Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A legjobb Photoshop-bakik

Plastik Józsinál olvastam a múltkor egy Photoshop bakiblogról, ahol rendre összegyűjtik a különféle botkezű vagy figyelmetlen art directorok és DTP-operátorok munkásságának gyöngyszemeit. Tévedni persze emberi dolog, de egyúttal nevetséges is. Erre rengeteg bizonyítékot találunk az oldalon. Itt van mindjárt az első példa, ami egyúttal jótanácsként is felfogható: ha már egyszer van képed lelponi a stockfotó ügynökség honlapjáról egy képet anélkül, hogy kifizetnéd, legalább vedd a fáradtságot, és retusáld le róla logójukat. Pláne, ha azt egy jól látható helyre, mondjuk egy Nintendo DS játék borítójára teszed. Aztán találhatunk itt példát arra is, hogy a Dove Evolution kampányban is megfigyelhető manipulatív eszközöket nem csupán a nők érdekében vetik be, mert bizony sokszor a férfiaknak is elkél egy kis segítség. Nincs is ezzel baj, amíg nem viszik túlzásba, mint ahogy azt az angol komikus, Jimmy Carr DVD-lemezén tették. De ha már a filmeknél tartunk, érdemes egy pillantást vetnünk a kardot ujjak nélkül is remekül forgató Christopher Lambertre, vagy a felhőkarcoló üvegablaka előtt állva, mereven az illesztést bámuló Batmanre is.















Érdekes a Jordache cég hirdetése is, akik dollárszázezreket fizetettek Heid Klum melleinek látványáért, hogy aztán egy véres Delete segítségével amputáltassák szegény modell mellbimbóját. Aztán szinte már Pom-Pom sorozatba illik a Csonkolt ujjú lány és a Köldöknélküli modell esete, akik szintén egy túlbuzgó vagy épp ellenkezőleg egy figyelmetlen operátornak estek áldozatul. Jól példázza az éjszakába nyúló túlórák veszélyeit a Victoria's Secret katalógusban felbukkanó háromkezű lány is, aki extra kezét érzékien nyugtatja a saját vállán, miközben kedélyesen sétálgat a tengerparton egy a Clone Stamp segítségével láthatatlanná tett barátjával.

















Hál' istennek nekünk sincs szégyenkeznivalónk e téren, hiszen egy mára sajnos az ismeretlenség homályába vesző magyar versenyző is képviselteti magát a legjobbak között. A hazai netet évekkel ezelőtt körbejárt fotón a tér-idő kontinuum megszakadása érhető tetten, amit Dobó Kata néhány ecsetvonással megnagyobbított mellei mellett látható csempetorzulat bizonyít. Érdemes végigkattintgatni a képeket, mert nagy felbontásban élvezhetőek igazán a bakik. Ha pedig valakinek még lenne tippje, esetleg a birtokában van egy bizonyító erejű kép, azt azonnal ossza meg velünk.

Címkék: kollekció látvány reklámbűntett

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr6379511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.03.14. 09:26:27

hát számomra nem m1ik olyan durva, de a vállfogós csajszi aranyos XD

Kelemen 2008.03.14. 09:30:58

Nekem a köldöknélküli lány a kedvencem, kár hogy ő nincs képen. Dobó Katából meg 100 operátor se tudna jó nőt varázsolni. Nem tudok úgy rá nézni, hogy ne a Vajna nyáladzó, élveteg feje jusson róla eszembe.

Numlock 2008.03.14. 10:12:09

Jó gyűjtemény, nekem is a háromkezű nő tetszik a legjobban.

atesz 2008.03.14. 14:54:21

az ujj nelkuli lany (Clara Morgan) szerintem nem baki, csak azzal az ujjaval tart egy torolkozot amugy sem lenne semmi ertelme egy ujjat retusalni ezen a kepen...

Kikkoman 2008.03.14. 15:15:40

Én meg a Victoria modelljét ismerem. Tényleg van egy férfikéz a vállán, az oviban rengeteget csúfolták miatta. Viszont a fotósok szeretik, mert mindig kéznél van.:)

Norman Nailer 2008.03.14. 21:28:42

A "gitártestű asszony" Jennifer Lopez egyik parfümreklámján pózol vízcseppekkel borított üveglap mögött (gondolom zuhanyfülke, vagy mi a szösz). A vízcseppek pedig nem függőlegesen, hanem - pl. a hátsó fele táján - szép ívesen csorognak lefelé...
Képem nincs, keressetek.

thcr 2008.03.15. 17:13:54

nekem dobókata tetszik a legjobban, mégpedig azért, mert szerintem nem a melle lett nagyobbítva. tessék szépen megkuksizni, hogy ha a cickónál lévő trapézoidra retusált csempe felső csücskétől egy függőleges képzeletbeli vonalban elindulunk a grácia buksija felé, láthatjuk, hogy a feje felett (mögött) lévő kvázi érintetlen, négyzet alakú csempe oldalával egy vonalban van. vagyis a trapézra mutálódott csempének nem a balfelső, hanem a bal alsó csücske van rossz helyen. a hölgynek nem a melle lett nagyobbítva (röhej lenne egyébként, ha mellet nagyobbítanak akkor azt nagyobbra csinálják), hanem a dereka karcsúsítva. Kata bal oldalához képest egyébként látszik is, hogy aránytalan lett.

(a gráciáért elnézést azoktól akiknek nem tetszik, szerintem szép nő)

cyber panka 2008.03.17. 11:50:34

ezek nagyon viccesek :)))
csatlakozom thcr-hez, egyértelmű, hogy a derekát vették vékonyabbra.
A köldöknélküli lányról eszembe jutott egy épp aktuális esetem, egy világméretű élelmiszerforgalmazó cég adatbázisából töltögettem le csinos modellfotókat a zabpehely sajtóanyagaikhoz és rendszerint 2 verziót találtam a karcsú derekú hölgyekről: köldökös és köldökmentes verziók sorakoztak minden mappában :)
arra tudok gondolni, hogy vannak olyan kultúrák (india?vagy muszlimok...? nem akarok hülyeséget mondani) akiknél tilos a köldököt mutogatni.
ugyanez történhetett heidi klum mellbimbójával, tudtommal nem nagyon szeretik felvállalni az ügyfelek a kivillanó mellbimbókat.

thcr 2008.03.17. 14:49:00

esetleg van még azokból a karcsú hölgyekből egykét darab? ;)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása