Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szívatós pánikgomb munkakerülőknek

Ejnye-ejnye! Annyira utálsz dolgozni, hogy még egy ilyen vacak reklámblogon született bejegyzést is képes vagy elolvasni? Vagy csak végeztél már a honfoglalózással, befejezted a szkájpozást, kiolvastad az indexet, végigpörgetted a kedvenc blogjaidat és az e-mailben kapott youtube videókat is megnézted már? Ha mindenki olyan találékony és kitartó lenne a saját munkaterületén, mint amilyen leleményes, ha munkakerülésről van szó, akkor nem csökkenne tovább a hazai GDP, sőt, a Pannon Puma egy éven belül elevenen falná fel az összes távol-keleti kistigrist, az orosz medvével és az amerikai sassal egyetemben.

Persze a desktopos munkakerülésnek is megvannak a kockázatai, főleg, ha valaki hozzám hasonlóan egy nyitott irodában ül, ahol a Sátán földi helytartója, a főnök, bármelyik pillanatban a hátad mögött teremhet, hogy egy vándorsólyom sebességével csapjon le rád, amikor éppen haszontalankodsz. Ilyenkor általában elég nehéz megindokolni, hogy miért is van szükséged meztelen nős képekre, a répás-tejfölös muffin receptjére vagy éppen pákós csengőnhangokra a holnapi prezentáció megírásához. Ezeknek a kellemetlen helyzeteknek az elkerülésére fejlesztették ki a különböző weboldalakba beillesztett pánikgombokat, amelyekre kattintva azonnal egy kamu dokumentum ugrik fel a desktopra, ami egy felszínesebb főnököt könnyedén félrevezethet. A careerbuilder.com online álláskereső is hasonló megoldást talált ki, de a collegehumor.com oldalon elhelyezett bannerjüknél a nagyobb emlékezeti hatás kedvéért csavartak egyet a poénon. Kattintás után ugyanis a szokásos, a venezuelai zöldségexport adatait tartalmazó Excel-tábla vagy egy grafikonokkal telezsúfolt Powerpoint slide helyett egy meglepően őszinte üzenet ugrik fel a képernyőre, ami nagyban hozzásegítheti aktiválóját a mukahelyváltáshoz. A poént nem akarom lelőni, inkább kattintsatok a bannerre, de előbb azért bizonyosodjatok meg róla, hogy a főnök nem settenkedik a hátatok mögött.

Címkék: online szopatás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr13348433

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagymester 2008.02.22. 09:24:49

Ez rohadt nagy poén, remélem valaki beszívja:))

Hangyasav 2008.02.22. 09:27:32

Semmi baj, a főnököm nem beszél angolul...

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2008.02.22. 10:28:26

Nálam csak egy Witless Protection banner van.

serse 2008.02.22. 11:12:20

Nagyon nem ide kötődik, de nagyon kiakadtam, mikor megláttam ma az szdsz agymosós reklámját. Sajnos nem emlékszem, hol volt, de ha látjátok...
Gusztustaslan! Negatívabb érzetet kelltett bennem, mint mikor Öveges professzor balfaszkodott az agy felszeletelésével.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.02.22. 11:18:43

serse
Lenne miről írni a választási reklámok kapcsán, de politikai témához mostanában nem nyúlunk szívesen, mert ilyenkor elkerülhetetlen az egymást anyázó kommentáradat. Az meg nem hiányzik egy reklámblogon.

SueSue 2008.02.22. 11:39:10

RB okos ember, eddig is tudtuk :o))

Denus 2008.02.22. 12:10:14

Baszki, ez ütött!
Nálam durvább, mert külföldön dolgozom (Skócia)... :-P

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2008.02.22. 12:37:44

Valaki mondja már el, hogy nekem miért nincs ott, ami nektek ott van.

Hangyasav 2008.02.22. 13:29:03

Androidus:

a linkben
http:(...) addict/image/szopatas/(...)

szerepel a "szopatas" szó. Ha céges tűzfal mögül webezel-bloggolsz, a tűzfal beállításoktól függően blokkolhatja a linket.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.02.22. 14:49:30

Androidus
Ilyen munkehelyen amúgy sem mernék viccelődni a helyedben.

Fashionistas 2009.01.23. 16:48:46

www.izoom.hu

Itt lehet kapni pánik gombot.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása