Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Krokodiltámadás a belvárosban

A neunkircheni állatkert egy érdekes módját választotta a figyelemfelkeltésnek, és az újabb látogatók csábításának. A kapmányukban a Mohamed vs hegy logikát követve viccesen azzal "fenyegették" meg a környékbelieket, hogy ha nem jönnek ki az állatkertbe, akkor az állatok fognak elmenni hozzájuk. Ennek jegyében a város legforgalmasabb pontjain kutyákat sétáltattak körbe, amelyeket félig egy kosztümbe bújtattak. Ettől úgy néztek ki, mintha egy elszabadult, vérszomjas óriáskrokodil támadta volna meg őket. A néhány lépésről teljesen hihető megoldásnak köszönhetően sok járókelő nézett nagyot, majd röhöhögött egy jót az ötleten.

Címkék: ambient állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr80225011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szbea 2007.11.11. 10:11:39

Ez cukibb, mint Laci a nyíregyházi bébielefánt:)

szélkakas 2007.11.11. 10:48:57

Viva Kristóf kutyáját is felfalhatná egy ilyen. Ha nincs kosztüm, megteszi egy igazi is.

N.Zoli 2007.11.11. 11:33:58

Az a poén, hogy Santo Domingo-ban volt egy állatkert, ami megszűnt és lazán szabadonengedték az állatokat utána, néhány kígyófajta azóta is él a környéken, ami előtte nem volt ott.

toxx 2007.11.11. 13:22:39

A Kuala Lumpur melletti hatalmas és zseniális állatkertben voltam egyszer, és pont akkorra ért oda egy kiadós, a jelek szerint a helyi viszonyokhoz képest is szokatlan felhőszakadás, amely gyakorlatilag elárasztotta az állatkert nagy részét. Amikor kb. két óra múlva sikerült kijutni, az állatkert mellett egy hídfélén átmenve és lepillantva a hömpölygősre felduzzadt patakra, épp egy hatalmas monitort sikerült megpillantani, amint épp kényelmesen sodortatja magát lefele az árral. Esküdni mernék, hogy az állatkertből szökhetett meg, pont előtte nézegettem ezeket odabent. Olyan 2m körüli hosszú volt, az ilyenek pedig simán elragadhatnak kisgyerekeket állítólag.

Ilyen egy monitor: en.wikipedia.org/wiki/Image:Nile_Monitor.JPG

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.11.11. 13:59:25

Biztos én vagyok a műveletlen, de monitorról még nem hallottam. Viszont nem vízben hömpölyögve szeretnék vele először találkozni.

Verbalis Inkontinencia 2007.11.11. 14:43:22

A monitor magyarul nílusi varánusz. Szerintem cuki. :-)
A képet meg először itt láttam: mfrost.typepad.com/cute_overload/2007/10/now-thats-a-res.html

karas · http://www.karas.hu/ 2007.11.11. 22:08:48

az a furcsa az egészben, hogy az állatvédők nem hőzöngtek o_O
de nekem tetszik

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása