Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

[brief.blog.rovat] ELMŰ-ÉMÁSZ: Bébi detektív



Feltételezett ügyfél:
ELMŰ-ÉMÁSZ csoport

Feltételezett brief:
Jó hír!! Elindulhat az Energiadetektív projekt, amiről a karácsonyi ünnepségen beszélgettünk! Lásd a kis PPT-t, ha nem emlékeznétek.

Viszont: annyi nehezítés van, hogy a főnök csak úgy egyezett bele a budget-be, hogy megígértem: valamelyik kedvence szerepelni fog benne (a 3 csatolt jpg-n láthatjátok ezeket - új fotózás persze lehet, sőt).  


Ügynökség feltételezett levele a megbízónak:
Sziasztok!

Imádtuk mindhárom kedvencet, tulajdonképpen sajnáljuk is, hogy nem lehet sorozat az egészből (nem lenne ám olyan drága :-)). A detektív vonalon indultunk el - gondolom ezt nem kell nagyon indokolni.

Tehát, a képek sorrendjében:

Dórika: Sherlock Holmesként tudjuk elképzelni. Sapka, nagyító, pipa. Esetleg lehetne rajta a kockás sapkával harmonizáló pelus is.

Szerénke: A macska egy konnektorra festett egérlyukat őriz ("nehogy kiszökjön az energia"), esetleg pisztolyt szegez rá, hogy egyértelműbb legyen a történet.

Faló: a Főnök húsevő növénye okozta a legtöbb fejtörést, aztán beugrott: "légycsapójából"  egy gömb-alakú ("Kojak") nyalóka lóg ki, és megcsinálhatnánk Photoshopban, hogy úgy nézzen ki, mintha Kojak sziluettjének megfelelően futna fel egy falra - ami lehet egy ELMŰ ügyfélszolgálati iroda fala is, hogy teljes legyen a kép.

Címkék: csecsemő köztér brief detektív elmű

2008.05.02. 12:00 chimie 7 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr14445780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.05.02. 12:46:07

Igazi kampánygondolat, hosszan folytatható. Én például megnézném Derrickes verzióban is, ahol a csecsemő lehetne Klein felügyelő.

Gepember · http://blog.gepember.com 2008.05.02. 12:58:33

na ez a reklám nekem is fejtörtést okozott :)

Bambusz 2008.05.02. 13:29:36

Hát mert a reklám értelmét is nyomozni kell. Amúgy meg lehetne egy Columbós is, amin egy leragasztott szemüveges gyerek lenne ballonkabátban.:)

Bronco · http://Bronco 2008.05.02. 22:41:18

Ki a célcsoport? Azon kívül, hogy magázzák a 2 éveseket, ez mégis kinek szól? Mert nekik biztos nem. Kutya, gyerek? Ja, már értem! Beszarás vicces. A felmérés tárgya egyébként nem más, mint az árammonopólium fenntartása: mondjátok el milyen alternatív ötleteitek vannak, majd mi előre felkészülünk rá, nehogy véletlenül más nyúlja le a zsét. Na, ezért a pelenkás a képen.
Zabálnivaló, de remélem nem mindenki eszi meg...

SueSue · http://twitter.com/Sue__sue 2008.05.03. 09:24:09

...Gépember nekem is...

A citylightra fordítható 5 mp-es asszociációim: hova tűnt az áram? ugyan fogas kérdésnek tűnik, de már egy csecsemő is meg tudná válaszolni. Vagy a gyerek tűntette el a perselybe, azért van így meghökkenve? vagy mi....

Kruger Papa · kruger.blog.hu 2008.05.03. 14:12:07

Biztos, hogy az ügyfél a hülye és nem az ügynökség?

És megetették szegényeket, hogy ez mennyire édi-bédi?
Azzal együtt legalább a kontrollernek lehetne annyi esze, hogy ilyen vackot nem fizet ki...

elmász 2008.05.03. 23:02:24

kruger papa: biztosan nem. a sok fejtörés viszont teljesen érthető.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása