Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Halloween a horrorparkban










Néztél videón Freddy-filmeket csapatostul egy osztálytársad besötétített lakásán az iskola után? Imádtad a félelemtől reszketve, a képenyőt csak fél szemmel nézve követni Jason rémtetteit? Undorral vegyes kíváncsisággal nézted Bőrarc, a láncfűrészes gyilkos kegyetlenkedéseit? Akkor az Universal Stúdió horrorbirodalmát egyenesen neked találták ki. A filmgyártó cég ugyanis Halloween alkalmából idén is nagyszabású rémbirodalmat hozott össze a rajongóknak, ahol szellemkastélyszerűen végigjárhatják az egyes filmek jelenetiből berendezett kiállítást, és egyfajta horror-Disneylandként személyesen is találkozhatnak kedvenc sorozatgyilkosaikkal. Persze az első randit nem jó ide szervezni, hiszen egy a csonkolt hullák, sütőre égett fejű halottak nem kifejezetten tesznek jót a romantikának. Ha viszont igazi rajongója vagy a filmeknek, akkor a kiállítás kihagyhatatlan.

A vérben tocsogó kiállítás így magában sem lenne rossz, de a szervezők egy kedves újítással is megfejelték a rendezvényt. Kialakítottak egy sokat sejtető "Scare Zone" névre keresztelt területet, amit bárki szabadon bejárhat. De csak a saját felelősségére. Ugyanis az, aki ide belép, vállalja a kockázatát annak, hogy a szart is megfagyasztják benne a különféle szörnyjelmezbe öltözött hostessek. A lényeg ugyanis az, hogy a sötétben vagy félhomályban bolyongó emberekre zombik, horrorfilfőszereplők és mindenfajta az Univerzal fimlekben előforduló rémalakok vadásznak. Szó szerint, mert a bármelyik pillanatban rádüvölthet Freddy, beindíthatja a hátad mögött a lánfűrészét Leatherface, vagy neked ugorhat egy kocsányon süngő szemű,  feltrancsírozott hulla. A nagy dobás pedig az, hogy ezeket filmre is veszik, hogy a videókat aztán közzétegyék a rendezvény honlapján, ahol szavazni lehet a legjobbakra. Remek szórakozás felnőtt férfiakat és nőket nézni, ahogy a gatyájukba csinálnak, sikoltozva elmenekülnek vagy éppen szűkölve a földre vetik magukat. Így elnézve hajlamos az ember azt gondolni, hogy ettől csak a gyerekek ijednek meg, de biztos vagyok benne, hogy ha ott lennék, könnyen előfordulhatna, hogy egy Fredyvel való váratlan találkozás után engem is újra kellene éleszteni.

Címkék: mozi online morbid nsfw

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr85206129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ancsi 2007.10.25. 11:34:33

Ekkora hülyeséget. És ha szívrohamot kap valaki? Én amúgy is ijedős vagyok, hát még ha egy sötét sikátorban rámugrik egy zombi. Amúgy meg ezt az egész halloweenes felhajtást pont annyira értem mint a bsaballt. Esetleg segíthetne valaki.

Black Mamba 2007.10.25. 11:39:21

szerintem vicces. Ha nem bírod a stresszt, ne menj horrorparkba. :)
Igazából nem a nyílt utcán ijesztgetik a népet, hanem belépőt veszel oda, tehát tudod, mi vár rád.

Eltron 2007.10.25. 11:50:56

Szerintem meg kurva jó. Imádaom a horrorfilmeket, a Texas Chainshow Massacre a legnagyobb film ever. Én tutira elmennék, hogy kezet rázzak Leatherface-szel, már ha nem azt nyújtja felém, amiben a láncfűrész van:)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása