Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Prostiképzés és drogdíler-tanfolyam

A United Way szervezet legújabb kampányában arra igyekszik felhívni a figyelmet, milyen veszélyekkel jár az, ha a gyerekek kibuknak az iskolából. A "Stay in School" elnevezésű programjukhoz készített provokatív hirdetésekben kamu tankönyveket mutatnak, amelyekből a prostitúció, a dílerkedés vagy az utcai bűnözés fortélyait lehet elsajátítani. Ezzel utalnak a kampány fő üzenetére, vagyis hogy a suliból való kibukás után a kölykök nem hagyják abba a tanulást, csak éppen mások lesznek a tanáraik, és a képzés végén egész más szakmákat kapnak a kezükbe. Ha a United Way esetleg szeretné nálunk is futtatni a kampányt, talán érdemes lenne megfontolniuk a sorozat kibővítését az "Autótolvajok kézikönyve", az "Alternatív rézlelőhelyek Magyarországon", a "Szexrabszolgaság Olaszországban", de akár a "Hogyan lehet saját showműsorod az RTL-Klubon" című kiadványokkal is. Így relevánsabb lehetne a magyarországi kampány.

Címkék: print nonprofit morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr1238431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovi 2007.11.26. 11:41:48

Engedjétek hozzám gyermekeiteket!

Cereborn 2007.11.26. 11:44:47

Iskoláztassátok a gyerekeket, mert focista lesz belőlük vagy rendőrverő olimpiai bajnok.

Minek 2007.11.26. 12:43:37

Tanulj fiam, politikus leszel vagy ügyvéd és a legnagyobb bűnözők fogadnak majd soraikba. Ha nem tanulsz, talán még becsületes is maradhatsz.

DorKo · http://felsulooktatas.blog.hu/ 2007.11.26. 13:13:43

Így relevánsabB lehetne a maGyarországi kampány.
Ha már tanítás, ugye.
Ezt félretéve, zseniális! A kiegészítéseidet meg lehetne folytatni, "Hogyab legyél celeb?", "Pénzt hogyan dumálj ki mások zsebéből címén", stb...

csib · http://kapirgalo.blog.hu/ 2007.11.26. 13:23:34

És ne felejtsük el a "Hogyan fogjunk pénzes pasit és tartassuk ki magunkat?" címűt sem. Szolizási útmutatóval, műkörmös és plasztikai sebészt kiválasztási kritériumok. Kis praktikák, amivel felismerhet, ha csak játsza az agyát a pasi és nem is gazdag. Vetítési trükkök. Értékbecslő gyorstalpaló dzsipókhoz. Folyamatosan frissülő melléklet az legpotensebb budapesti szórakozóhelyek listájával..

Caravaggio 2007.11.26. 13:46:06

Zseniális!

Külön nagyon jók a borítón az alcímek és ajánlók... minden részletre figyeltek. És a képek háttere?

Nálunk sajnos nem működne. A politikusok (akik ugye értenek ehhez is, ugye, mit ahhoz is, amit csinálnak) rögtön szükségét éreznék, hogy megnyilatkozzanak. Az egyik oldal bizanytalankodna, h mit szóljon ehhez h ne veszítsen további szavazókat, de mégis inkább ellenezné, a másik oldal pedig kiállna a családi és polgári értkekek mellett, amit ez a kampány annyira, de annyira aláásna, pedig. Úgyhogy ők semmiképp, de inkább az utcára hívnák a söpredéket, hogy sípoljanak és dobáljanak, mert az könnyebb mint gondolkodni.

Archenemy 2007.11.26. 14:03:29

Ertheto, hogy a vezetesnek nem erdeke bunozok kitermelese. Nem akarnak konkurrenciat.

Prophet 2007.11.26. 14:23:30

Autótolvajok, prostik, és főleg a színesfém-kereskedők (bocs a gyűlöletbeszéd miatt) mióta tudnak olvasni?

nemkellvagta (törölt) 2007.11.26. 16:32:26

hangya, igen. minden részletre, ez a kulcs, ez a cél, az utolsó szamárfülig. és az is látszik, hogy nagyon élvezték a rohadékok és sokat röhögtek közben. éljen a reklám.

Caravaggio 2007.11.26. 16:57:15

Igen, éljen a yo reklám. Én is ebben az iparban (vagy mi ez) dolgozom, és rengeteg a sz*r és a középszerű és az ötlettelen hirdetés és az ötlettelen, rutin-stratégia. Ezek legalább adtak neki és láthatóan élvezték.
Megint bebizonyosodott, h a TCR sokszor-sokszor jobb tud lenni, mint az üzleti.

Androidus · http://androidus.freeblog.hu 2007.11.27. 10:59:15

Hát ez egészen elképesztő. Mi csak álmodhatunk róla, hogy nálunk valaha így kidolgoznak reklámokat. Igazi ínyencfalat mindegyik kép. Lementve.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása