Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pesti Est felcsatolható műbránerrel

Szeretnék segítséget kérni az addict oly művelt és tájékozott látogatóközönségétől a tekintetben, mi a fészkes fene lehet az alábbi reklám célja és üzenete. Merthogy az itt látható, a Deák téren kihelyezett műremek bizony reklám, legalábbis az alkotó Nagy "Tyereskova" Kriszta szerint, aki "olyan munkát készített, ami mindkét térfélen megállja a helyét, a reklám területén és a képzőművészetben is." A művészi üzenet megfejtésére nem is tennék kísérletet, olyan magassságokba, illetve mélységekbe az én elmém  sem felemelkedni, sem leereszkedni nem képes. A célom csupán annyi, hogy az előttünk lévő produktumot mint reklámot értelmezzem. Nagy sajnálatomra azonban földhözragadt szemléletmódom és szexuális prüdériám megakadályoz ebben, bár az is lehet, hogy egyszerűen csak a kelleténél kevesebbet lapozgattam mostanában a Pesti Estet, így elkerülték a figyelmemet a Popó Magazinnal való összolvadás jelei. Amit a hirdetésből képes vagyok felfogni csupán annyi, hogy itt művészileg vagyon ábrázolva a csöppet exhibicionista festőnő/reklámszakembernő a maga pőre valójában, amint megosztja velünk kedvenc éjszakai foglalatosságát. Illetve meg nem osztja hál' istennek, - hiszen kinek hiányzik a hátsójából egy műbráner- csak éppen bepillantást enged mozgalmas éjjeleibe, amikor letolja az adidas melegítőjét, és felcsatolja az Árpa Atttila péniszéről mintázott szexuális segédeszközét.

Sajnos a Pesti Est logó és a mögé biggyesztett sor sem nyújt kapaszkodót a megértéshez vezető rögös úton, egyik sem visz bennünket közelebb a megoldáshoz. Így aztán nem egészen tiszta, hogy a Pesti Esttől lesznek-e szebbek a művésznő éjszakái, esetleg a felcsatolható hímtagtól vagy mindkettőtől egyszerre. Hiába őrlődök magamban órák óta, nem vagyok képes dekódolni a reklámüzenetet, ami engem arra indítana, hogy ezentúl céltudatosabban keressem a szórakozóhelyek vécéi mellett árválkodó műsorújságot. Sőt, ha a reklámban az az ígéret bújik meg, hogy az éjszakáim a Pesti Est programajánlójának következtében mostantól olyan irányt vesznek majd, amelynek végén Nagy Kriszta vár rám a felcsatolható gyönyörszerző jószágával, azt hiszem jobb, ha ezentúl az Exitet olvasgatom.

Címkék: celeb szex köztér nsfw

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr66245641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.11.29. 09:31:45

Korn
Jó gondolat! Lehet, hogy ezzel egy új mellékletet vezetnek be, amiben a türelmi zónák kínálta szolgáltatásokat gyűjtik majd csokorba. Nem tudom. Más ötlet?

konzervman · http://konzervdoboz.blog.hu 2007.11.29. 10:00:15

kretív ötlet híján, kell valami polgárpukkasztó.
van olyan "reklámszakember"(???), aki még úgy operál, hogy mindegy mi, meg milyen, csak beszéljenek róla...
Na ez kb ez lehet.

Nagy "Tyereskova" Kriszta meg akkora művésznő, hogy azt sem tudom kihez hasonlítsam...nagyhirtelen

karas · http://www.karas.hu/ 2007.11.29. 12:58:59

az az elkeserítő, hogy tyereskova kriszta megél abból, hogy a parlament elé szarik, vagy fest egy egy ilyen iszonyatos képet.
kíváncsi lennék, hogy a pesti est mennyit fizetett ezért a festményért, de szerintem sokszorosa a fizetésemnek :)
persze a társadalom hibája ez is

carlos · http://tonic.hu/blog 2007.11.29. 13:04:05

Fuck off, mutatja az adidas gatyás tyereskova, a hátul álldogáló, műbráneres, kurvacipős ál-énnek.

Többé már nem kell az ál-kéj,
csak pesti esttel élvezek én.

vagyis a pesti est nyújtotta programokra, mert abban minden benne van és vele/velük sokkal szebbek lesznek az éjszakáim, mint eddig, amikor csak saját magamat toltam farba.

vagy valami hasonló...

Androidus · http://androidus.freeblog.hu 2007.11.29. 14:54:16

Szerintem ez az elszúrás klasszikus esete. Az alkotói szabadság egy dolog, de. (Ez tényleg önakt? Az kúl.) Hiányzott egy döntéshozói fázis, valahonnan a végéről. "Várjál, Jóska, most akkor melyik kép is megy a nyomdába?" Vagy "Teljes mértékben a Művésznőre bízzuk a dolgot." Attól, hogy azt fest, amit akar, valamint attól, hogy netán van olyan neve, ami eladja a képeit, még nem lesz alkalmas egy adott műve egy alkalmazott műfajban.

bogi 2007.11.29. 22:02:28

a Tereskova jól használja a médiát, a média meg jól használja Tereskovát, sztm ennyi
sztm tök jó ötlet a PestiEsttől hogy így reklámoz. Kinek kellett volna mégegy unalmas fotó meg tipo egy szikrázó elméjű magyar kreatívtól? nekem nem.
lazuljatok le egy kicsit

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.11.30. 08:47:46

mirők beszéltek?

A pestiestről
(meg NagyKrisztáról)

naugye

"a jóízlés drágam az nevetséges
a botrány, a botrány egészséges"

Bunkó vagy Bugsy! 2007.11.30. 14:17:31

"a Tereskova jól használja a médiát, a média meg jól használja Tereskovát, sztm ennyi
sztm tök jó ötlet a PestiEsttől hogy így reklámoz."

Közszeméremsértés, kisbogaram. Jogi kategória. Pestiest meg visszavárja amikor Superman csinálta a botrányplakátokat nekik, azért bízták meg krisztát, aki amúgy egy senki :)

barrd.niven · http://fikagep.blog.hu 2007.11.30. 14:50:59

Két dolog,
1. meglep, hogy prűd vagy. A reklám kurva.
2. ez szerintem nem klasszikus outdoor hirdetés, hanem olyasmi, mint amikor képzőművészek alkotásai futottak/futnak billboardokon. más kérdés, hogy technikailag mégis az, mert a PE csak-csak megrendelte, brand van a képen, üzenet szintén. Gondolom örülnek is a botránynak, mert kezdett megöregedni a márka.
Tanulság, Kriszta még a mosóport is pinafasszal adná el.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.03. 00:37:44

mindenesetre a kép jó. mármint művészileg.

egyszerüen csak használnak egy művészi alkotást, amit kellően meghökkentőnek tartanak, ezzel gerjesztve valamilyen figyelmet. sikerült nekik.

bogi 2007.12.08. 11:25:41

szerintem a nagy kriszta nem egy senki

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása