Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ronaldo reklámhaja

A hétvégén mindenki nagy meglepetésére Duci Roni visszatért a Milan kezdő tizenegyébe, így egy múlt heti barátságos meccset követően a világ ismét megcsodálhatta új frizuráját, ami a góllövésben nem, viszont a számlavastagításban annál inkább segítette a brazil zsenit. Ugyanis ha valakinek kétségei lettek volna afelől, hogy ebbe is lehet reklámot csempészni, azt most gyorsan eloszlatnám, mivel a brazil O Globo napilap szerint a Sport szelet reklámba illő búráját egy svájci gyógyszeripari cég Crescina nevű hajnövesztőszerének köszönheti Csodaroni. Hogy tényleg használta-e a szert, vagy a Magyarország éves költségvetési hiányával vetekedő összeget már azután kapta a csatár, hogy tar fejét szőrbukósisakra cserélte, sosem fog kiderülni. A lényeg, hogy a cég marketingtrükkje sikeres volt, a szer nevét sok hajhagymára áhítozó férfi ismerte meg szerte a világban. Persze az igazi az lett volna, ha a legendás Valderama hajzuhatagával tér vissza Ronaldo, de azért a változás így is szembeötlő volt.

Mindenesetre a Crescina által kijelölt ösvényen haladva a reklámozás egy új dimenziója nyílik meg előttünk, ami idehaza is cselekvésre serkentheti a cégeket. A Crescina hozzánk betörve Kiszel Tündét használhatná reklámarcnak, illetve reklámszemöldöknek, Medvecky "Reggeli Vizelet" Ilonát szponzorálhatná a Toi-Toi, Stohl Bucit a lépcsőnlegurulás Mozartját támogathatná a Mr Proper padlóápoló, Kelemen Anna pedig a Libri reklámarcaként eldobhatná a hernyót, mondván az ő új szenvedélye az olvasás.

Címkék: sport divat ambient

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr44238492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbie 2007.11.28. 09:53:22

:))))))))))))))

Simon Bolivar 2007.11.28. 12:00:06

Nagyon tetszett az írás, a Toi-Toi pénon hagosan felnevettem az irodában.

Kula bácsi 2007.11.28. 12:58:15

Csonak Pici meg egy vazelingyár reklámarca lenne?

korn · http://www.hellorepublic.com 2007.11.28. 14:01:27

ha már focista: a matarészeg UrbánFlórit a haverja támogatja

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása