Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Koszos tüdővel a tiszta levegőért




















Nem volt szándékos az időzítés, de épp aktualitást ad ennek a posztnak az indexen még olvasható cikk, amely arról tudósít hogy Budapesten a levegő minőségét tegnap az "egészségtelen" kategóriába sorolták. Mint általában, a különféle ártalmas gázok mellett nálunk is a levegőben szálló por okozza legtöbb gondot. Persze Budapest még így is egy illatos rétnek tűnhet mondjuk Hong Kong mellett, ahol a levegő szennyezettségét egy látványos reklámkampányal demonstrálta a helyi JWT. Tiszta fehér posztereket helyeztek ki a forgalmas utcák mellé, amelyekre egy átlátszó, ragadós anyaggal egy tüdőt festettek fel, ami szabad szemmel kezdetben nem volt látható. A posztereket több hétig kint hagyták az utcán, ahol a levegőben szálló por, és egyéb káros anyag megtapadt a felületen, fokozatosan láthatóvá téve a tüdőt, mellette pedig a 'Szennyezett levegő szennyez' feliratot. Zseniális ötlet, amely a magát  a koszos levegőt használja fel a probléma demonstrálására. Nálunk is elkelne egy hasnonló kampány, nincs kétségem afelől, hogy a poszterek a körúton, az Erzsébet téren vagy az Alagútba kihelyezve is működnének.

Forrás: directdaily

Címkék: nonprofit ambient látvány köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr88303838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.01.20. 10:18:22

Jól mutatná, de csak azoknak, akik látják a folyamatot - ha csak arrajárok, és látok egy felakasztott koszos tüdőt, az csak megerősíti, hogy ki az autókkal a városból!

Tevepata · http://popo.blog.hu 2008.01.20. 13:00:32

Nem igazán esik jól egy nagyobb lélegezvétel Budapesten sem... De ez ellen egy 10-20 évig úgy sem fog senki semmit tenni

szélkakas 2008.01.20. 14:08:26

tevepata
10-20 év és fellélegezhetünk:)

karas · http://www.karas.hu/ 2008.01.21. 01:03:59

az alagútban körülbelül 1.5 óra alatt korom fekete lenne a tüdő, és megbarnulna a papír maradék része

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2008.01.21. 12:10:48

Hmm és aki csak úgy elmegy a cucc mellett (például amikor tök üres) az honnan értesül, hogy mi is ez az egész? Mert így a blogban jól néz ki egymás mellett a 4 fázis, de azért az lenne az igazi, ha helyben ütne.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.01.21. 12:29:45

chimie
Egy felelősen gondolkozó fogyasztó addig megy vissza, amíg ki nem derül, hogy mit hirdettek neki:)

Lexon 2008.01.23. 11:56:53

Valószínűleg forgatnak erről a néhány hétről egy kisfilmet, majd pedig rettenetesen felgyorsítva 20 másodpercben bemutatják egy reklámfilm keretében. Én ezt tenném...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása