Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

King-Kong a Keletinél

Fájóan hiányzott eddig Budapestről egy újabb városképromboló gigapláza, ami mind méreteiben mind rondaságában képes felülmúlni a Westendet. Szerencsére azonban nem kell már sokáig várnunk, hogy az új szörny megnyissa a kapuit, előszele pedig már el is jutott hozzánk. Az Aréna Pláza dörzsölt marketingesei ugyanis a nyitás előtt egy hónappal nagyszabású outdoor kampányt idítottak, hogy mindenkinek beleverjék a fejébe: az Aréna Pláza bazinagy, stílusos és a Keletinél van. Nem egyszerű feladat három ilyen semmitmondó információt kreatív koncepcióvá gyúrni, olyannyira nem, hogy már az is felmerült, hogy feladják. Még szerencse, hogy az utolsó pillanatban érkezett a mentő ötlet: adjanak valami nagy állatra vagy szörnyre öltönyt, esetleg kiskosztümöt, ültessék a Keleti tetejére, írják rá hogy stílusos óriás a Keletinél és kész! Nagy kár lett volna, ha ez nem jut valakinek az eszébe, mert néhány zseniális hirdetéssel rövidítette volna meg az emberiséget.

Mert mutasson még nekem valaki egy orángutánt, aki ilyen szemtelenül jól fest öltönyben, vagy akinek ennyire jól állna a napszemüveg. Szinte látom magam előtt a mozdulatot, amivel a Ray-Bant a  homlokára tolja, majd kihívóan egy nő szemébe néz onnan fentről, és a szájával csücsörítve csókot imitál. Szögezzük le: Sárkánylánynak még nem voltak ilyen didkói a történelemben! Na jó Medvecky Ilona Szombat esti lázas outfitje se kutya, és a Shrekben voltak már próbálkozások a szexi sárkánynő ábrázolására, de ez a kis top igazán vadító. Kiemeli a szörny alakját, és azt sem bánja az ember, ha csak szilikon a cici, vagy ha esetleg push-upos a melltartója. Csak a híd ne szakadjon le alatta, még elvinné a Duna a gyöngysort a nyakából. És ahogy azt a cuki kis retikült tartja! Aki nem indul be erre, az fából van!  Alig várom már a sorozat következő részeit. A teniszruhába bújtatott Jetit a Parlament tetején, a Váci utcában körömcipőben végigtipegő Godzzillát, esetleg a Vigadó téren fürdőruhában sütkérező Nessyt, de el tudok képzelni egy Tyrannosaurus Rexet is, ami szőrmebundában, csábos műszempilláit rebegtetve kávézik a Gerbaud tetjén.

Címkék: divat köztér reklámbűntett

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr40201038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trebics 2007.10.19. 11:30:29

Hi-hi, ezeket már néztem az utcán, gondoltam is rá, mikor lesz belőle itt poszt:-)))
Erős anyag.

pumpa · http://designpumpa.blog.hu 2007.10.19. 12:08:18

Egyetértek, bár szerintem az alapötlet szofisztikáltabb változatban még jó is lehetett volna. A fő gond az, hogy csúnya a kivitelezés és hát a humor is elég primitív... Meg persze a pláza is hiányzott nagyon...

Wales 2007.10.19. 12:12:43

En arra leszek kivancsi, hogy ez a plaza elosegiti-e a kornyek megujulasat vagy csak egyszeruen a kornyek tobb szabadidovel rendelkezo lakoinak lesz melegedo/hus (evszaknak megfeleloen) pont

:: 2007.10.19. 12:14:17

borzasztoak ezek a plakatok, orulok, h a blogban is meg lett orokitve :)
(a plaza kerdessel mondjuk nem ertek egyet, mert sem a westend sem az arena kornyeke nem a legszebb volt budapesten, szal monstrum ide v. oda legalabb van ott vmi a romokon kivul. na nem mintha nagy plazacica lennek ;)

osztap bender 2007.10.19. 12:18:42

Tényleg ócskák. De mûködnek, hiszen itt is megjelent. A legjobb ingyenreklám. :)

gaze 2007.10.19. 12:41:55

hehe, és most a Westend környéke "szép"?
A buszállomáson tarháló, virágládába hugyózó csövesek és hajléktalanoik aztán tényleg feldobják a hangulatot, de még azt az ormótlan felüljáró csökevényt sem bontották el, vagy a nyugati aluljárót is milyen szépen rendbehozta egy ekkora jellegű projekt.. valamint a Váci úti belvárosi autópálya is aztán igencsak rendezetten rehabilitált..
Ugyan, Mo-n az "ingatlanfejlesztés" nem több, mint kilóra megvenni az önkormányzatot, támogatásokat adatni a bizottságokban ülő saját embereinkkel magunknak, azt mondani, hogy az amit mi csinálunk az a fejlődés, a lehető legtöbb (vagy még több) területet beépíteni, és nagy ívben szarni arra, hogy mi lesz a környékkel mondjuk 20 év múlva, elvégre a mai építészet nem az örökkévalóságnak készül.
Ezek után lehet akármilyen plakátot kitenni, a tájseb ott fog éktelenkedni, mi meg esszük nagy kanállal a meleg szart.
Amúgy.. öltönyös majom aki plázába jár? Ez nem is lenne rossz. Csak ha értelmes gondolkodó ország lennénk, akkor ezen valaki felháborodhatott volna. Vagy valakit megfizethettek volna hogy felháborodjon... ahogy ez itt lenni szokott. Undercover, mi..

Jose · http://josegraphic.blogspot.com 2007.10.19. 12:59:46

Itt vannak a tervek.

gaspartamas.blogspot.com/2007/10/arna-verzik.html

Valószínûleg már megint a "kedves" megrendelônek köszönhetô a végeredmény, pedig jól indult.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.10.19. 13:33:29

Kösz Jose
Érdemes megnézni az oldalt, mert grafikus srác kurva jó, maguk a rajzok hibátlanok. Arról meg nem ő tehet, hogy ökörségeket kell rajzolnia.

konzervman 2007.10.19. 13:34:40

A reklám borzalom, de az IMAX-ot már várom :)

Konzervman

okoska 2007.10.19. 13:56:13

hát én a környéken lakom (sajnos) szóval annyira kellett ez ide mint egy hepatitis járvány. lehet én látom rosszul de mitől újulna ott bármi? szemben a keleti sínjei vannak egy fellendülő téglakerités mögött hátul a mesés fiumei úti temető egyik oldalon a mesés michelin (volt taurus) gumigyár. ha nem kocsival mész oda akkor szar helyen van mert igaz csak 3-400 méter a metro de a lustaság ismert
ráadásul a keletinél simán van kapacitás a sok plázabuzi generálta autóforgalomhoz. itt egy szép lóversenypálya volt amit 15 év alatt tettek szándékosan tönkre hogy ez a szeméttelep felépülhessen. egyébként sztem óriási igény lesz rá kb 3 hétig amíg mindenki kérdezheti a másikat hogy voltál már ott? viszont más plázákban enyhébb lesz a semmit nem vásárló sétálgató tömegkoncentráció. egyébként nem értem mért hiszik többen hogy ez bármilyen pozitív hatást ér el. gondolom a nyugati téri lakások is csak azóta menők mióta ott a westend.......

kpetya 2007.10.19. 15:00:58

Hát a kerepesi utat már sikerült elbacniuk a sok lámpával.

csib · http://kapirgalo.blog.hu/ 2007.10.19. 15:16:21

Én sem lakom messze, és azt remélem, ha ez melegedő/hűsölő lesz a környékbeli ráérős arcoknak - ami nagyon valószínű -, az nekem azért jó, mert legalább nem az utcán fognak álldigálni, arra várva, hogy rácsapjanak a kocsim tetejére, vagy füttyögjenek, kommentálják az elhaladásom... Miután már az egész napot álldigálással töltötték, én pedig egy fárasztó munkával töltött nap után térek haza. Elég frusztácló érzés ugyanis.
A plakát kivtitelezése ronda, mintha 2 perc alatt összefotoshoppolták volna, pont olyan. Ezeket az állatokat meg lehet mutatni kedvesen óriásnak, viszont ezek undorítóan rondák és ezen nem segít az öltöny, meg a gyöngysor.

Liberté_73 2007.10.19. 15:32:00

Az Erzsébet-híd pont annyira van a Keletinél, mint pl a Hősök tere, vagy a rendőrpalota.

canery 2007.10.19. 15:35:48

szerintem ügyes munka, csak kingkongosabbnak meg godzzilássabbnak kellene lennie. a célnak meg tökéletes mert felhívja a figyelmet. így kell reklámozni.

denx 2007.10.19. 15:40:51

Hali!

Nincs egy mailcímed, ahová küldeni lehet sztorit?

Üdv:
denx

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.10.19. 15:48:33

én egy önző alak vagyok, leszarom, hogy hoyg néz majd ki, meg miylen lesz tőle a városkép, meg a környék. én az imax mozit várom:)))
a reklámok meg szarok! semmi mondanivalója, és nem hordoz semmi informásiót. így kell szar plakátokat csinálni.

gaze 2007.10.19. 15:59:38

azért mert a pláza mint olyan egy rakás szar és csak arra jó hogy kinyírja a város közterein (már ahol van ilyesmi) nyüzsgő életet egy jól fűtött üvegacél karámba terelve a népeket, attól a plakát még rendben van. A kivitelezés nagyon okés, vagy annak aki azt írta, hogy 2 perc alatt készült, annak jobban tetszenek a ügynökségi fotó-headline-bodycopy-logo kesz hirdetesek, ami a magyar plakat termes 80-90%-at adjak? Ize, leszamitva a 8db huto es 3 par tornacipo meg 8 logo es 12 arfelirat tipusu hirdeteseket..

Black Mamba 2007.10.19. 16:10:18

denx:
egér a név fölé húz, és akkor láthatod az email címeket.
bm

denx 2007.10.19. 16:18:52

Black Mamba:
Köszi, de nekem az a módszer nem működik és ha megy sem lehet bele képet csatolni...

denx

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.10.19. 16:18:53

Igen-igen, nézzétek meg chimie blogját, csak ajánlani tudom. Erről a kampányról is számtalan hasznos infó van rajta;-)

denx
Tényleg, ha rákattintasz a nevemre, már repül is a mél. Ha sztorid, azt hálásan fogadom.

denx 2007.10.24. 11:56:45

Bizonyos frisbee probléma miatt nem megy el neked a levél. Az adminisztrátorok szerint ez egy nagyon ritka és nem orvosolható probléma. Ha te tudsz, küldj nekem levelet, arra válaszolva küldöm a sztorit.

Tovább nem erölködök, ha nem megy, akkor ennyi.

sensimilla 2007.11.15. 14:29:46

izé, josé! nekem nem működik a link amit beírtál! nehogymá' ezek akkora médiafigyelésben vannak, hogy már le is vették az eredeti terveket? csakmert egy ártatlan fórumba belinkelted? nnneeem az kizárt...
pedig ha jól láttam az utánad posztolók közül páran még meg tudták nézni...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása