Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pákósítsunk minden mobilt!








A Jamba végre felért a csúcsra. Annyi évnyi elszánt próbálkozás után, hogy a kikapcsolhatatlan és a legváratlanabb pillanatokban előpattanó pop-up bannerekkel őrületbe kergessék a netezőket, most a lakodalmas szórakoztatás afromagyar Mozartjának és egy klasszikus csíkhirdetésnek a keresztezésével sikerült megalkotniuk a végső megoldást. A roma sómen szájából kipattant "győzikés" szó után a Jamba jóvoltából most egy újabb kifejezéssel gyarapodott a magyar nyelv, amelynek hallatán szegény Kazinczy zárlatos bottmixerként forog a sírjában. Azt mondják Pákósítsam a mobilomat. De mit is jelent ez? Sajnos nem nézek elég Fókuszt, Reflektor magazint vagy Aktívot, így nincs a fülemben sem az örökbecsű Csak a csoki című dal, sem pedig a Száz forintnak ötven a fele, legalábbis nem a Kárpát-medence Louis Armstrongjának előadásában. Viszont bármilyen jópofán mondhatja Pákó, hogy otven a feje, vagy hogy etye mek a fezkezs vene, nem tudom elképzelni, hogy értelmes földi lény képes azért pénz fizetni, hogy egy társaságban pákófeketére égesse magát mondjuk egy gizslány vidzsázz csengőhanggal.

Persze, ez csak amolyan sznob, értelmiségi nyafogás a részemről, valójában én is tisztázában vagyok az ország szellemi állapotával, és tudom, hogy nem lehetett volna a csokibránerek királyából országosan ismert celebritás, ha ne lennének olyanok, akik tényleg beindulnak, ha a telefonjuk Pákó művész úr hangján szólal meg a zsebükben. Mégis percekig kapkodtam a levegő után, amikor az egyik honlap tetején megpillantottam ennek a feneketlen mélységnek egy újabb bizonyítékát, amelyet most okulásul közszemlére is bocsátok. Ezzel kívánok mindenkinek további jó pákósítást!

Címkék: telekom elmebaj magyarmocsár

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr15347473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terebess 2008.02.21. 09:32:28

Ádide a didit, á didit ádide! Nekem kéne:)

Kerek Perec 2008.02.21. 09:43:01

Az emberiség megérett a pusztulásra.

Mária 2008.02.21. 09:43:15

Kalgonizáld a mosógépet, szilanizáld a ruhát és pákósítsd a mobilod!

Persze csak akkor, ha nem vagy intelligensebb, mint a mosóporod :D

Kincsaminincs 2008.02.21. 09:47:01

Mária:))

- Szia. Új mobilod van?
- Nem, csak pákósítottam.

bb 2008.02.21. 10:14:12

A durva, hogy van rá kereslet, nekem már többször esett az állam, amikor kvázi értelmiségi körben (egyetem után, jó állás, öltöny stb) kellett megkérdeznem, hogy azért nem komoly, hogy pákóval csörög a mobiljuk. És a legdurvább, hogy az

Mr_Wolf 2008.02.21. 10:22:13

Pákó 4 prezident!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.02.21. 11:01:01

Hülye népnek hülye celeb
(és akkor még nem vontam párhuzamot politikusainkkal:))

proton 2008.02.21. 11:20:02

Egyszerűen erre már nem lehet mit mondani.
Ez a nép annyira proli , hogy az már fáj.
A politikusaink lopják a lóvék a nép egyre hülyébb és még örülnek is neki, akinek meg van egy kis esze elmegy innen pénzt keresni más országba.Nagyon rosszul érzem magam a saját hazámban és ez elszomorít, pedig szeretem.
Csináljatok valamit emberek mert a mostani 15-20 évesekre már nem lehet majd egy országot rábízni.

Zsuzsanna · http://webdesigner.blog.hu 2008.02.21. 12:14:50

"Csináljatok valamit emberek mert a mostani 15-20 évesekre már nem lehet majd egy országot rábízni."
proton: szerintem eddig sem lehetett, a Mónikasó törzsnézői/részvevői inkább középkorúak.
Mr_Wolf: Polgármesteri kampánya neki is lesz biztos :D
Én már a jóárasított tányérostévénél feladtam. Lehet, hogy az pont ezt akarta kifigurázni, de látom a szemeim előtt azt a gyereket, aki nyelvtan órán majd felhozza ütőkártyaként, hogy ezt mondták a tévében is. És az úgyvan, mert a tévében mondták.

movhu 2008.02.21. 12:26:37

A legveszedelmesebb az egészben az, amit sajnos el kell hinnünk. Erre van igény!
Egy ideig hittem benne, hogy a média képezi az igényeket. Aztán beletekinthettem online dolgok nézettségi mutatóiba, ott ugye nincs kamuzás. Siralmas, hogy értelmes témák senkit sem érdekelnek, másokat meg töltik le ezerrel. Akár pénzért is. Ez van.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.02.21. 12:35:17

az irigység, miii??? hogy ő sikeres ember, és még csak bacc papucs se kellett hozzá?? ugye???

storyline :) 2008.02.21. 13:01:15

A maunika só nélkűl izs szegínyeb lene a villág!

2008.02.21. 17:15:00

Nagyon nyomatják ezt a Pákó gyereket. Például ha megnézitek a feketepako.lap.hu oldalon lévő Google hirdetéseket, akkor 80% esély van rá, hogy köztük lesz a Jamba-é. Kattintás után egy olyan oldalra juthattok, ahol a top10es slágerlista tagjaival együtt szerepel Pákesz.

Nem értem miért csak ő, annyi más gagyi van... miért, miért, miért???

Tuta 2008.02.22. 10:50:14

Eleve ostoba állatnak tűnik, aki 960 HUF-ot (+WAP és egyéb költségek) perkál hetente 3 csengőhang letöltéséért, ebből a szempontból mellékes, hogy Pákót v. Wagner opera áriákat szeretne csengőhangnak
Amúgy ezt a posztot nem tartom annyira ide illőnek, reklámos/marketinges szempontból érdektelen.
Pákó, Győzike és egyéb állatfajták sikere nem annyira a marketing következménye. Az emberiség betegebbik fele kiválóan szórakozik a nála ostobább és nevetségesebb figurákon, ily módon tudja magát „magasabb polcra” helyezni. Ez sajnos nem csak az alul műveltek beteg játéka, az értelmesebb rétegekből is sokan növelik önbizalmukat a náluknál alacsonyabb szellemi képességekkel rendelkező emberkék kikacagásával (még élvezetesebb a játék ha az illető fekete, cigány, zsidó stb.). Bár szerintem a jelenségen való mérgelődés is ugyan erről a tőről fakad, akit nem érdekel Pákó, Győzike, Kanácska és a többiek, könnyen talál magának tartalmasabb szórakozást is.

frozzzz 2008.02.26. 13:04:14

nem pontosan értem mi az összefüggés a diploma-jó állás-öltöny és az értelmiségi attitűd között?
sorry de nálunk nem gondolkodni tanulnak meg az oktatásban hanem papírt szerezni.
értelmiségi nem a keresete vagy pozíciója miatt lesz valaki.
ez magyarországra, az "eredeti tőkefelhalmozás" ideje után meg hatványozottan igaz.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása