Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bill Clinton a reklámokban

 

Most, hogy Billy vette magának a fáradtságot na és az 50 milliót, hogy a világ eme eldugott szegletébe is ellátogasson, talán érdemes megnézni, hogy milyen nyomot hagyott a reklámvilágban e nagyszabású és természetű államférfi. Véletlen egybeesés, de az egyik abszolut kedvenc reklámom, amelyet a remek hirdetéseiről ismert Central Beheer biztosító készített jónéhány éve, épp Clintonról szól. Ebben egy srácot látunk, (akit mellesleg a Trainspotting egyik szereplője alakít) amint egy múzeumban egy vudubábuval szórakozik, ami pont a szemben lévő képen látható Bill Clintonra néz. Miközben idétlenül mozgatja a kis szobrocskát fogalma sincs arról, hogy ezzel közvetlenül Clintont irányítja, aki épp beszédet mond. Egy másik hirdetésen a Smart-tal állítják szembe, mint ellenpéldát (értsd nem smart), az Arno Blender mixer hirdetésén pedig Washington és Hugh Grant egyvelegeként ábrázolják. Érdekes elgondolkodni azon, hogy az itthoni viszonyok között elképzelhető-e bármely vezető politikus szerepeltetése egy kereskedelmi hirdetésben. Lehetne-e mondjuk Gyurcsányt John Travolta és Pinokkió keresztezéseként ábrázolni, vagy Orbánt Döbrögi és Matthäus összeolvadásaként bemutatni anélkül, hogy azonnal botrány és per lenne belőle? Nem hiszem.

 

 

 

 

 

 

Címkék: politika film print paródia

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr68188365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2007.10.07. 13:29:24

Nos, a példáid nem a legjobbak. Talán Gyorn Hula,vagy Bokros, esetleg Boros, akik már nem aktív politikusok. De Torgyán doktort simán el tudnám képzelni, ő talán rá is vehető :)
Bátorság kérdése, no meg pénz...

BlueBunny · http://bluebunny.freeblog.hu 2007.10.07. 14:28:36

Nem hiszem, hogy Torgyán egy csekély összegért ne táncolna bármely mosóporreklám betétdalára alsógatyában.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.10.07. 15:10:14

lesley
Az igencsak aktív Bush több reklámban szerepel az utóbbi időben mint Naomi Campbell, és sokszor elég durva kontextusban. Többek között most volt egy Amnesty International kampányban is, de készült vele is Arno turmixos hirdetés, amiben az apjával és a MAD újság elálló fülű kölykével mixelték össze. Róla is akartam egy gyűjtést kitenni, de azt ki kell érdemelni. Majd ha ő is Magyarországra jön.

mandarin 2007.10.07. 15:14:21

torgyánt én is szívesen megnézném :) ez nálunk kb odáig jutna, ahogy torgyán úr a magyar baromfit vagy vágó pisti helyett vmi nyugdíj biztosítást ajánl.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2007.10.07. 15:48:32

Háát...elhiszem, hogy Bush soxor szerepel, de ki kíváncsi rá? :) amúgy aktív politikusként nem etikátlan népszerűsíteni bármit is?
de ha felraksz egy csokorral, szívesen megnézem

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása