Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sonkazuhany felfrissít!

Azt hiszem Koltai Robi annyira eredményesen ösztönözte az embereket a malacorrú forgalomirányító tárcsával a sertéshúsfogyasztásra, hogy végül az elfogyasztott telített zsírsavak hatására elköszvényesedett a reklámszakemberek agya. Ebben az állapotban kizárólag szürreális módon ábrázolt húsipari termékek jutottak az eszükbe, bármiről is volt szó a briefben. A múltkor már kitárgyaltuk a szalámiface néven elhíresült szalámikarikákból és disznózsírból készült pakolást viselő horrorlényt, akit a Kaiser szalámi marketingesei keltettek életre egy meggondolatlan wellness-akció során. Sokáig utolérhetetlennek tűnt ez a Taxidermiába illő kompozíció, azonban a legújabb Pombar reklámban, amelyben a medvealakúra sütött kumisz sonkás-sajtos változatát hirdették sikerült megközelíteni, de talán még túlszárnyalni is ezt a förmedvényt.

Pomberéknél az a szokás, hogy az új ízváltozatot vizuálisan is erőteljesen megtámogatják, hogy a zacskón feltűntettett, legjobb esetben nem azonnali halált okozó ízfokozó képe egy életre beleégjen minden kiskorú vásárló retinájába. Ez mondjuk egy tejfölös-hagymás variánsnál nem is jelent különösebb problémát, hiszen elég a torz vigyorú kis medvébocsokat egy tejfölfolyón vagy tavon átmasíroztatni, egy snidlingréten átparancsolni, és már ugrálhatnak is befelé a zacsiba. Na de mi a fenét lehet kezdeni a sonkás ízfokozóval? Hogy mutathatjuk meg a füstölt sonkás ízt oly módon, hogy az a gyerekeket rémálmaikban egész életükben elkísérje? Mondjuk állítsunk fel egy állványt, pont olyat, amire a disznóöléskor felhúzzák a malacot. Akasszunk rá egy jókora sonkát, amiből fröcsögjön a vér patakokban az alatta áthaladó mackókra, mintha a Dexter forgatására csöppentek volna. Zseniális megoldás, egyszerre primitív és visszataszító, egy időben ízlésromboló és gusztustalan. Legszívesebben én magam szerelnék be saját kezűleg egy sonkazuhanyt a felelős kreatívok fürdőszobájába, hogy hátralévő életükben ezentúl mindig csak sonkavérrel fürödhessenek.

Címkék: film kaja morbid reklámzene

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr45209279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemkellvagta (törölt) 2007.10.27. 10:03:04

a csak természetes aromával után jöhetne a konzervröhögés

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.10.27. 10:09:41

Igen, a természeteshez a konzerv pont stílszerű lenne:)

zala 2007.10.27. 10:47:02

reklámbuzi: pedig látod a sonkazuhany még téged is felfrissített :D

Post Tata 2007.10.27. 10:47:04

az sztem érdemes tudni, h ezen a márkán nem dolgozik ügynökség... persze azért ez nem ment fel senkit :-)))

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.10.27. 10:57:56

Post
Ezt nem tudtam, de így akkor ez egy újabb érv a keatívok kezében az ügyfelekkel szemben, amikor a magyar reklám színvonaláért vállalandó felelősségről van szó:)

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2007.10.27. 11:49:40

De meddig kell várnunk egy sonka-tusfürdőre? Saját sonkazuhanyt mindenkinek!

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.10.27. 12:28:01

chimie blogját is érdemes megnézni, ő is írt a horror-reklámról, sőt a briefről is:)

j 2007.10.29. 14:24:54

sajna nekem van kozom ehhez a fostalicskahoz. szoval en kerek elnezest :D

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.10.29. 14:32:13

j
Akkor a hétvégén megyek hozzátok beszerelni a sonkazuhanyt:)

Ltiiiii 2007.10.29. 15:32:48

Hát ha az ügyfél egyszer kitalál valamit, akkor az sem baj ha vérben fürdik, vagy egyenesen ízléstelen. De hát legyünk őszínték ki az aki nem egy utolsó kurva a reklámszakmában? Aki még nem reklámozott olyan termékeket, amik környezetszennyezők, vagy egészségtelenek, vagy még rosszabb. Melyik kreatívnak nem piszkos még ettől a keze?

csib · http://kapirgalo.blog.hu/ 2007.10.31. 15:19:46

Szerintem csináljatok egy gyűjtést a best of dalszövekből is, mert ez dobogós lesz...
Elképzelem a komoly énekes urat, aki előző este Othello szerepében tündököl a színpadon, milyen érzés lehet neki ez a dalocskát énekelgetni lelkesen. Pénz beszél. Vagyis nemcsak a reklám szakmában vannak kurvák, hanem mindenhol!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása