Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kampány az utcán tengődő gyerekekért









































Aki járt már Budapest valamelyik forgalmasabb pontján, az biztosan látott már az anyja ölében gubbasztó, kifejezéstelen tekintettel a semmibe bámuló kiskölyköt. De a Blaha Lujza téri késes Minitrazan példája is jól mutatja, hogy az utcán felnövő gyerekek jelensége nálunk sem ismeretlen. Erre a szörnyűségre próbálta meg felhívni a figyelmet Melbourne-ben az egyik ausztrál gyermekvédő szervezet, amely matricákkal ragasztotta tele a város különféle pontjait. Ezeken a növésben lévő gyerekek magasságát jelző vízszintes vonalak voltak láthatóak, mellettük pedig kacska gyerekírással a dátumok. Engem nagyon megfogott ez az egyszerű ötlet, ami anélkül érzékelteti az utcágyerekek életének kegyetlenségét, hogy valami hatásvadász szörnyűséget mutatna. Csak remélni tudom, hogy nem olvadt bele túlságosan a városi környezetbe ez az ambient megoldás, vagy ha igen, akkor az újságok cikkeztek róla annyit, hogy eljusson az üzenet az emberekhez.

Címkék: nonprofit ambient

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr58319224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gekko 2008.02.02. 13:20:00

Ez jobban tetszik mint a csocsós. Kifejezetten jó ötlet, ha az utcán láttam volna, biztosan a hatása alá kerülök.

numlock 2008.02.02. 13:54:30

Ez nagyon jó. A Blaha Lujza téri kiskölyök a bicskájával vághatott volna ilyen vonalakat az ott tengődő csenevész facsemeték oldalára két rablótámadás között:)

lajos 2008.02.02. 15:00:01

tudom, hogy ez nem nácis rész, de találtam egy érdekes képet, ami talán felkerülhet az oldalra, és nincs kedvem mailt küldeni a szerkesztőknek: hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9p:Stimzettel-Anschluss.jpg

Daved · http://buxevo.com/hu 2008.02.03. 11:02:19

Adjunk ezért is segélyt nekik

Azoknak a felnőtteknak ("a háttér"), akik a gyerek mögött állnak, azoknak mért nem jelölték a magasságát?

Akikakik nem illeszkednek be a társadalomba, azokkat ne segítse a társadalom.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása