Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tetováltass reklámot a homlokodra!

Futótűzként terjedt el a médiában a hír, hogy egy férfi 360 millió forintnak megfelelő fontért kínálja megvételre a hátát, hogy arra a licitben győztes cég azt tetováltasson, amit akar. Én nem tudom mekkora háta van az illetőnek, de még ha Schwarzeneggeri méretekkel is rendelkezik, és élete hátralévő részében éjjel-nappal félmeztelenül mászkál London tömött utcáin, akkor is irreálisan soknak tűnik az ár. Eléggé hoax-szagúnak látszott a sztori, ezért gondoltam utánanézek egy kicsit a neten. Meglepetésemre azonban kiderült, hogy a reklámozásnak eme teljesen elmebeteg formája a fejlett nyugaton már bevett szokásnak számít. 2005-ben volt az első marha, egy bizonyos Andrew Fischer nevű 20 éves omahai férfi, aki az eBayen aukcióra bocsátotta a homlokát. Mivel ez akkor még újdonságnak számított, neki elég volt 30 napig a homlokán viselnie egy altató nevét, amivel 37000 dollárt kaszírozott. Az ő példáján felbuzdulva egyre többen próbálkoztak ezzel a nem éppen szokványos pénzszerzési formával, ami gyorsan lenyomta a piaci árakat. A GoldenPalace.com online kaszinó példul nem sokkal később már potom 4000 dollárért bérelte ki egy terhes anya pocakját egészen a szülés végéig.











Az új médium varázsa hamar szertefoszlott, így annak, aki a testén viselt hirdetésekből akart meggazdagodni, bevállalósabbnak kellett lennie. Így történt, hogy egy kétségbeesett nő, aki gyermeke iskoláztatásához akart pénzt gyűjteni, szintén az eBay-en bocsátotta áruba a homlokát. Csakhogy ő már nem időlegesen, elávolítható tetoválással, hanem rendes, maradandó tetkóval. Az üzlet meg is köttetett, a hirdető ezúttal is a GoldanPalace.com lett, és 10.000 dollárt fizetett az asszonynak a reklámfelületért. A kevésbé tetszetős, ámde rendkívül ízléstelen reklámmédium azóta is hódít, egyre több vállalkozó kedvű vagy kétségbe esett embert hódítva meg magának.  Kíváncsi lennék, van-e itt valaki, aki el tudja magát képzelni, hogy akár csak egy hónapig is mondjuk egy Mitsubishi-Csikibege vagy Freddi Bútor felirattal a homlokán járjon a munkahelyére, tárgyalásra vagy így szálljon fel a villamosra. Ha van szóljon, mert én szívesen megveszem a felületet az addictnak. Az árban meg majd megállapodunk. Ja, és arcba fésült haj, lelógó frufru és homlokba húzott baseballsapka nem ér!

Címkék: ambient morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr54221473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taurusz 2007.11.08. 10:55:40

Ugyan, kérlek ez magyarország. Itt mindent meg tudsz venni, ha eleget ajánlasz. Ismered a viccet a diplomatáról, akit buzinak nézetek, meg a miniszterről? Nem mondom, hogy megtörtént, de itt megtörténhetne. Csak nem lenne olcsó... ;)

Bogdanovits 2007.11.08. 14:18:01

Azért megnéznék valakit egy Il Ferro-s homlokkal...

TB 2007.11.08. 14:45:39

Ez nem új. A hetvenes években egy amerikai pasi leborotválta a haját, és a fejbőrére festetett reklámokat. Igaz ő olcsójános volt, egy-egy reklám heti 300$ volt nála.

pic_46 2007.11.08. 15:05:53

Azért milyen cuki lenne egy intim betét reklám egy homlokon. Vagy egy 3 rétegű budi papír reklám. :-)), hogy mekkora ez az állatkert :-))

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2007.11.08. 15:37:18

Én erősen kopaszodom, tehát nincs elől hajam, sapkát csak -5C alatt hordok, 195 cm magas vagyok.
Várom az ajánlatod! :)

dark future · http://www.andocsek.hu 2007.11.08. 16:00:32

"Ismered a viccet a diplomatáról, akit buzinak nézetek, meg a miniszterről?"

Nem ismerjük, ki vele!

Antibaby · http://antibaby.freeblog.hu 2007.11.08. 17:20:55

Úgy tudom, az első ilyeneknél nem is az volt a lényeg, hogy mindig látszon az utcán élete végéig. A licitáló cégeknek igazából a hatalmas sajtófigyelem érte meg.

Taurusz 2007.11.08. 22:42:57

Közkívánatra: :)

Jól szituált emberkét leszólítja a strici a pályudvaron, és elővesz egy fényképalbumot:
- Uram ezt nézze meg, tuti csaj, csak 5000.
- Á, nem érdekel ez most.
- Akkor ez tuti csaj, de ez már drágább 10000.
- Nézze, ez engem most nem érdekel.
- Akkor itt van ő, ez már nagyon tud, 30000.
- Most tényleg nem érek rá, Gyurcsány Ferenccel kell találkoznom.
- Hm... Gyurcsány? Nem lesz olcsó, de megoldjuk...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása