Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hillary Clinton belezúgott Obamába

Mióta Clintonné harcba szállt az elnöki székért, azon gondolkozom, milyen érzés lesz majd neki abban az irodában dolgozni, ahol a férje szaxofonoztatta Lewinsky kisasszonyt. Persze jelen pillanatban még örülne, ha ilyen problémái lennének, hiszen az sem biztos, hogy egyáltalán ő hívhatja ki McCaint, a republikánusok Leslie Nielsenbe oltott Rambóját. Olyan kiélezett most a küzdelem közte és Barack között, hogy minden apróságnak, ami befolyásolhatja egyik vagy másik jelölt népszerűségét, hatalmas jelentősége van. Éppen ezért volt meglepő, hogy a múlt heti Szuperkedden (amikor 24 államban tartottak elnökjelölő szavazást) több városban is olyan merész reklámok jelentek meg, amelyeken Hillary Clinton egy Obamát, illetve McCain szenátort támogató kitűzőben volt látható. Gondolom, hogy a reklám készítői - a BBH Londont illeti a dícséret - egyeztettek Mr. Szaxi feleségével a megjelenések előtt. Ha ez így van, ő pedig rábólintott ezekre az Axe hirdetésekre, akkor le a kalappal előtte. Na persze, ha nem éppen az ő emberei találták ki az egész kampányt.

Címkék: politika humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr88332983

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilian 2008.02.10. 09:27:28

Ez mennyire jó!:))

Atari 2008.02.10. 09:59:46

Próbálná ezt valaki itthon megcsinálni a választások alatt Dávid Ibolyával. Lenne nagy felfordulás!

kukacka 2008.02.10. 11:35:36

Meg Clintonnénak elfogyott a dohánya és ott nem állami pénzekből megy a kampányolás. Több milliót kellett Hillarynak beáldoznia a saját vagyonából, nyilván minden pénzes támogató jól jön.

Hangyasav 2008.02.11. 09:33:55

Merész. Gyorsan rákerestem a neten, és ez egyértelműen fake. Ilyet biztos nem tenne, sem ő, sem a kampánycsapata. Egy ilyen (hivatalos) fotó Ámerikában egyenlő lenne a politikai önygyilkossággal. Ott nem lehet ilyesmit kimagyarázni azzal, h az alterego-m volt.

H az Axe marketingesei vállalták be, az azért elég meredek...

Bajtai András · http://bajtaiandras.hu 2008.02.11. 22:41:48

jó, ez vicces.
Bárcsak egy magyar ügyfél is bevállalna egy fele ilyen ütőset. *sóhajt*

thandy 2008.03.17. 22:20:21

Hali!

Tudna valaki írni nekem az axe gerillamarketingjéhez kapcsolódó reklámokat? Csak mert ebből akarom írni a szakdogámat és gondoltam itt csak lesz valaki, aki kicsit tájékozottabb.

Nem nagyon tudom, hol nézzek utána, hogy melyik ilyen típusú reklámjairól lenne érdemes írnom :S

Előre is köszi a segítséget! :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása