Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Donkey Kong életnagyságban

Az életben nem gondoltam volna, hogy a számítógépes játékoknak egyszer múzeumot fognak nyitni, de Berlinben most erre is sor került. A múzeum ráadásul egy rendhagyó épülethálóval hívta fel magára a figyelmet. Kis munkával és sok fantáziával átalakították az egyik közelben lévő felújítás alatt álló épület védőhálóját, amelyen egy klasszikus videojáték, a Donkey Kong elevenedik meg. A játékban az épület tetején lévő Kong hajigál hordókat lefelé az állványzaton, hogy megakadályozza Máriót (nem a harmónikás) a feljutásban. Egyszerű ötlet, mosolyt csal az arra elhaladók arcára, és ezerszer esztétikusabb mint egy épülethálóra bigyesztet banki sajtóhirdetés-adaptáció vagy Gyurcsány gigantikus arcképe.

Címkék: játék köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr77208907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csaszti 2007.10.26. 17:19:47

Ez mekkora! A múltkor láttam valami vetélkedőt, ahol megépítették az állványt és a játékosoknak tényleg fel kellett mászni, de ez ötlet jobban tetszik. De szívesen látnék ilyesmiket itthon is.

ukk 2007.10.27. 12:41:10

és e milyen király kis játék volt anno :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.10.27. 13:11:32

Nekem volt Donkey Kongos istenkirály kétrészes (mint most a DS) kvarcjátékom. Legalább 5 helyett ugrottam előre az osztályban a cool-rangsorban.

Leeroy of SMV Design 2007.10.27. 17:25:22

Nekem Mario és Luigi volt olyan kétrészesben. Szalagmunkásként kellett dolgoztatni a digókat. :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása