Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vérfürdő a vécében

Egyre nehezebb a dolguk azoknak, akik nyilvános helyen akarnak könnyíteni magukon. A cégek ugyanis egyre gyakrabban szemelik ki a mellékhelyiségeket reklámüzeneteik célba juttatására. A múltkor már összegyűjtöttünk egy piszoárra valót ezekből a megoldásokból, de a mostani mellett egyik sem rúghat labdába. A hülye nevek versenyben is komoly eséllyel induló 13th Street tévécsatorna ugyanis azt találta ki, hogy egy hamburgi szórakozóhely budijában hozza a frászt a lehetséges nézőkre. Ez, ha úgy vesszük figyelmes dolog, mert biztosan akadtak néhányan, akik szó szerint összecsinálták magukat ijedtükben. Azt hiszem még az én térdeim is berugóztak volna, ha gyanútlanul a kisdolgomhoz készülődvén egyszercsak kialudtak volna körülöttem a fények, és korom sötétbe borult volna egy pillanatra minden. De csak azért, hogy nemsokára felkapcsolódjanak a beépített uv-lámpák, amelyek fényénél egy komplett vérfürdő nyomai rajlzolódtak volna ki a környező falakon (videó itt). Ha tudom, hogy az egész egy reklámhecc, nem túl félelmetes a dolog, de a szerencsétlen németek egészen addig nem tudták, mi a franc történt, amíg el nem botorkáltak a tükörhöz, amin a "Sehen, was andere nicht sehen", azaz Látni, amit mások nem látnak sor, és a csatorna logója volt olvasható. Hát a fene tudja, részemről lehet, hogy inkább maradnénk az unalmas és fantáziátlan, de legalbb biztonságos TV2 meg én szlogennél.

Címkék: tévé morbid látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr70430494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kecsege 2008.04.18. 10:39:54

Na ezek se normálisak, rohadtul beszaratós lehet, pláne, ha egy kis alkohol is van már benned. Kész para.

BraviaBoy 2008.04.18. 11:05:47

Az biztos, hogy én is hajtépve rohannék ki a helyiségből, ez már egy kicsit sok...Bár általában a félelemre emlékszik legjobban az ember, ez kétségkívül igaz.

Karbonade · http://magyaropera.blog.hu 2008.04.18. 11:08:04

Egy hasonló élményem nekem is volt, kicsit hosszú, de megéri :)

Bécsben egyszer voltam egy kocsmában, ami arról volt híres, hogy a budijában eltűnsz. Persze mindenki leggyintett, hogy na persze, de azért elmentünk egy csomóan, és szépen sorban mentek ki az emberek a klotyóra. Visszafelé pedig már mindenki döbbent és titokzatos arccal jött, úgyhogy egyre inkább kezdett érdekelni a dolog.

Bemegyek, minden normális, hagyományos piszoárok, bár kicsit sok volt a tükör, sok csempe helyett kicsi tükröket tettek, ezzel is készítve az élményre. Azt már tudtam, hogy itt nincs semmi különös, hanem be kell menni a fülkébe. Bementem, bezártam az ajtót (szóltak, hogy ez is fontos), szépen leülltem, és nézelődtem, hogy hol is fogok eltűnni. Azonnal észrevettem, hogy a plafonon van egy nagy tükör, és ott szemezgethetek magammal, elég különös volt, így elkezdtem figyelni.

Egyszer csak jön furcsa hang, hirtelen kialudnak a fények, és BANG, mikor ismét felgyullad, eltűntem a tükörből! Minden szépen ottmaradt, a WC, a kefe, a papír, az mosdókagyló, minden, csak én hiányoztam :) Persze arra gondoltam, hogy ki van vetítve, de nem, ha oldalra mozogtam, "mozgott" fent is minden, azaz teljesen 3D volt.

Feltűnt, hogy a fenti kép nem reagál a változásokra, azaz ha felhajtom az ülőkét, fent nem történik semmi. Aztán észrevettem az egyetlen lényeges különbséget: fent éget a lámpa (az ajtó fölött a falon), lent pedig nem! Innentől már egyszerű volt. Mindenesetre zseniális!

Azért nem lettem volna annak a helyében, aki gyanútlanul ül be egyet könnyíteni magán.

Gepember · http://blog.gepember.com 2008.04.18. 11:21:37

Ez már kicsit túl durva. Ki kéne rakni figyelmeztetést a budira, akkor meg oda ameglepetés. Maximum egy szellemkastély klotyójában tudnám elkézelni :)

Chimera 2008.04.18. 11:26:29

Szerintem nagyon jó ötlet... bár valahogy jobban passzolna mondjuk valamelyik CSI évad promójához...

Hangyasav 2008.04.18. 11:26:59

Hát ez elég hideglelős. Ez kicsit besztondulva biztosan becsokiznék... főleg, mivel nagy CSI-fan vagyok, és azonnal az jött le, h a hely úgy néz ki, mint ahol a helyi kínai maffia előállította az e heti pörköltalapot a feleslegessé vált ilegális bevándorlókból.

nade 2008.04.18. 11:51:21

Haha! A véres témák iránt érdeklődőknek ajánlom még a dizájnos boxer bögrét:
blogmagazin.hu/a_te_napod/post/2058/boxer_bogre
Mazoisták kifejezetten kedvelik.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.04.18. 12:03:22

sztem is ez már a túllőttünk a célon-kategória, nem biztos h jó ennyire ráijeszteni a kedves fogyasztóra ^^

Skizoka 2008.04.18. 12:23:33

Szerintem zseniális! Emlékezetes, és biztosított a nagy visszhang...

KalitkA · http://xstudio.hu 2008.04.18. 12:35:09

Zseniális tényleg bár kiváncsi lennék arra, hogy hányan jutnak el a tükörig :) vagy az ajtón is ott a logó? :D

Porcelán az elefántboltban 2008.04.18. 12:53:55

Én is nagy CSI rajongó vagyok.
És nem csak a vért szokták ilyen UV ragyával kimutatni.

8)

bucóka 2008.04.18. 13:38:07

Apukám mesélte, hogy egyszer látogatóban volt a budapesti Vidámpark egyik egykori műszaki főmunkatársánál, és ki kellett mennie a WC-re. A tag nem figyelmeztette, hogy mi várja. Már az is fura volt, amikor felfedezte, hogy a WC-ben fent-lent-oldalt mindenhol volt egy-egy olyan görbe tükör, mint a vidámparki szellemkastélyban. Ezen még csak jól szórakozott. Ám egyszerre elaludt a villany, és a WC kis ablakában kivűlről lassan megjelent egy zölden foszforeszkáló rémpofa vérfagyasztó zene kíséretében. Mit mondjak, apu azt mesélte, hogy úgy ugrott ki a WC-ről, mint egy őrült. Persze a tag már röhögve várta.

BraviaBoy 2008.04.18. 14:14:46

Off: miért vettétek le az előző postot?? (A mágnes partyst)

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.04.18. 21:38:17

Hangyasav! Buborék!
Üdv a klubban, én is nagy CSI an vagyok. Sorrend: Las Vegas, Miami, New York

Szerintem Dexter 2 promóhoz jönne jól...alig várom!!!

Porcelán az elefántboltban 2008.04.19. 10:53:11

SueSue · www.hellorepublic.com/author/sue/ 2008.04.18. 21:38:17

Nálam is ez a sorrend, de nekem a NY már sok volt, úgyhogy csak az első kettőt nézem, nonstop ismétlésekkel. Valahogy Grisom és csapata, ill. Horatio és csapata már a család része vagy valami ilyesmi.

:))

(Bár most leginkább Lostra vagyok kattanva. Az most nagyon pörög.)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása