Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Karácsonyi lidércnyomás a játékpiacon

A karácsony közeledtét jól jelzi a tévékben az egy reklámblokkra jutó Mikulások, fenyőfák és ajándékdobozok hirtelen megugró száma. Ebben az időszakban a játékgyártók is igyekeznek felkelteni a szülőkben a lelkiismeretfurdalást, amiért még mindig nem vették meg a gyereknek a játékipar legújabb agyszüleményeit. Rengeteg játékot reklámoznak ilyenkor, az egyszerű szülő meg csak kétségbeesetten kapkodja a fejét a nyakába zúduló énkicsipónik, legószitik, pokémonok és mosolygó gőzmozdonyok láttán. Ilyenkor egy kis segítség mindenkinek jól jöhet, ezért gondoltam, hogy közkinccsé teszem a cracked.com honlapon talált összállítást, amely a karácsonyi játékpiac legelmebetegebb és leghaszontalanabb darabjait tartalmazza. Ezek között biztosan talál majd minden szülő olyan játékszert, ami kellőképpen rombolja a gyerekek ízlésvilágát vagy néhány évvel visszaveti őket a fejlődésben.

A gyűjtemény egyik legfigyelemreméltóbb darabja a két pihe-puha plüssfigura: Pisi és Kaki. Sajnos a kis kedvencek nem szagosak, de így is felejthetetlen élmény lesz majd a gyereknek, amikor először szorítja magához Kakit vagy ölelgeti meg Pisit. A perisztaltika témakörében maradva találhatunk még újabb játékötleteket, amelyek közül talán az angyalkás ujjbábot emelném ki. Ennek használatához egész egyszerűen a kisangyal fenekébe kell nyúlni, ami mind látványra mind tapintásra igazán kellemes élményt nyújt. Nagyszerű karácsonyi meglepetés lehet még az egyelőre csak Japánban kapható, kifejezetten kislányok részére tervezett striptease-rúd, amivel minden karácsonyi családi összejövetelt felejthetetlenné tehetünk. A japánok szerencsére a kisfiúkra is gondoltak, így a Teddy-macikat kilövő pisztolynak köszönhetően idén ők sem maradnak igazán elmebeteg ajándék nélkül. Sőt, a nagyobb srácok is találhatnak majd kedvükre való ajándékot a fa alatt, hiszen a kezében keresztet tartó, kissé Mikrobira hajazó Jézus-robotot direkt nekik fejlesztették ki. Említésre méltó még a karácsonyi játékkínálatból az első pillantásra leginkább szexuális segédeszköznek tűnő szerkezet, ami valójában egyfajta szánkó, amelyen egy fogantyút is elhelyeztek a gyártók, hogy a kicsik meg tudjanak kapaszkodni csúszás közben. Mit lehet mindehhez hozzáfűzni? Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Címkék: játék elmebaj

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr24232255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rotting 2007.11.18. 11:24:06


A húgy és ürülék már régen fut a piacon (persze nem itthon).

Csak a kép alapján az 5ből 2 sárgák szellemi terméke.

köpcöspapa 2007.11.18. 11:33:12

a piros valami egyértelműen műbráner, a mikrobin a kereszttel viszont hangosan felröhögtem!:) Tök beteg.

A plüssfiguráknál viszont az ideges szülő teljes joggal, mondhatja, "tedd le azt a szart fiam!"

Mária 2007.11.18. 14:08:18

Ujjazós angyalkáról fotót, please... :)

Té, mint Tamás 2007.11.18. 14:11:41

Reklámbuzi, ezek biztos, hogy mind valódiak? Mert például a gyerek stripping pole nekem úgy rémlik, fake. A többivel még nem találkoztam, de ki tudja...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása