Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Palánkhoz passzírozott herék

Te hogy reklámoznád fiatal férfiaknak a herevizsgálat fontosságát? Nyílván te is beöltöztetnél valakit egy löttyedt, ráncos herének. Aztán hogy vizuálisan ábrázold azokat a megpróbáltatásokat, amelyeket egy pár bőrzacskóba szorult golyónak ki kell állnia élete során, bezavarnád a here-kabalafigurát egy jégpályára, ahol egy tagbaszakadt hokis addig lökdösné és passzírozná a szerencsétlent a palánkra, amíg az ki nem terülne, és szőrét a jégre hullatva meg nem adná magát a sorsának. Pontosan ezt a megoldást választotta a Sean Kimerling Hererák Alapítvány is, amely ezzel a szokatlan reklámmal igyekszik felhívni a fiatalok figyelmét az önvizsgálat fontosságára, amely csakúgy, mint a mellrák esetében, életet menthet.

Egyébként a herefigura jó ötlet, már csak azért is, mert könnyen továbbvihető, és más médiumokra is kiterjeszhető. Jól működik sajtóban, óriásplakáton, de képzeljünk el például egy hostess, illetve talán inkább host akciót, ahol ezek a kedves, löttyedt, szőrös herék szórólapoznak egy bevásárlóközpontban. Magukban is komoly feltűnést keltenének, pláne ha közben mondjuk valaki rugdosná őket, vagy odacsukná őket a liftajtó, rájuk csukódna a fotocella, esetleg elütnék őket egy bevásárlókocsival. Akit rúgtak már tökön, az nagy empátiával néznié szenvedéseiket, közben pedig talán arra gondolna, hogy ő gondosabban bánik majd a golyóival. Kezdetnek ennyi is elég. Let's start here!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr82271621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freinreisz 2007.12.22. 10:43:56

Ez nagyon jó. Ahogy ott fekszik a végén a kis drága, szívszorítóbb mint a Love Story!

sosuso 2007.12.22. 10:47:19

ez nagyon vicces, megyek is vizsgálatra :)))

steelhand 2007.12.22. 11:43:12

Na most ki a végbélrák tudja erről a szőrős körteformációról, hogy történetesen éppen here. Amúgy sajnálom a kicsikét, mert a lényeget már korábban lenyesték róla...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2007.12.22. 11:49:02

kőporos
Igen, a mozgásán is látszik a fejetlenség.

Mária 2007.12.22. 13:04:08

Gyenge kis filmecske...

Ha azok a drótok nem lennének rajta, olyan lenne, mint egy kövér női torzó csípőrésze...

Ennél még Woody Allen is jobb volt spermiumnak öltözve :)

Caravaggio 2007.12.22. 15:55:13

El sem merem gondolni, hogyan reklámoznák a nőgyógyászati szűrést... :o{

Remy 2007.12.22. 16:27:43

Hangya
Te beteg vagy!:)

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2007.12.22. 16:44:51

Hangyasav: láttad a Monkból azt a részt, amikor valami kiállításon egy megmodellezett szülőcsatornán kellett átbújkálni? Egyedül Monk viszolygott a rózsaszínű, remegő húsos dolgok között való evickéléstől.

Egyébként meg szerintem lehet strigulát húzni a beteg kreatív ötletek hosszú-hosszú listájába.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása