Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bush pszichopata lett

A Bush lassan kedveltebb témája lesz a reklámoknak, mint Osama, Che Guevara és Hitler együttvéve, pedig őket is unalomig használták már különféle termékek hirdetéséhez. Gyakorlatilag már nem számít komoly cégnek, aki nem rúgott legalább egyet az amerikai elnökbe. A közelmúltban határozták már meg Homér Simpson és John Wayne keverékeként, hasonlították már a Mad magazin őrült gyerekéhez, a biciklis balesete után pedig a tőle idézett, Medgyessynél is összefüggéstelenebb mondatokkal reklámoztak bukósisakot.











Ezúttal egy új-zélandi tévécsatorna (TVNZ) érezte úgy, hogy neki is be kell szállnia a játékba, de nekik legalább sikerült valami vicceset kihozni a bushrugdosásból. A nemsokára bemutatásra kerülő Amerikai Psycho című filmet beharangozó plakáton nem az eredeti szereplőt mutatják, hanem a kyotói győzőt, ami ha nem is díjnyertes, de mindenképpen megmosolyogtató ötlet.


Ennek kapcsán elgondolkoztam azon, hogy nálunk mennyire más a helyzet. A politikusaink szent tehenek, senki meg sem próbál velük viccelődni, de még egy nyamvadt filmet sem reklámoznak velük. Pedig lenne benne fantázia. Képzeljük csak el Orbán Viktort, amint a Szóljatok a köpcösnek, vagy Az ember, aki ott sem volt című film plakátján feszít, vagy Gyurcsányt, aki az Akit buldózernek hívtak, vagy a Pinokkió poszterein is feltűnhetne. Horváth Ágnes szerepelhetne a Kórház a város szélén ajánlójában, Dávid Ibolya pedig a Tulipános Fan-Fan, vagy (mivel a focihoz nem ért) a Csocsó című Koltai-film reklámjaiban. Ugye milyen távlatok nyílnának meg a reklámban!

Címkék: politika print paródia

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr30382396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.03.16. 10:03:20

itth hh nincsenek gyurcsányos reklámok? pedig tök jó lenne!!!

pl.: Elkúrtad a karácsonyi sütit? Használj Rama-t!!!
(és lenne hozzá kötényes Gyurcsány-figura...)

Úgyis nagyon dívik ez mostanság, sztem az emberek nagy többsége értékelné, cs gondolom nem merik... Vagy nem lehet? :S

Cereborn 2008.03.16. 10:07:09

Jók a Bushos reklámok, a Veja magazin tipós hirdetése iszonyatosan tetszik. A magyar vonatkozásbú ötletek is nagyon tetszenek, én Demszkyt használnám a Végtelen történethez:)

Szarkaláb 2008.03.16. 10:14:04

He-he!

Mirko 2008.03.16. 10:45:04

"...nem rúgott legalább egyet az amerikai elnökbe..." - miért, nem érdemli meg? Szerintem de. :]

A szisztéma honosításáról pedig: na, akkor volna ám csak nagy szent kukaégető forradalom, ha valaki hozzá merne nyúlni, viccet merne űzni hőn szeretett politikusainkból. (Plusz itthon Gyurcsányból kiszámíthatóan a CBA csinálna reklámbohócot, Orbánból meg az ATV - az erővonalak érintetlenek maradnának, csak a szimpatizánsok borulnának ki.)
Lásd Fábry viccét Lendvaival. Pölö.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.03.16. 10:56:57

Mirko

persze, a magyaroknál nyilván nem működik sok minden, ami külföldön simán elmegy poénszámba, de azér gyurcsányt nem hiszem, h sokan SZERETIK. inkább úgy oszlanak meg az emberek, h orbánhoz hogy viszonyulnak... mondjuk vele már nem mernék reklámot csinálni, pedig nem tartozom épp a rajongói közé x)))

Vasti 2008.03.16. 11:41:16

Horváth Ágnes lehetne a Doktor Szöszi is!

Porcelán az elefántboltban 2008.03.16. 13:19:45

Hát igen, mi még mindig királyt/bálványt/szentet választunk és nem demokratikus vezetőt. De azért fejlődünk: az emberek többsége már mint külön állatfajra tekint a Homo politicusra. Talán idővel kihal vagy erőteljesen háttérbe szorul az a réteg, amelyiknek "bölcs vezérre" vagy "szent küldöttre" van szüksége. (Ma mindkét oldal tömegbázisát ilyenek adják!)

Porcelán az elefántboltban 2008.03.16. 13:22:02

A Lost plakátjára feltehetnék az egész magyar kormányt! Wish....
:)

rajen 2008.03.16. 15:02:55

Ú, a sárga hátteres z-s-e-n-i-á-l-i-s!

delfin 2008.03.16. 15:25:52

Ha szereted, ha nem, azért mindenkinek a nevét illik rendesen leírni: Medgyessy.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.03.16. 15:27:54

rajen 2008.03.16. 15:02:55

úúú most néztem meg nagyban és tényleg kva jó!!!! ^^

delfin 2008.03.16. 15:25:52

erről eszembe jutott még anno egy ilyen választási kampány, h ilyen sió gyümölcslé sztájl matricákon az volt, hha unod a narancsot, válaszd medgyessy-t... :D nem tom ez most mér jött elő x)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása