Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Milyen cipő lesz rajtad a koporsóban?














A divat és a halál úgy látszik végérvényesen összekapcsolódott a reklámokban. A múltkor egy koporsókészítő cég érezte úgy, hogy egy szexnaptárba oltott katalógussal a legcélszerűbb a termékeit hirdetnie, most pedig a Lamode cipőgyártó cég jutott arra a következtetésre, hogy halottakon érdemes bemutatnia a legfrisebb kollekcióját. A gondolat olyan mint Fekete Pákó, egyszerű és sötét: a tulajdonosok annyira ragaszkodtak lábbelijükhöz, hogy azt még a  hullaházi fagyasztóban és a koporsóban fekve is meg akarták mutatni a világnak. Elég beteg túlzás, ami még ha nem is vesszük komolyan, inkább tűnik ízléstelennek mint jópofának. De ezzel még nem jutottunk a sor végére, mert a néhány hónapja a Wonderbra melltartót is egy halottas filmmel reklámozták, amelyben az elhunyt akkora keblekkel rendelkezett, hogy attól nem tudták lecsukni a koporsót. Mi jöhet még?

Címkék: divat morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr1312615

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemlak 2008.01.27. 10:30:46

Fordítva fektetett hullával itt is egy koporsós csizmareklám:
napielet.hu/napi/rovat/reklama/1162/porlevest_az_urnaba
Meg több hasonló temetéses móka. Úgy látszik, erre harap a reklámszakma. Hogy a befogadók is?

johnplayer 2008.01.27. 11:54:49

Természetesen a viagra vagy pénisznagyobbító reklám, amikor az "eredménytől" nem lehet lecsukni a koporsót. :-)

(A.C. Clarke is írt egy ilyen morbid kis jelenetet a Távoli föld dalaiban a ürbe felment és ott megfagyott fiatalemberről)

Vicktor 2008.01.27. 14:34:51

Azt nem értem a melltartós reklámban, hogy hogy függ össze egy nő mellének mérete és az általa hordott melltartó márkája. Mert ha egy nő deszka hiába vesz wonderbra melltartót attól még le fogják tudni csukni a koporsóját. vagy nem?

nemkellvagta (törölt) 2008.01.27. 14:45:01

mi jöhet még? egy zsidó, akinek az orrától nem lehet lecsukni.

Hangyasav 2008.01.27. 21:43:40

Úgy lehet, h az illető kreatívok a latin karneváli szellem által meg lettek ihletve (uhh, de szép mondat kerekedett ebből, ha így folytatom, még reklámszövegíró is lehet belőlem, vagy újságíró), szóval arra gondoltam, h folytatják azt a nemes hagyományt, h kikacagjuk a halált, ha már elkerülni nem tudjuk, szemébe nevetünk a Kaszásnak, fügét mutatunk nekije, és bár a halottas öltönyre nem kell zseb, a kedvenc cipőnket mégis érdemes vinnünk, mert hát mi lehet rosszabb, mint az elysium-i mezőkön bolyongani hárfazenét hallgatva, úgy, hogy közben szúrja a talpunkan a tarló? Vagy ha már megkapjuk a méltó büntetést az az általunk készített reklámokért és a Pokolra jutunk, legalább a cipő ne szorítson...

Mária 2008.01.28. 14:14:00

A Lamode cipők extra hosszúvá teszik a nők combját???

És emiatt nem lehet őket berakni a szabvány méretű tepsibe?

bys · http://bys.freeblog.hu 2008.01.28. 16:58:40

Asszem a wonderbra kifejezetten kosaras melltartókkal üzérkedik.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása