Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ki a balek?

James Hugh Calum Laurie, a.k.a Hugh Laurie –1959.06.11., a Brit Birodalom Lovagrendjének (Order of the British Empire) tagja, színész, komikus, író, zenész.


Ki hitte volna! Fent nevezett már a ’80-as évek derekán kacagtatta az angolokat, hála (többek között) a Blackadder (Fekete vipera), a Jeeves and Wooster (Majd a komornyik), és a Bit of Fry and Laurie című komédiasorozatoknak. De közben írt egy könyvet (1996), és játszott még számtalan sorozatban, filmben. Aztán lett belőle House, MD. Na nem egy Hugh Laurie karrierleckét akartam most írni, csak borzasztóan idegesít, hogy lépten nyomon olyan baromságokba botlani, hogy "House új könyve”, "Dr. House új filmje" stb, stb...

Merthogy Kérem szépen, se nem új az a könyv, se nem Dr. House írta. Olyan ez, mintha a Szomszédok főcímben azt írták volna, hogy Taki bácsi szerepében a Tenkes kapitánya! Persze, persze, nem vagyunk kötelesek tudni, mit tett le Laurie az asztalra, de azért egy ajánlónál mégiscsak jó lenne egy kicsit utána nézni a dolgoknak. Amúgy meg rohadtul irritáló ez a House „farvizén evickélés”. Szerintem nem kicsit pofátlanság egy House sajtófotóval (a FOX vajon tud róla?) az elején megjelentetni a szerző remek könyvét, és nem kicsit gáz úgy beharangozni egy 2003-as sorozatot, hogy House új sorozata! Azt hiszem, ennek van hivatalos neve. A fogyasztó megtévesztése, de legalábbis hülyének nézése. (Ja és ha valamelyik gyógyszercég rá merészeli tenni Laurie, vagyis House képét a Vicodin dobozára, emlékezzen meg rólam a bevétel 10 %-ának erejéig. Stipistop, én találtam ki.)

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr69228904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zitacica 2007.11.14. 14:45:32

Apróság, de engem is nagyon idegesített ez a megfogalmazás. Rendben, hogy sokan nem ismerik Hugh Laurie nevét, de majd megtanulják.

von Schwarz 2007.11.14. 15:39:25

Dr. House az Isten! Imádom a sorozatot. Ja és Laurie-t is szeretem:)

mandarin 2007.11.14. 19:50:11

ez mindig is ilyen volt és lesz is. sajnos. másik állandó példa a dvd-k hátulján olvasható tartalom leírások. a legjobb színészeket a legrosszab kommersz és oda nem illő filmjeikkel társítják. borzasztó.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.11.15. 01:12:17

ezt rendszeresen megjátszák a kereskedelmi tévék. ha esetleg egy rendező, vagy szinész, oszkárt nyer, akkor előveszik a legrégebbi, huszadrangu filmjét is, és promózni kezdik, hogy "az oszkár-díjas xy filmje"
de a kedvencem, mikor nemrég egy könyvesboltban azt látom hatalams betükkel, egy könyvön, hogy a "da vinci kód kiadójának új könyve" :))

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.11.15. 10:38:03

Toma
"da vinci kód kiadójának új könyve" Ez nekem is a kedvencem. A másik meg, amikor nagy betűkkel rajta van, hogy STEPHEN KING, alatta kicsivel folytatódik "kedvenc írójának könyve":)))

Egér 2007.11.15. 10:47:31

Ó igen :) Már a kilencvenes évek elején nyomták az effajta borítókat, hogy ERICH von DANIKEN....
....
közreműködésével Xy. Aztán az ember belelapozott és kiderült, hogy Daniken írt bele egy féloldalas előszót...

megadeth1 2007.11.15. 12:20:45

Ez rohadtul felhaborito, pedig maga a konyv tok jo, epp most olvasom!
De hat ez kell a buta magyarnak, amelyik kepes Isaura felszabaditasara penzt gyujteni, meg a hulye napi sorozatok gonoszaira rakiabalni az utcan...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása