Így marad, a baccpapuccsal önfejbeverés :(

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.10.02. 14:04:36

söndör
A múltkor már volt szó itt erről, ezért nem akartam újból belinkelni őket, de végülis nem fáj, úgyhogy megcsináltam még egyszer. Üdv

csiri 2007.10.02. 14:18:45

Hát azok a nyulak tényleg imádnivalóak. Én már most szerelmes vagyok ebbe a reklámba.

klarky 2007.10.03. 11:45:09

teaser, spoiler...

Minek ez a talk shop?

Miért nem lehet magyarul írni? Ettől nem lesz senki nagyobb, szebb, okosabb...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.10.03. 12:00:12

Jaj klarky
Ez olyan szőrszálhasogatás. A teaser meg a spoiler szerintem teljesen elterjedt kifejezések, egyik sem az a felvágós duma, nem is annak szántam. Mit kellett volna írnom? Bevezető kampány és poénelőrelelövés? Mindenki érti, ez a lényeg nem? Ez nem a korrektorblog. Annyi mindenért le lehet engem szólni, (dilettáns, diszlexiás, humortalan) de pont ezért?

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása