Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Van, aki szőrösen szereti?

A szappantartóra szerelt női szoknyáról szóló posztban már előrevetítettem, hogy a tavasz beköszöntével fel kell készülni a felbolydult hormonháztartású férfi kreatívok agymenéseire. Ezúttal egy szőrtelenítő krémnek készített kampányban sikerült megfeledkezni arról, hogy tulajdonképpen kihez is szólnak a hirdetések, mert az embermagasságú fanszőrzetben reménytelenül elveszett, és talán éppen a g-pont után kutató férfiak látványa ugyan vicces, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy hatékony is. Ahelyett, hogy a terméket használó nők életéből merített insight-ra épülne a kampány, inkább csak olyan az egész, mintha egy csapat egyetemista srác csinálta volna a maga szórakoztatására. Vagy elképzelhető, hogy tényleg azt gondolták a készítők, hogy úgy lehet leghatásosabban megszólítani a női célcsoportot, ha odaszólnak nekik, hogy "Hé szőrmók, használj szőrtelenítőt, mert fürtös lábbal közönségesebb vagy mint Tereskova"? Egy teljes testfelületen végrehajtott gyantázás talán jobb belátásra tudná bírni őket.

forrás: adsoftheworld

Címkék: kozmetikum

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr24401280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerek Perec 2008.03.30. 10:14:29

Én megmondom kerek perec, ez vicces:))

Aladár 2008.03.30. 10:19:53

Miért nem hagynak nyugtot a nőknek? Ha szőrös, hát szőrös, nekem mindgey.

sityu · http://www.sit.yu 2008.03.30. 10:31:56

Meghát tényleg miért is kéne megállni: fejen is kopasz, szempilla és szemöldök nélküli nőket akarunk! (mer' az úgy mennyivel szebb és higiénikusabb!)
De pihék se maradjanak (karokon, hátakon)!
Abcúg szőrzet!

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.03.30. 10:48:40

Most nem éretk Veled egyet Reklámbuzi! Ez a kampány igenis jópofa, bár a szőröshónaljú és borostás pasi is használhatná itt-ott a krémet! :D
Egyébként a szőrszál szerkezete inkább lábszőrre, vagy hajra emlékeztet.

"szóraköztatására"
"megszólíani" cserére szorul :o)

numlock 2008.03.30. 10:50:06

Én csak attól félek, hogy a férfiaknál is divatba jön a nullszőrzet, mert akkor nagy bajban leszünk. A reklám amúgy szerintem is vicces, nem olyan bántó.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.03.30. 10:56:39

én is elütöttem: értek :o)

Ja numlock, Isten ments, hogy a pasiknál divatba jöjjön... max. csini fazonírozás ;o))))))))))))))))))

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.03.30. 10:58:18

Sue
Egyrészt köszi, másrészt viszont bár töredelmesen bevallom, hogy én is mosolyogtam rajta, egy reklámnak nem az a célja, hogy egy reklámblogon menmosolyogtasson, hanem, hogy amikor az újságban látod, akkor átvigye az üzenetet. Az én kétkedésem ara vonatkozott, hogy jó irányból közelít-e a kampány, vajon jó üzenet-e az, hogy "Kis bozontos, kend magad szőrtelenítővel, különben a lábadon felfelé kúszó pasik összezavarodnak.

numlock 2008.03.30. 11:00:13

Sue
Persze, egy kis fazonírozással indul, aztán mire észrevesszük magunkat, már ott gyantázzuk egymás lábát meg a lompost a fürdőkád szélén. Most mondjunk erre nemet férfitársaim!

bodzika · http://Bodzika 2008.03.30. 11:01:59

Alap higiéni a 21. században, hogy a nők szőrtelenítsék magukat. De hogy ahhoz krémet, borotvát, v gyantát használnak az nem teljesen midegy?
Kinek mit bír a bőre!

vidéki suttyó 2008.03.30. 11:16:37

A higienianak ehhez semmi köze. Ez trend lett a pornofilmek hatasara, ahogy sok minden mas is. Az en velemenyem szerint hatarozottan pedofil jellege van egy teljesen csupasz puncinak. Es hadd legyen mar szive joga eldönteni a nöknek, hogy hogyan hordjak a szörzetüket. Avagy ha a higieniabol indulunk ki, akkor a szörös pasik mind apolatlanok?

bruno 2008.03.30. 11:20:54

Vessetek a mókusok elé, deén speciel szeretek a bozontban kószálni...

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.03.30. 11:22:38

Reklámbuzi!
egy reklámnak a legfőbb célja természetesen, hogy átvigye az üzenetet, de ez nem zárja ki az eszközhasználatban a viccet, a finom tulzást, stb. Igenis lehet az a célja, hogy mosolyogtasson.
Jobb lenne a "gyantaszűz" tipusú lehúzom a nemlétezőszőrtalábamról vizuál?
A legfőbb deal pedig kiemelkedni a tömegből, a szőrtelenítők egysíkú kommunkikálásából a leghatékonyabb eszköz segítségével.
Szerintem :-)

Férfiember 2008.03.30. 11:25:36

A pina az pina. Hínárhajjal vagy skínheden nekem mindegy,a birtokosa a frizura kezelője. Amúgy meg ami az egészet körbeveszi az sem csak díszletnek tekintendő.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.03.30. 11:28:14

A higiéniának ehhez szerintem sincs köze. Nem is nagyon értem, mire gondolsz kedves bodzika.

Sue
Egyrészt igazad van, természetesen jó, ha kiugrik a tömegből, és megragadja a figyelmed, de az sem mindegy, hogy utána mit közöl veled. Lehet, hogy csak én éreztem kicsit öncélúnak ezt a poént, és igazából a nőkhöz így érdemes szólni, ezt döntsék el a lányok.

Caravella 2008.03.30. 11:29:30

Üdv Mindenkinek!
reklámbuzi: "Az én kétkedésem ara vonatkozott, hogy jó irányból közelít-e a kampány"...
Bizonyos szempontból. Ahogy megláttam a képeket végigfutott az agyamon,h mikor is gyantáztam utoljára?...
De nem jutott eszembe,h a szóban forgó terméket próbáljam ki a férfiak g-pontomhoz jutási esélyeinek növelésére...
Ja és: "Isten ments, hogy a pasiknál divatba jöjjön... max. csini fazonírozás ;o))))))))))))))))))" IGEN IGEN IGEN!!!! :P

sityu · http://www.sit.yu 2008.03.30. 11:40:22

Eraser!
Szívemből szóltál!
Szerintem is határozottan pedofil ez a fajta szőrtelenség-divat.
Mivel 2 db kiskorú leánycsemetém van, nekem a szőrtelen cunciról elsőre a pelenkázás és a kaki kitörölgetése ugrik be.
Egy fölnőtt női nemiszerv körül szerintem szőrnek kell lennie, mint ahogyan a nők fejét is hajjal, szeme környékét is szemöldökkel, szempillával tartom szépnek. Természetesen itt is, ott is, amottis: karbantartott szőrzettel.
S az említett 2 leánygyermek miatt fokozottan problémásnak érzem az említett pedofil vonal erősödését; s ahol szóba kerül, meg is szoktam említeni ezt a, nem mindenki számára triviális, aspektust.
No de ez már kicsit messze vezetett a tárgyi reklámtól, annak 'jósági' fokáról való diskurzustól... (vagy nem is annyira?)

Netuddki. 2008.03.30. 11:50:02

Ennek a kislánynak szőrös a p....-ja,
Mondtam az annyának, mértnem borotválja,
Aztmondtaja kedvesédesannya, hogy nem borotválja,
Akinek a tökitböki, nefeküdjön rája.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.03.30. 12:15:30

Nincs azzal semmi baj, ha a pasik is karbantartják, fazonírozzák a szőrt.Elsőre volt kicsit félelmetes, nem szerettem volna kárt tenni magamnak, így elég sokáig tartott - most már rutinból megy.
Meg egyszer volt, hogy szakállnyíróval estem neki, és becsípte a zacsit - na, az nem esett jól.
De eddig minden partnernak tetszett, szóval, bátraké a szerencsi! :)

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.03.30. 12:16:05

Hm. Tényleg nem biztos, hogy a jó oldalról közelíti meg a témát.
Szíve-joga minden nőnek, hogy irtja-e a bozontost, avagy nem... de!

eraser 2008.03.30. 11:16:37
Keblemre!
:)
Szépen fazonírozva, de azért meghagyva belőle ;)
Le az ovodáspuncikkal!!
:)

Csaszi 2008.03.30. 12:16:12

Teljesen egyetértek eraser megállapításával, a nemileg érett, felnőtt emberhez hozzátartozik a fanszőrzet, persze igazítani azt lehet, de a csupasz punci divat egyértelműen pedofil jellegű.
Számomra legalábbis kimondottan zavarbaejtő, ha egy külső megjelenése alapján nemileg éretlen puncival találkozom.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.03.30. 12:28:58

Caravella
Ez már félsiker, a kérdés, hogy a mikor gyantáztam utoljára után az is felmerült-e benned, hogy egy szőrtelenítő krémet (akár ezt) kipróbálj.

KicsiViki 2008.03.30. 12:46:21

Tisztelt Buzi Úr!

én insiderként mondom, hogy a szőrtelenítő krémek elsődleges célcsoportja a nagyon fiatal lányok, akik félnek a gyantától vagy az epilátortól de főként a fájdalomtól. Ezek a lányok az Amerikai pitén és a Hangyák a gatyában-on szocializálódnak, és a társaik csúfolása (akik nyilván a csupasz puncikat látják -jobb esetben- magazinokban) kényszeríti a kipróbálásra, mivel ez a kép nem a fájdalom ki- vagy bemutatására épít valószínű kipróbálják.

ui.: hol van kommunikálva, hogy ez fanszőrzet eltávolító? a nők 95 % nem használ krémet a fanszőrre, mert ahhoz túl gyenge a hatása.

Viki

Marci 2008.03.30. 13:03:36

éljen a total csupasz punci benne piercinggel!!!

kik vagytok ti? 40-en felüli szockós rendszerben felnövekedett szőrőspunci fan-ok?
nyaljátok Kiszel Tünde szemöldökét...
Mi következik? visszamegyünk az őskorba a dzsungelnyulakhoz?
utána meg nefüröggyéle?
hova tartunk?

naponta 3x 2008.03.30. 13:26:54

Marci, és te hol szocializálódtál? Baromfiudvarban? Izlésröl vitatkozni nem lehet, a divat meg ugy van ahogy van, tetszik - nem tetszik. Akinek nem tetszik a szörös punci ne egye. De attól hogy másoknak tetszik még, attó még nem egyenlők a nullával. Kicsit szerényebben! Mellesleg én se szeretem a nagy bozontot, de elmultam 40.

ReWriter · http://miazhogy.blog.hu 2008.03.30. 13:27:18

Örömszerzési szempontból sem mellékes, hogy szőrös, vagy csupasz. Én például nem szeretem, ha orális aktusnál állandóan a nyelvemről kell leszedegetni a szőrszálakat. És mivel a nők tisztában vannak azzal, hogy milyen sok idegvégződés van a környéken, így joggal igénylik azt, hogy egy férfi nyelve többet időzzön az adott régióban. És ezért tenni is hajlandóak. Tehát végső soron nem a férfiak miatt szőrtelenítenek, hanem saját érdekből.

Akiknél pedig a szex az 5 perces lihegést jenenti misszionárius pózban, azoknál valóban nem szükséges a dzsungel kiírtása.

9b0 2008.03.30. 13:56:25

Szerintem nagyon jó ez a kampány. Az insightot a férfi oldalról vették, ami valószínűleg jelen esetben sokkal érdekesebb a nők számára, mint más nők véleménye.

baliquez 2008.03.30. 14:44:04

Egyébként meg szerintem sem menő már húszcentis göndör szőrszálakat hagyni a kocsmai piszoárokon, egy olcsóbb szakállnyíróval seperc le lehet rendszabályozni igényesre a férfibundát is. Engem speciel baromira tud zavarni ha fityma alá csípődik a szőr, szóval nem csak esztétikai szempontok vezérelnek mikor nyíróért nyúlok.

Csupaszpunánál már csak a pucérphöcs a szánalmasabb, megjelenésüknek egyetlen célja csupán a pornófilmek közeli felvételeinek fokozott ütőképessége volt. Ami szőrösphunci nyalását illeti, ha rendesen meg van előtte masszírozva a szerkezet akkor nem a nyelved fogja kikapálni a szőröket. Inkább legyen igényesen karbantartott bundás csibefalat mint borostás.

frék 2008.03.30. 14:54:08

cigiző - azér az fájhatott:D amugy egyetértek
a szkinhed kicsit zavarbaejtő tud lenni, de az sem problémás. viszont a csini fazon inkább bejön. cseppet sem zavaró. amugy nemtudom beszélhetünk e divatról egy olyan dologban amit jobb esetben nem lát mindenki.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.03.30. 15:07:56

Örülök, hogy újra változik a világ. Egy éve még leszedték a fejemet, amikor a pedofil-érvet felhoztam. Most már látom, hogy a normális természetesség újra egyre több embert vonz.

Ez a reklám meg nem nyerő. Durvának és ízléstelennek tartom, a humor benne meg max annyi, mint bármelyik pappjancsi-viccben.

kovpeter 2008.03.30. 15:37:26

Szerintem elég furi egy pasin, mikor kiborotválja a pöcse körül, és körbe körülötte pedig minden más szőrös marad(has, lábak). :-) Szerintem az a legjobb, ha az ember fazonírozza. Akkor nem is dzsungel kinézetű, meg nem is vicces. :-)

kandirozott mandarin zselé 2008.03.30. 16:11:04

Ragaszkodom a fanszőrzetemhez, és az összes férfihez, aki mind a mai napig ragaszkodik hozzá.

Nekem senki se magyarázza be, hogy a fanszőrzet nem természetes, kellemes, hasznos és vonzó. Senki se próbáljon beterrorizálni a borotválásába és egyéb rémségekbe.

Egy felnőtt nőnek legyen felnőtt fanszőrzete. A borotválás nem más, mint a nő kislánykorban tartása. Ami nem más mint PEDOFILIA uraim (és hölgyeim)bármennyire is nem hajlandók egyesek ezt megérteni.

A reklám viszont vicces, de szerintem nem azt reklámozza, hogy a nő szabaduljon meg a fanszőrzetétől, hanem azt, hogy milyen helyesek a pasik, akik keresik az utat benne a boldogság és élevezet kapujához.

Hát csak keressék! Isten áldja őket.

Genderfighter · http://reklamokesnemek.blog.hu 2008.03.30. 16:21:49

Elég hülye reklám, mert ugye mit is keres a pasi a nagy szőrszálak között? (Reklámbuzi, G-pontot biztosannem, tekintve, hogy az - állitolag - a hüvely falán BELÜL van, ott meg nincs szőr.)
Mellesleg szőrtelenítő krém használatát nem javasolom senkinek sem, gondoljátok, h egészséges egy olyan erős kémiai anyagot a bőrünkre (pláne intim helyekre, érzékeny bőrre) kenni, ami csak magától kiszedi a szőrt? Tiszta vegyi szennyezés. Na EZ NEM HIGIÉNIKUS! Örülök a szőrös punci fanoknak. És igen, a pornóból jött be, és igen, a pedofil vonulata is elég gáz. És lehet, h érzékeny a terület és úgy jobban érzékeli a nő a stimulációt, de sztem ez nagyon sok mindentől függ (elélvezhetek attól is, h belenyalnak a fülembe), és sztem sokkal több a macera vele (már a sima szőrtelenitéssel is - láb, hónalj), mint amennyi haszna lenne a fokozott érzékenységnek. A viszketésről, begyulladt szőrtüsszőkről nem is beszélve! Visszatérve a reklámra: sztem szar, nem hiszem, h ezzel kéne a nőket megfogni, de hát ha megnézitek a dezodor reklámokat, azok is érdekesek: a pasiknál az az üzenet, h minden csaj rád fog tapadni, mekkora menő leszel, ha befújod magad ezzel, a nőknél meg általában az, hogy dezodorozzál már, különben büdös maradsz! (Hm, epdig nem gondolnám, h több a büdös nő, mint a büdös férfi, csak hát ez a trend: a nőket megfélemlíteni, rájuk ijeszteni, a pasiknak meg vmi pluszt, pozitivat felajánlani.)

0xFFFF 2008.03.30. 16:41:56

"Aladár 2008.03.30. 10:19:53
Miért nem hagynak nyugtot a nőknek? Ha szőrös, hát szőrös, nekem mindgey. "

Neked mindegy, de a férfiak többsége érdeklődik a női nem iránt. xD Légy toleráns !

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.03.30. 16:43:58

Bundás felvágott = szőrös puncika
;)

2008.03.30. 16:49:17

kandirozott mandarin zselé 2008.03.30. 16:11:04
Igen, igen!
Maradjon a fanszőrzet!
Szépen rövidre nyírva, egy kis bikinivonallal, no és persze tisztán tartva ;)
Egyébként fontos másodlagos nemi jelleg - ahogy a szakemberek hívják. Teljesen igazuk van!
Persze van olyan kultúra, ahol kifejezetten dívik (már elég régóta) a fanszőrzet eltávolítása.

De örülök, hogy idehaza (is) maradt még néhány nő, aki nem ért egyet a bébipuncival :)
Isten: áldd meg az ilyen nőket!
;)

ins omnia kávé 2008.03.30. 16:49:53

némi képzavarral Genderfighterre hajazok
jól szóltál
de az továbbra is kérdés, honnan veszitek, hogy ez punciszőrtelenítő?
ha jól tudom, a puncikat és egyéb nyálkahártyás régiókat nem krémmel, hanem egyéb módon szőrtelenítik
persze a kollektív társadalmi fantáziáról is elmond valamint, hogy mindekinek ez jutott róla az eszébe, nem pedig egy szimpla láb

kandirozott mandarin zselé 2008.03.30. 16:57:15

Namost ugye itt egyesek a fanszőrzetre fogják, hogy nem tudnak nyalni, mert akadályoztatva vannak a szőrtől. Már bocsánat, aki erre hivatkozik, az még nem nyalt soha. A szőr a nagyajkakon kívül nő nem belül! Tessék kinyítani szépen a nagyajkakat és ott nyalni! De csak akkor ha a kolleganőnek ez jólesik. Vannak olyan nők, akiknek annyira túlérzékeny ez a rész, hogy sajnos nem bírják a nyalást, túl csiklandós, illetve kellemetlen a túlérzékenység miatt - túl sok az idegvégződés errefelé a klitorisznál. Ilyen esetben melegen ajánljuk a kézimunkát (zselével) a nyelvjáték helyett.

Azt is megmondom, hogy van egy francia sikosító gél, ami nem szárad be hamar, nem lesz ragacsos, és nagyon kellemes: durex. (Az egyszerű, minden csavar és extra nélküli kék szinű flakkont válasszátok, mert mi egyszer vettünk sajnos olyat, ami zöldes színű és az van ráírva, hogy play, és sajnos pofára estünk... éget, és nem sikosít, kidobott pénz).

crix 2008.03.30. 17:21:03

tehát ha a kopasz punciról nem a pedofília jut eszembe akkor beteg vagyok? :P:P
nem lehet, hogy a Ti problémátok ez? csak hogy előbújjon belőlem Freud :P
de szerintem ez a reklám nem jó, kicsit sarkosan a "Mi kell a nőnek" adv1l reklámja...

kandirozott mandarin zselé 2008.03.30. 17:26:07

Egyébként emlékeztet a "Beszélj hozzá" című Almodovár filmnek arra a részletére, amikor az icipici férfi képzeletében bemászik a nő puncijába. (Sajnos később kiderül, hogy az nem a képzeletében volt, aztán jellemzően Almodavarra, az ápoló által elkövetett erőszaknak van pozitív végkicsengése is, a kómában fekvő lány teherbe esik, és amikor megszüli a gyereket, felébred a kómából.)

szalonné 2008.03.30. 17:27:39

crix, nem jut eszedbe, csak a tudatallattidban működik.

szalonné 2008.03.30. 17:28:56

"tudatalattidban" egy l, pardon

crix 2008.03.30. 17:43:00

tehát tíz év múlva kislányokra fogok bukni?
szerintem ez marhaság (figyelem ott a szerintem, tehát ez a véleményem, nem lemarháztam a szőrpártiakat pedofil összefüggést emlegetőket)
egyébként meg a csajom jutalmazásra használta, mert én sem szeretek a szőrtől prüszkölni, sőt jobban is élvezte, meg énis... btw nekem tulképp indiferens de kopaszt preferálom
de a reklám szerintem öntökönszúrás

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.03.30. 17:43:49

én leginkább változatosan szeretem.

bela 2008.03.30. 17:49:41

Szerintem max 1cm es legyen mert az még nem ér fel a zorromon keresztült az agyba. Az ember a két kezét ilyenkor másra is használhatja. És nem kel elhajtogatnia az erdőt. Valaki mondja meg miért szörtelenitik a nők a lábukat?

Lili Marleen 2008.03.30. 17:51:38

Haat... A fiatalember bizonyara a no tobbi reszet keresi a kepen..:)))
Almodovar rulez! :)

ziggaboou 2008.03.30. 17:55:24

a reklám ok
az ízlés egy más kérdés úgy gondolom, az h kinek h teccik, nem von le semmit és nem is tesz hozzá a reklám üzenetközvetítő erejéhez
az ugyanis alapvetően bevált marketing stratégiának tűnik, nemi jellegű termékeknél, hogy a másik nemű oldal insight-jára hajaz, sok a pl.
de ha már felmerűlt, sztem egy csupasz puni nem pedofil, hacsak nem a szó etimológiai jelentése szpontjából (kb.: pedo-gyerek fil-szerető), ha viszont a pedofilia eme jelentését vesszük, tehát olyasvki, akinek ez bejön, de igazi gyerekkel azért nem tenné, nem jönne be, akkor végre egy legál megoldás mindkét félnek :D, ha vkit érdekelne, nekem majnem minden bejön és sajnos fő a változatosság....:P

Lili Marleen 2008.03.30. 17:59:03

Na tessek, akkor ugorgyunk: szerintetek hol lehet szor egy non? Engem komolyan erdekelne...:)

ziggaboou 2008.03.30. 18:02:56

mandarin zselé
tom wolfe rulez, kicsit nehéz, de!:
a durex sikosító? ez itt a reklám helye hahaha :D?

ziggaboou 2008.03.30. 18:11:04

lili:
egyébként bárhol ahol nő
monnyuk pl a bajusz az para tud lenni, és nem ajánlanám a beretvát nőknek ez esetben, ill. itt felmerül a végleges ..telenítés asszem, bár ez is lehet divat...,
akkor a krém?? monnyuk

Sztavrogin · http://utohang.freeblog.hu/ 2008.03.30. 18:11:22

A pedo-vonal nem jutott ezsembe, érdekes gondolat, ez úton köszönet érte.

Kicsiviki véleményélt magamévá téve azt kell mondjam, hogy a reklám sikeres. Ugyanis, ha a célcsoport a "nagyon fiatal lányok" közege, és ha igaz az a tétel, hogy a tiniknek a legjobban olyan cuccok jönnek be, amitől az idősebbek hátast dobnak, akkor ez majdnem tuti befutó, én megnéztem, grimaszoltam, pedig még csak 23 éves vagyok...

És továbbgörgetve egy nyomasztó gondolatot: Ha a szőrtelenítő krém célcsoportja a 10-es éveinek elején járó kislány, akkor a kedves olvasótábor hány évesnek tippeli a képen látható, vélhetően jóképűnek szánt pasit?

És bár magam is a faszonírozottra esküszöm, de komolyan; melyik nő szőrtelenítene egy olyan pasiért, aki EGYÉBKÉNT NEM TALÁL BE? Esküszöm, ha nő lennék, zárt combokra találna a kolléga, és akkor még csak mérsékelten sértett volna meg, mint nőt... :)

ziggaboou 2008.03.30. 18:18:54

sztavrogin:
ezek szerint nem jött át az üzenet, visszavontam a "reklám jó"-t
a csóka AZÉRT nem talál, MERT túl sok a szőr, legalábbis így fűződne a reklám logikája, és nem azé me béna, neeem, ez egy csúcs-pasi, és a szőrös pina naggggyon vágyik rá, de mivel ez a vonal egy irreáliy hülyeség- reklámbuzinak és sztavroginnak adok igazat,
DE, azért mert vmi butaság még fel lehet fogni, csak szar

Lili Marleen 2008.03.30. 18:27:14

Szoval akkor a kackias Kossuth-korszakallat leszamitva a szor OK?:)
Ez erdekes, uj gondolat..:)

pinaowner 2008.03.30. 18:29:40

Nekem tetszenek a pasik, akik keresik a bejáratot. Az külön tetszik, hogy meg kell dolgozniuk érte, ki kell találni, hogy jussanak el oda - ez azt jelenti, hogy hajlandók áldozni időt, energiát egy kis előjátékra. Semmiképpen sem jut erről eszembe, hogy le kéne szedni a szőrt, épp ellenkezőleg, az jut eszembe, hogy milyen jó kis játék a kutakodás. A várakozás, lassú célbatalálás fokozza az izgalmakat.

Le az instant gratifikációval, az azonnali célbatalálással! Éljen a delayed gratification, játék, bújócska és kommunikáció.

viktor134 2008.03.30. 18:36:20

a szőrős barackot nem ugyan olyan jó nyalni mint a nektarint. :)
és igen, sok esetben panaszkodtak huszonéves nőismerőseim, hogy valahogy a nyalás intenzítása csökkent a kapcsolatban.

a meztelen barackmag bizony arra van, hogy minnél több nyalogatást kapjon, és amelyik nő értelmes, az ennek tudatában is van, hogy magának tesz jót.

a többi meg nyugodtan kreáljon érveket, hogy ez pedofil, meg természetellenes, meg isten ellen való vétek, mert ha úgy akarta volna, szőr nélkül hagyta volna. :)

a férfiaknál meg majd eldönti mindenki, hogy vajon miért nem kelti a párja korán reggel azzal, ha már úgy is áll? :)

Sztavrogin · http://utohang.freeblog.hu/ 2008.03.30. 18:39:14

pinaowner: Pont akkor jutottam a hozzád hasonló megállapításra ziggaboou bejegyzése nyomán, amikor te postoltad a tiéd.
Tehát a szituációt kielemezve a helyzet a következő:

Az egybként izmos, sármos figurára vágyik a szőrős nő. A borostás figura pedig egyébként is vágyik a szőrős nőre, különben nem keresgetne ilyen nagy elánnal.

Konklúzió: Ez a reklám végiggondolva igen-igen-igen szűk és fiatal réteg körében hatásos: Akik még nem csalódtak túl sokat a pasikban, gondolván, az a lényeg, hogy benn legyen, és akik a gyors, durva szexet szeretik...

A reklám tehát nem önamágt felszámoló, csak feltételezésünk nem volt megalapozott, hogy széles népréteget kíván meggyőzni a reklám! :D

suo tempore 2008.03.30. 18:54:24

a reklám sztem szar...mintha azt sugallná,h milyen égő, ha nőként szőr nő rajtad, kivet a társadalom, stb.

nos, én is szőrpárti vagyok, mint már vhol említetem, a 30 fölötti férfiakat (többnyire) szerencsére nem zavarja, a 30 alattiak meg engem nem érdekelnek

a gizda test, meg kopaszpunci engem is egy óvodásra emlékeztet, mintha az érett nőiesség kifejezetten szégyen lenne...bár egy 18 éves kis gyíknak még nem is való ilyesmi, mert még megijed

eMartin 2008.03.30. 19:03:12

Isdat Johnny Knoxville on the first pic?

pinaowner 2008.03.30. 19:26:04

Viktor134 a pina belül nem szőrös. Nem vetted még észre? A nagy ajkakon belül nem nő szőr. Szóval ne a pinán kívül nyalogasd a pinát, és mindjárt jobb lesz a helyzet.

Csók! Örültem.

Éljenek a magos fűben, térképpel távcsővel botorkáló, kutakodó jóképű fickók!

Lili Marleen 2008.03.30. 19:40:25

Pinaowner: ott a pont! :D

gargoyle 2008.03.30. 20:16:32

azert az vicces hogy akik a csupaszt preferaljak azt leoltjatok azzal hogy mindenki mast szeret es tessek ezt toleralni de cserebe meg kulonfele ideologiak szuletnek arra hogy miert is alsobbrendu az aki csupaszon szereti. kicsit onigazolas jellege van, mint a ferfiaknal akik barmikor elmagyarazzak a zuhanyozas miert karos es tulkifinomult tarsadalmi szokas, igazan ferfias es egeszsegesen elo ember csak hetente egyszer furdik (:

Lazovic 2008.03.30. 20:23:05

Nagyon tetszik a blog, fel is vettem a feedembe. Azt hiszem, visszajáró vendég leszek:)

koriander 2008.03.30. 20:41:06

Uraim, akkor kéretik a pofaszőrt is meghagyni. Minden férfit szakállal és bajusszal!:-) Az is természetes; akkor miért is borotválkoznak?? Miért is nem szereti sok nő a szakállas, bajszos férfiakat. Csak ha már a szőrnél tartunk.
Már a csókolózás is borzasztó a bajuszos vagy szakállas férfival. Én már próbáltam, tehát tudom miről beszélek.
De gondolom, hogy van aki szereti harapdálni a férfi arcán lévő szőrt, hát tegye, de én maradok a sima arcbőrnél, és a sima puncinál.:)

Mikveh 2008.03.30. 20:53:08

Nekem mindig teljesen csupasz volt... addig, amíg a mostani barátom az első közös éjszaka után meg nem jegyezte, hogy esetleg én is jobban érezném magam, ha egy kicsit természetesebb állapotok uralkodnának nálam "ott". Több hónap telt el, amíg képes volt elviselni magam szőrösen. Most sokkal nyugodtabb vagyok, mert nem kell az inkvizíciós eszközökkel kínoznom magam; nem izgulok azért, hogy igénytelenséggel fognak vádolni, ha nem vagyok tükörsima. Most is szeretem rendbetartani, de már nincs bennem a régi természetellenes kényszer. Nagyon furcsa ilyet mondani, de szabadabbnak és szexibbnek érzem magam. És hogy a barátom nem nyalna ki vagy nem találna be? Nagyon jól ráérzett a lényegre az elején: ha én felszabadult és dögös vagyok, sokkal finomabb is leszek... és emiatt 5 méterről is be fog találni!!!

hpl 2008.03.30. 21:02:16

Jól szóltál koriander, és megkéretik még minden nagyszájú:) bozontospuncis hölgy párja, hogy holnaptól ne borotválkozzon...:D

stardust 2008.03.30. 21:29:11

A nők lehet, hogy a férfiak miatt szőrtelenítik magukat eredendően. Igen.
Viszont mára az a természetes, hogy a nők hóna alatt, lábszárán, és a köldöke alatt nem viselnek bundát. Mára a nők nem úgy gondolnak a szőrtelenítésre, mint kényszerű "öncsonkításra" a soviniszta férfiak kedvéért, hanem a saját alapvető higiéniájuk érdekében.
Gondoljunk bele, kellemes-e, ha az idő melegedtével a szép női blúz hónaljban pár tónussal sötétebb az izzadtságtól, vagy a nejlonharisnya alatt viszket a szemek között meredező szőr (ahogy most írom ezeket, felötlött bennem, hogy ezek inkább női szempontok, mint valami férfiterror).
Valóninűleg a női bikinialsó sem a szemét férfiak miatt lett 40 év alatt olyan falatka, hogy azon a tájon is bundátlanítani kezdtek a hölgyek.
Kis érdekesség: egy rokonkislány két hete totál megrémült, amikor észrevette, hogy a nagyi hóna alatt szőr nő. Ő még ilyet sose látott ezelőtt. Neki már ez a természetellenes. Furcsa, nem furcsa, ez tény.

Amúgy nekem ez a kampány tetszik, mert szerintem valós női insightra épül. Ja, amúgy már az ókorban is szőrtelenítettek a nők cukorsziruppal.
Szevasztok.

stardust 2008.03.30. 21:32:13

Bocsánat, de nem bírom magamban tartani:
a G-pontot nem a szőr takarja.
:)

kristálygömb 2008.03.30. 22:47:24

"Viszont mára az a természetes, hogy a nők hóna alatt, lábszárán, és a köldöke alatt nem viselnek bundát." -irta Stardust, enyhének nem nevezhető csúsztatással.

Bundát nem hoirdanak, azt a medvék viselnek, de szőrt IGEN! Engem szerencsére senki sem tudott soha beleterrorizálni a hónaljaszőröm vagy a punciszőröm amputálásába. Nem! Bziony ott a szőr, ahogy a jóisten odavarázsolta nekem. Egyébként szexi, izgató, és számomra nem természetes nő, akinek nincs szőr ott, hanem egy amputált.

Izzadság ellen, pedig kitűnő izzadsággátlók vannak, amelyek tökéletesen működnek a szőrös hónaljon is.

Egyszer próbáltam lábat borotválni, jól össze is vagdostam magam, úgyhogy azonnal röpült a borotva a szemétkosárba.

Csillagpor, szép a neved, de sajnos tele van a fejed téveszmékkel.

Éljenek a természetes nőt szerető férfiak!

ps: egyszer volt dolgom fanszörzetét borotváló férfival, majdnem elpusztultam annyira szúrt a sörtéje, csak akkor még kis hülye voltam, és udvariasságból nem mondtam meg neki, de ágyba nem tudott többet vinni, az biztos.

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.03.30. 23:24:30

Kristálygömb!
alapigazságokat mondtál, bár a hónaljszőr kicsit erős!

Klassz volt a poszt és nagyon tanulságos Reklámbuzi, kár, hogy a lényegi rész háttérben maradt!

bravo Kriszta! 2008.03.30. 23:58:14

beszarás!
gyakorlatilag megegyeztünk a szőrös punciban!

akkor most Tereskova se közönséges?

Gepember · http://blog.gepember.com 2008.03.31. 00:35:28

tipikusan olyan reklám ami, ugyan vicces, de kétlem ,hogy elérne a célcsoporthoz és vásárlásösztönző hatású lenne

Bery · http://www.hellorepublic.com/author/bery/ 2008.03.31. 10:43:33

mit is lehetne ehhez még hozzátenni

:)))

Hátazért 2008.03.31. 11:59:03

Szeretném elkérni a szőrös hónaljú stb. természetes szépségek elérhetőségét... van egy vörös göndör szakállal (+ bajusz) megáldott -és azt büszkén viselő- barátom. Tessék bizonyítani ;/

koriander 2008.03.31. 12:21:07

A bundások hallgatnak.:-)

Stardust 2008.03.31. 14:49:16

Könyörgöm hagyjuk már ezt a "mocskos férfiak belehajszolják a nőket a szőrtelenítésbe" szöveget.
Mi az, hogy természetes a nőkön is a szőr? Persze, igen.
Én csak azt mondom, hogy a lábukat, hónaljukat és még mittudomén micsodájukat is pont azért szőrtelenítik a nők, amiért a szemöldököt és a bikinivonalat is kiigazítják. Maguk miatt, és kész. Hogy az aktuális "szépségkultusz" szerint szépnek lássák/láttassák magukat. Ez meg pont az a terület, amire nem biztos, hogy a férfiak vannak befolyással.
Az a nő, aki meg akarja tartani hónalj-,láb-, arcszőrzetét, annak válljon egészségére.
Ha az általam oly szeretett nő ezt tenné, biztosan szeretném úgy is, de azért én nagyon örülök, hogy nincs szó erről.
Jó kis reklám az ott fönt.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2008.03.31. 15:22:59

Jó a rajz, de reklámként megfélemlítő lehet kislányoknak, aki itt többek szerint a célközönség. A kislányok amúgy is kialakulatlanok még, testileg, lelkileg, és a megfelelési kényszer terrorjának traumájában vergődnek épp.

Ami a belehajszolást illeti.

Az elsősorban férfiak uralta pornó- és szexipar kezdte el ezt a punci- borotváltatást, és sajna ez terjedt el széles körben. Ez egy mesterségesen felgerjesztett szükséglet, amelynek súlyosan negatív és veszélyes következményei vannak a következő generációkra.

Ha a fenti reklám kislányokat céloz meg, akkor ugyebár a cél, hogy maradjon szőrtelen a puncijuk, maradjanak kislányok.

Hogy ugyebár a férfiaknak ne kelljen nagyítóval keresni a célt. Az egyetlen dolgot, amit egy férfi ugyebár akar, akarhat egy nőtől, egy lánytól. És ha szőrös a puncid, izgulhatsz, hogy nem fogod megkapni a férfit. Csak erre vagy jó különben, ez a hasznod, hogy van egy szőrtelen puncid.

Én ezt borzalmasnak gondolom. Undorító egy világban élünk, na.

stardust 2008.03.31. 22:47:03

Micsoda egy hülyeség ez, már elnézést!
1.Honnan veszi azt bárki is, hogy ez a kampány a kislányokat célozza?
Olvassuk már el azt a szar sort a tubus mellett! Ladies!!! A képen meg középkorú férfiak vannak!
2. Honnan veszi azt bárki, hogy a képen a férfiak a pinát keresik?
Hát meghibbant itt már mindenki?
Ez a szerencsétlen kampány egy "képi metafora", azt meséli, hogy a férfiak nem találják a NŐT a szőrtől. A NŐT, nem a pinát! Na!
Bocsánat!

Hangyasav 2008.04.01. 08:52:42

Sziasztok!

Mindenkinek, aki nagy elánnal szídja a pornóipart, szeretettel egy kis kultúrtörténet:

az ókori Egyiptomban a férfiak és a nők egyként szőrtelenítettek, a vicces fekete haj a fejükön a falfreskókon az paróka.
Az ókori és nem annyira ókori Indiában a (hindu és dravida felsőbb osztályokba tartozó) nők, és többnyire a férfiak is nagyrészt szőrtelenítettek, mert a szőrt nem-higiénikusnak és állatias vonásnak tartották.
Az arab kultúrában (természetesen a városi és a műveltebb rétegekről van szó elsősorban) a nőn a szemöldökén-szempilláján és a haján kívül nem igen lehet szőrt találni, mert az "állatias" vonás, és mint ilyen kerülendő. Attól, mert egyébként eltakarja magát, az arab nő ad magára, és legalább anyira ápolt, mint egy európai.

A kínai és japán kultúrára szinten igaz mindez (inkább többé, mint kevésbé).

Szóval az önmagát oly nagyra tartó Európa és Amerika (illetve a magukat nagyra tartó lakóik), ha tisztában lennének más kultúrák alapjaival, nem biztos, hogy teli szájjal szidnák a pornóipart, mert ez csak azt mutatja nagyon is szánalmasan, hogy mennyire provinciálisak voltunk évszázadokig...

stardust 2008.04.01. 15:58:19

Stimmel Hangyasav!!!
Az első beírásomban én is utaltam a történelmi háttérre.

fenyazéjszakaban 2008.04.20. 22:01:07

A pornóipar a prostitúció előszobája, a prostitúció pedig fizetett bántalmazás. Egyiptom és egyebek, amire hivatkozol, rabszolgatartó társadalmak voltak, az arab országok nagyrészében a nőt mai is rabszolgasorban tartják, csak a testükön keresztül érvényesülhetnek, vagy mint szülőnő, vagy, mint háztartásbeli takarító cseléd. Ez pediglen nem kilátás a mai nőknek, hiába próbálod reklámozni itt a pornóipart (+prostitúciót) meg a szőrtelenítést, az a helyzet, hogy mindez sérti az alapvető emberi jogokat. Mert ma már a nőknek is vannak alapvető emberi jogaik, legalábbis itt európában és amerikában ELIVILEG kéne, hogy legyen.

Hiába szinezted be rózsaszínnel a mondanivalódat hangyasav, attól még sajna nem lesz a mondanivalódtól szebb aa nők élete, ezt még rózsaszín csomgaolásban sem fogod tudni eladni.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása