Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Politikusok fehérneműben











N
éhány fiatal svájci politikusjelölt sajátos módját választotta annak, hogy felhívja magára a figyelmet az október 21-i nemzetgyűlési választások előtt. Megállapodtak ugyanis egy fehérneműket forgalmazó céggel, hogy szerepelnek a vállalat plakátjain, ahol csupán a cég fehérneműit viselik. Mirjam Arnold, a fiatal kereszténydemokraták (CVP) zürichi szervezetének alelnöke azzal indokolta szokatlan akciójukat, hogy a reklámok előtt teljességgel ismeretlenek voltak Svájcban, és egy ekkora nyilvánosságot eredményező kampányt nem engedhetek volna meg maguknak.

Már ez is elég érdekes, de ezen a ponton a történet még egy magyaros fordulatot is vesz, ugyanis egy nappal a plakátok utcára kerülését követően a Fiatal Evangélikus Néppárt (EVP) aktivistái fogták magukat, és rosszallásuk jeléül az éjszaka leple alatt felülragasztották a zürichi pályaudvaron lévő posztereket. Ügyesen körbevágott melltartó- és szoknyaformájú papírlapokat ragasztottak az eredeti plakátra, így azok úgy néztek ki, mintha ruhában fényképezkedtek volna a politikusnők. Mintha csak itthon lennénk. De bármennyire is elgondolkodtató az akció, a magyar politikusnők ismeretében mindenannyiunk érdekében remélem, hogy a példa nem lesz ragadós, és soha nem fogjuk látni sem Lendvai Ildikót, sem Pelczné Gál Ildikót fehérneműre vetkőzve egy Aranypók hirdetésen. Tartok tőle, hogy Lengyel Zoltán petyhüdt nemi szervének látványa után még egy vizuális sokkot nem theverne ki az ország.

Címkék: politika print köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr16193450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dex.ion 2007.10.12. 13:03:39

bár érzek némi ellentmondást a kereszténydemokrata életszemlélet és a kép hangulata között, de figyelemfelkeltésnek zseniális!

a másik, h nálunk ha vmi nem teccik, letépkedik, összefirkálják, lefújják.

mikor jutunk mi oda, h úgy "rongálják" meg a multireklámokat, mint a svájciak?

csib · http://kapirgalo.blog.hu/ 2007.10.12. 15:01:40

Nálunk sajnos a politikusnő nem lehet más, csak fap**a. Egyszer akartak egy esztétikusabb darabot kormányszóvivőnek odatolni és mekkora felháborodás volt belőle, mikor előkerültek fehérneműs fotók. Jelzem, nem Kovi-video kollekció..
Igen, így kell intelligensen rongálni, nekünk ez még nem megy.

steadman · http://steadman.freeblog.hu 2007.10.12. 15:18:34

Ezek még akkor elég óvatosak voltak. A belga NEE párt vezetője meztelenül pózolt óriásplakátokon, s azt ígérte, hogy leszopja azt, aki rá szavaz. S ő még jól is néz ki. Na de ezt Lendvai Ildikóval már végképp szar elképzelni.

Bővebben:

steadman.freeblog.hu/archives/2007/05/21/2356931/

Nincsisilyennick 2007.10.12. 15:33:43

A pontosság kedvéért:
A Migros nem egy fehérneműket forgalmazó cég. Élelmiszerkereskedelemmel kezdte, azóta vannak éttermei is és bevásárló központjai, melyben többek között ruhákat is lehet kapni.
(A cég piaci részesedése svájcban oriási, többek között a Migros miatt nincs itt Tesco, Auchan, Cora, Carrefour.)

A plakátokat már láttam, a felülragasztásokat még nem, de úgyis megyek a zürichi pályaudvarra 3 óra múlva, megnézem azokat is, és le is fényképezem. Majd küldök nagyobb felbontású képeket.
V/Zürich

trebor 2007.10.12. 17:20:02

itt két zseniális dolog történt:
az akció és a reakció.
Mind a kettő elegáns, megnyerő, modern, és nem álszent!

Így változik a világ, és így kell hozzá idomulni!

Nem csak horogkereszteket lehet plakátra rajzolni...

Smithie 2007.10.12. 19:08:30

csib: Megjegyezném, hogy az esztétikusabb darab mint kormányszóvivőjelölt nem a fotók miatt, hanem a kétes családi biznisz (férjuram ügyletei) miatt nem lett befutó...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.10.13. 10:52:28

Azért én a mostani szóvívőt (mármint a Budai Bernadettet, nem a másikat) is megnézném fehérneműben... Tényleg: a pasimagazinok miért nem nyitnak a hazai "sztárvilág" ezen szelete felé? Azért ne feledjük, a svájci esetben se a a pártok vezető személyiségei szerepeltek (ezért se érdemes iderángatni a Lendvai Ildikót meg a Pelcznét, bár szerintem az utóbbi simán megállná a helyét, akárhány éves, ás akárhányszoros anyuka is), hanem kezdő fiatalok, márpedig csinos lányok mindenhol vannak, pártokban, és főleg azok ifjúsági szervezeteiben is. Milyen lenne már, ha mondjuk a CKM venne 5 fiatal csajt, mindegyik parlamenti párttól egyet, és mondjuk 2010-ben, a kampány alatt egy közös fotósorozatot hozna le róluk "Tessék választani!" címmel! :-)

Ui. G. Nagyné Maczó Ágnes lánya most lett dobogós a Miss Hungary-n, és az anyuka büszkén járja ezzel a tévéket. Ha valaki már nem elékezne rá: 10-15 éve még konzervatív ősanya volt a parlamentben, aki beperelte a Hócipőt, mert bikinis karikatúrát jelentetett meg róla...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása