Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Titkos üzenet a Gorbacsov-reklámban
























Az übertrendi Louis Vuitton divatcég valamilyen rejtélyes okból kifolyólag úgy döntött, hogy a Scarlett Johanssonnal készített dögös reklámkampány mellett a se nem kifejezetten szexis, se nem kifejezetten trendi Mihail Gorbacsovval fogja hirdetni méregdrága táskáit. Ezeket a  hirdetéseket már egy jó ideje látni lehet az újságokban, az hogy most mégis a figyelem középpontjába került, annak köszönhető, hogy a New Yorker magazin hátlapján megjelent verzióban egy titkos üzenetet fedeztek fel. A Gorbi mellett lévő utazótáskából kikandikáló újság címlapja ugyanis felnagyítva jól látszik, a rajta lévő cirill betűs szöveg pedig jól olvasható. A jelentése felettébb különös és provokatív: Litvinyenkó-gyilkosság, árulás 7000 dollárért.

Litvinyenkót, az egykori orosz kémet, aki a rendszerváltást követően kért és kapott brit menedékjogot majd állampolgárságot, néhány hónappal ezelőtt egy orosz "üzletemberrel" való találkozása során mérgezték meg radioaktív polóniummal. A gyilkosai biztosra mentek, hiszen a halálos dózis százszorosát juttatták a szervezetébe, becslések szerint csekély 5 milliárd forint értékben. Litvinyenkó a halála előtt írt búcsúlevélben nem meglepő módon Putyint hibáztatta a merényletért. Az ügy tehát elég meredek. Ha az üzenet valós, a reklámügynökségnél dolgozó alkalmazottak jobban teszik, ha életük hátralévő részében nem teáznak orosz üzletemberekkel. Ha kamu az egész, és csak a szarkavarás volt a cél, akkor meg pláne. Nem hiszem, hogy Putyin nagyot röhögött a kis akción.

Címkék: divat morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr13214973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wales 2007.11.02. 11:41:55

Hat, vagy kamu az egesz tortenet.

Egyebkent meg szerintem aki LV taskat vesz az egy undorito sznob g*ci. Egyreszt visszataszito, mikor egy termekrol ordit a markaja. Pl. egy oltony ujjarol is levagjuk a markacimket vagy a szemuveg lencsererol az atlatszo matricat (aki ezt nem teszi a egy rohejes alak). Masreszt rengeteg ember, es nem csak az igazan tehetosek veszik ezeket a taskakat. Ezek kozul sokan a legtomegebb ruhakat arusito boltokban vasarolnak, es az egesz magukon levo ruhakollekcio par 10 ezer forint, de a taska basszus az annak a tobbszorose. Dontsek mar el, hogy telik draga dolgokra vagy nem. Vagy csak azert veszik a LV taskat, mert arrol ordit a markaja es a ruhak eseteben meg nem?!

phalacrocorax 2007.11.02. 13:26:39

"A gyilkosai biztosra mentek, hiszen a halálos dózis százszorosát juttatták a szervezetébe, becslések szerint csekély 5 milliárd forint értékben"

azert ez az 5 milliard kicsit soknak tunik... legalabbis en nem emlekszem, hogy olvastam volna ekkora osszegrol...

iGor 2007.11.02. 14:34:18

Louis Vuitton

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.11.02. 17:11:59

iGor kösz, javítottam. Az 5 milliárdot tegnap olvastam valahol, de már nem emlékszem pontosan hol. De majd utánannézek.

varnyu 2007.11.04. 02:11:14

Ó, hát lehet, hogy nem vagyot túl tájékozott a titkosszolgálati-nemzetekközti_maffiakapcsolatokban, miegymás, azt viszont nem látom be, hogy mindez olyan provokatív, hogy vérbosszúért kiáltana, s hasonlók.
lol

varnyu 2007.11.04. 02:17:26

Légyszíves erősítsd meg, hogy Te úgy gondolod valóban, hogy nagy valószínűséggel a Litvinyenkó gyilkosság elkövetői-kitalálói-és-szervezői ki fogják irtatni az LV-nek dolgozó kreatív-reklámcég - a hirdetéssel kapcsolatba hozható - teljes emberállományát, vagy csak akár a megjelenést engedélyező döntéshozót.

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2007.11.05. 10:08:40

szerintem ez az egész kontextus, hogyaszongya luivutton-gorbacsov-merénylet, a maga abszurditásával egyszerűen briliáns. szvsz a kreatívák nagyon is tudták, mit tesznek.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.11.05. 10:13:29

phreeq
Persze. Profi munka. Egy apró ötlet és rengeteg plusz publicitás.

tr3 2007.11.09. 21:32:44

Mintha a hírdetés szövege szinkronban lenne az újsággal, ez nem tűnt még fel senkinek?

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása