Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Palackozott ásványvíz kutyáknak

Attól tartok, van egy rossz hírem a termék feltalálóinak. A kifejezetten kutyák számára kifejlesztett innivaló már létezik, és úgy hívják csapvíz. Az Avery's Beverages cég marketingesei ennek ellenére töretlenül hiszenek újonnan piacra dobott termékük sikerében, amelyet az elmés Woof Water névre kereszteltek, ami magyarul kábé anyit tesz: Vau Víz. Persze lehet, hogy a kutyák részéről már régóta óriási igény jelentkezett a fél literes, palackozott ásványvíz iránt, csak ezt eddig nem tudták a tudomásunkra hozni. Erre utal a termék amúgy kifejezetten humoros szlogenje: "Woof Water. A víz, amelyet több kutya kér név szerint mint bármely másik márkát." Az is lehet, hogy a termék csak első pillantásra tűnik agyrémnek. Pláne, ha mondjuk Paris Hilton agyonstylingolt korcsára gondolok, vagy a lufilány magyarországi helytartójaként ismert Steiner "Viva" Kristófra, aki bevallása szerint több pénzt költ szőrtelen kutyájának ruháztatására, mint saját magára. Simán el tudom kézelni, hogy az agymosott gazdik a legközelebbi bevásárlásnál a borsmártással ízesített marhahátszínes kutyaeledel és a strasszokkal kirakott édibédi kutyanyakörv mellé ezt is beteszik majd a kosárba, hogy az ő kis kedvencük semmiben sem szenvedjen hiányt. Ha így nézzük, mindjárt nem is tűnik hülyeségnek a kutyavíz. Sőt! Talán még nem késő beszállni az üzletbe. Például, ha jól tudom kifejezetten kutyáknak palackozott levegőt még senki nem dobott piacra. Stip-stop!

Címkék: pia elmebaj

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr88220301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rotting 2007.11.09. 09:38:12


Van valami special flavor-je is ennek a víznek?

Mondjuk csirkearoma?

Black Mamba 2007.11.09. 09:52:56

az hagyján, de a múltkor az egyik kisállatáruházban KUTYASÖRre bukkantam. :)
Gondoltam, miután megveszem a fűthető kutyatakarót, meg a jázminillatú kutyaparfümöt, egy sixpacket is bedobok az én kicsikémnek.

Campione 2007.11.09. 10:11:26

Kisállatulajdonosok őrültek. Szinte bármit megvesznek.
Amúgy Kutyavíz már régóta létezik Magyrországon.
Nem csak a levegőbe beszélek, mert több ilyen katalógust is készítettem/láttam :)

Retexis 2007.11.09. 10:26:06

Múltkor az egyik nagy állatboltban Kutyasört vettem. :)

danesz · http://www.barmok.hu 2007.11.09. 11:36:35

az ilyet gyártó vállalatot keményen büntetni kéne, igy is elég sok müanyag palack van mindehol , az emberi hülyeség határtalan, mostmár az állatokra is szépen ráterjesztik a környezetszennyezést...

:(

csib · http://kapirgalo.blog.hu/ 2007.11.09. 12:43:44

Az a baj, hogy annyira "szétteszénysztik" a kutyákat, hogy azok elvezstik minden olyan természetes tulajdonságukat, amik megvédnék őket bármitől is. Viva Krisztóf kutyájáról simán el bírom képzelni, hogy kiütéses és depressziós lesz a csapvíztől. Sokszor a kutyákra azért adnak ruhát, mert az tényleg reszketnek a hidegben és megfagynának simán nélküle. Basszus, kutya, növesszen téli bundát, ha nem akar megfagyni.

A saját képünkre próbáljuk formálni a háziállatainkat, fogyasztókat csinálunk belőlük és vesszük a hülyeségeket nekik! Fogyasztói társadalom, magunknak már nem tudunk milyen újabb igényt generálni, jöjjenek hát az ebek, mennyi lehetőség! De őket kézdeztük, hogy akarnak-e genetikai zsákutcaként élni, aki még hideg ellen sem bírja megvédeni magát?
Én inkább nézem az állatokat az NG-n :))

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.11.09. 12:58:11

rotting
Ez a kérdés vérbeli marketingszakemberre vall! Nagyszerűen vetted észre a kínálkozó piaci rést. Amíg nincs levédve, gyorsan a piacra kell dobni a kolbászos, a csirkenyak és postásfenék ízű kutyavíz ízváltozatokat!

barrd niven 2007.11.09. 13:19:24

a kutyáknak is lehet márkapreferenciájuk, sőt!
a közösségi hálón is ott lógnak...
fikagep.blog.hu/2007/10/26/ebek_a_wiwen

Campione 2007.11.10. 13:47:22

csib!

Ne aggódj. Azok akik tenyésztik és azok, akik minden f***ságot megvesznek a kutyáknak, két teljesen külön csoport.

Betszi78 2010.01.07. 11:27:44

Hello Mindenki!

Sajnos az a helyzet, hogy beteg kutyusok, cicák is vannak a világon, pl daganatos. Nekik ez sok esetben életmentő is lehet, az összetétel miatt. Persze csak ha valóban az van a palackban ami a címkén szerepel. Erre úgy látom senki nem gondolt! Előbb gondolkozzatok el kicsit, aztán írjatok ilyen gonosz dolgokat!!!!
Jó egészséget mindenkinek!!!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása