Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Milyen világról álmodoznak a férfiak?

Milyenek is lehetnének egy férfimagazin hirdetései, ha nem szexisták? Sex sells, ahogy az ógörög bölcsesség is mondja, így nem csodálkozhatunk rajta, hogy a Ché magazin is egy olyan kampánygondolatot választott magának, amelyet nyugodt szívvel lehet a kocsányon lógó szemű férfiközösség elé tolni. A férfiak vágyálmait bemutató hirdetéseken lehet háborogni, lehet lelki sivárságot és hímsovinizmust emlegetni, de akár mosolyoghatunk is rajtuk egy jót, pláne ha férfiak vagyunk.

Az első hirdetésen egy viszonylag könnyen táncba vihető hölgyet látunk, akinek hátsóját csupán egy falatnyi szoknya takarja, amelynek széle leszakítható telefonszámokból áll. A kiasszony szemmel láthatóan a féfiakat nem a hasukon keresztül igyekszik megfogni, de nincs az a férfi, aki ezt ezúttal ne nézné el neki. A másodikon a férfi kollégák irodai álomkörnyezete elevenedik meg, ahol a szexnaptár képeinek helyén minden hónapban más bikini babe pózol élőben. Elég fárasztó lehet szegény lánykáknak naphosszat rogyasztott térddel állni, és közben szexisen mosolyogni, de hát mit tegyünk, a férfiálmok már csak ilyenek. A harmadik printen egy megcsalt férjet látunk, aki munkából hazatérve a szekrényben a szokásos lepedőbe csavart fickó helyett egy hiányos öltözetű nőt talál. Persze felmerül a kérdés, hogy ezt tekinthetjük-e egyáltalán megcsalásnak, hiszen a férfiak mocskos fantáziájában ez inkább az XBox szlogenjét hívja elő, azaz Jump in!

Címkék: humor szex print

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr28348693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

velúr · http://www.napielet.hu/ 2008.02.23. 10:21:52

Ez egy kellemes szombati post.
A szekrényes külön jó. Elképzeltem...

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2008.02.23. 10:33:54

Szexista? Hímsoviniszta? Szerintem a férfiak és a nők abban különböznek, hogy míg a nők éppoly lelkesen megnézn(én)ek egy csippendél-show, mint mi egy vizespóló-versenyt, de ezt velünk ellentétben csak ritkán vallják be. Továbbá ezen a tényen mi nem háborodunk fel, míg ők a pucér nős naptáron igen.

Netuddki. 2008.02.23. 10:58:03

Ja, ja! És ez még változni fog. (Sajnos)

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.02.23. 10:58:35

Androidus · androidus.freeblog.hu 2008.02.23. 10:33:54

ebben van vmi, bár én pl felvállalom :D

nekem ez a reklám is tetszik

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.02.23. 11:29:23

Nem kell általánosítani - sok nő bevállalja.
Ógörög bölcsesség? :)))

Fatman 2008.02.23. 14:24:32

A balszélső ötlete ötcsillagos!

Szerencsére az újságokat nálam már felváltotta a gyakorlat :-)

SilverWolfSpirit 2008.07.01. 18:43:36

Ebben az egész férfimagazinos, naptáras, bögyöscsajos, tökéletes-alakos médiában az egyetlen gond, hogy ilyen nők nem léteznek ( na jó talán 50000-ből 1), de sajnos elég sok olyan 17-19-ill huszonéves srácot ismertem, aki ezt szerintem a mai napig nem hiszik el, mert ha a tv-ben, újságban, neten, olyat lát, akkor neki olyan nő kell, és ha már nem egyezik az elképzelt képpel, akkor ronda és említésre sem méltó... Bízom benne, hogy több az olyan férfi aki nem ilyen...
És én személy szerint nem vagyok kíváncsi chippendale-show-ra...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása