Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hirdessünk koporsót szexnaptárral

Ahogy a régi dakota közmondás is tartja, kutyával, gyerekkel és jó nővel mindent el lehet adni. Talán az első kettőt már ők is túl morbidnak találták, ezért az olasz temetkezési vállalat , a Cofanifunebri marketingesei hosszas fejtörés után végül a nők mellett döntöttek, és egy erotikus naptár kiadásával reklámozzák fő termékeiket, a koporsókat. Persze az is lehet, hogy az egész mögött egy sokkal megalapozottabb marketing-stratégia húzódik, és csak arról van szó, hogy direkt az észak-olasz nekrofileket célozták meg ezzel a kampánnyal. Mindenesetre a lányok úgy vonaglanak a különböző stílusú és anyagú koporsók között, mintha azok valamiféle eddig nem ismert vágykeltő tárgyak lennének. Miss Január például szemét becsukva ábrándozik, és kezével kacéran felhúzza a combján a szoknyát, Miss Április már a blúzától is megszabadult, május szépe pedig teljes extázisban simogatja a háta mögött lévő koporsót. Most komolyan. Lehet ennél igénytelenebb szart kitalálni? Bizony, hogy lehet!
 



Elég csak egy kicsit tovább kattintgatni a cég honlapján, és máris a webshophoz jutunk, ahol különböző, koporsó alakú ajándéktárgyakra bukkanhatunk. Ha valaki szeretné, mostantól egy kedves, koporsó formájú cigarettás dobozzal lepheti meg dohányzó ismerősét, de azoknak sem kell tovább keresgélniük, akik esetleg ugyanilyen alakú tolltartóban akarják pihentetni Mont Blanc-jukat, ezzel is állandóan emlékeztetve magukat az élet múlandóságára. Erre egyébként a "Time is short" feliratú, szintén koporsó alakú karóra is megfelelő eszköz lehet, mint ahogy a halottaskocsit formázó ezüst kulcstartó is. Mindössze 6,5 euróért vehetünk kedvesünknek, de akár ellenségünknek is egy nyakláncot, amelynek nem meglepő módon koporsó alakú medálján az ízléses, 4 ever gravírozás olvasható. Rossz hírem van viszont azoknak, akik fürdés közben is szeretnének a halálra gondolni, - mondjuk azért, hogy el ne feledkezzenek a kádban való hajszárítás veszélyeiről - most várniuk kell egy kicsit, mert a cég raktárai éppen kifogytak a készletből. Ha emiatt mégis belepottyanna a fürdővízbe az a fránya hajszárító, akkor sincs baj, hiszen hozzátartozóik rengeteg szebbnél szebb koporsó közül válogathatnak majd.

Címkék: print online morbid elmebaj

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr75238465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kikkoman 2007.11.23. 10:16:18

Az ember sárkányfogvetemény. Viszont a kommentárodon jókat röhögtem.

korn · http://www.hellorepublic.com 2007.11.23. 10:38:08

Én a helyükben a gyerek és kutya ábrázolást is becsempésztem volna a macákkal, mondjuk így: terhes akt, kutyapózban. Azért kíváncsi lennék, mennyire jött be nekik a merchandise.

eternity · http://eternity.blogter.hu 2007.11.23. 11:20:30

Tudtommal életük virágában épp a férfiak halékonyabbak. A vígasztalhatatlan özvegy meg majd macás koporsót vesz hőn szeretett urának az örök pihenésre?
hehe
Tessék mán kiszolgálni a nők ízlését is! Legalább akkor, mikor bizonyítottan ők a gyakoribb vásárlók!
Puccccér pasasokat, tündibündi babócákkal azokba a ládákba!

DorKo · http://felsulooktatas.blog.hu/ 2007.11.23. 15:19:22

A fürdős rész nem érthető: szivacs, szappan, vagy egész kád emlékeztet az örökkévalóságra?

mandarin 2007.11.25. 12:30:28

a csajokat ki kellett volna sminkelni hullákként.

Daved · http://buxevo.com/hu 2007.11.25. 20:15:43

ennyi erővel egy nyitott koporsóban szexelhettek volna egy hullával :\

csibe 2007.11.25. 20:37:17

Nem tartozik ide a komment, de lehet tényleg ki kellett volna sminkelni hullának a csajokat, mert igy szimplán rondák szegények, akkor legalább nem volna ilyen feltűnő. Jó nőkről volt szó a cikkben, ehhez képest miss jan. pl. konkrétan kövér. A karkötős csajszi meg lehet azért takarja el a száját, meg bajusza van, amilyen szőrös a karja, simán el tudom képzelni. :))

Mária 2007.11.26. 11:42:24

Kutyával hirdetni miért nem? "Ebből a koporsóból még Bundi sem kaparja ki a gazdi csontjait!"...

Blogpont Huba 2007.12.13. 12:17:01

Elég volna ennyi: "Ebből a koporsóból még Bundi sem..."
Lehet aztán variálni:
"Ebből a koporsóból még Vlad Dracul sem..." :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása