Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Terroristák tesztelik a tűzijátékokat

Végre itt a szilveszter, eljött a várva-várt pillanat, amikor a pirománok előbújhatnak odúikból, és büntetlenül hódolhatnak szenvedélyüknek. Ilyenkor nagy a kísértés, boldog-boldogtalan igyekszik emlékezetessé tenni a szilvesztert a szomszéd Tesco parkolójában felállított, fábol összetákolt bódékban beszerzett kínai csodákkal. A helyi vagányok nyugodt szívvel felrobbanthatják a fél lakótelepet az éjszaka közepén, és senki nem szólhat nekik egy szót sem. Ezért szilveszter előtt nem árt újra és újra felhívni a figyelmet arra, hogy a tűzijáték is robbanószer, illik tehát körültekintően ebánni velük, ha csak nem szeretnénk az óévvel együtt a szemünk világától vagy néhány ujjunktól is búcsút venni.

A helyzet Hollandiában sem jobb, amit az is jelez, hogy néhány héttel ezelőtt egy nagyszabású társadalmi célú felvilágosító kampányt indítottak. Hogy nagyobb figyelmet generáljanak, az unalmas okoskodás helyett a felvilágosító munkát egy arab terrorista csoportra bízták, akiknek a robbanószerek területén szerzett tudását ugyebár világszerte elsmerik. A kampány kiagyalói ezért alkottak egy fiktív arab terrorista sejtet, amelyről áldokumentarista filmeket tettek közzé az interneten. Ezekben az arab egy iraki dialektusában beszélő katonákat látunk, akikhez egy szállítmány tűzijáték érkezik. A többek között a Funky Fountain és Happy Blossom fantázianévre hallgató durranó csodákat ők maguk próbálják működésbe hozni, közben pedig elkövetik a legtipikusabb hibákat, amit csak egy átlagos felhasználó elkövethet. A Szabadságellenes Felszabadító Hadsereg névre keresztelt szervezetnek saját zászlót terveztek, és még egy külön honlapot is készítettek, amelyen a filmek mellett pirotechnikai oktatóanyagok is helyet kaptak. A kampányt óriási médiavisszhang kísérte odakint, amelynek jó része elismerő kritika volt, bár voltak szép számmal ellenzői is, akik felelőtlennek, előítéleteket gerjesztőnek titulálták a kampány. Hogy hatásos volt-e, az holnap reggelre a holland kórházak összesített adataiból majd kiderül.

Az első rész, amelyben megérkeznek a pirotechnikai eszközök:

Itt az Örök Tűzesőt próbálják ki barátaink. Ahogy a végén az egyikük a látványtól megittasulva reflexszerűen a levegőbe lő, az kegyetlen.

A másik két filmet (Minden Rakéták Anyja illetve Tüzes Hegy) is érdemes megnézni.

Címkék: humor nonprofit online morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr62279108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balu · http://www.balulap.hu 2007.12.31. 12:50:26

Ezentúl figyelni fogok! ;-P

Avar Felszabadítási Front 2007.12.31. 17:05:08

Idióták. Tisztára mint a Júdea Függetlenségéért Front, dettó. MI nem követünk el hibákat. Avar raketta a jó raketta!!!

Júdea Népe Front 2007.12.31. 18:45:29

Júdea Függetlenségi Front? Azokat utáljuk! Le velük!

toxx 2007.12.31. 18:50:35

Kellemes, vicces.

Caravaggio 2007.12.31. 21:00:00

Kirrrály!
Egyik szememmel a szánalmas magyar tévét nézem szilveszterkor, a másik kettővel internetezem, és frankón többet röhögem ezen a 4 filmecskén, mint a teljes szilveszteri műsoron! Hollandusok rulez!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása