Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy fogorvosnak is lehet humora

Ha éppen nem szétrepedni készül a fejünk egy begyulladt bölcsességfogtól, vagy nem a küszöböt rágjuk egy szuvas jobb felső kettes miatt, akkor nagyon udvariasak tudunk lenni a fogorvosi váróban. Még az is könnyű szívvel enged maga elé másokat, aki a Spárban egy új kassza nyitásakor simán lekönyököl egy kismamát, hogy elsőként érjen a szalaghoz. Erre a lélektani jelenségre épít egy fogorvosi rendelő is, amelynek ablakába egy kis táblácskát helyeztek ki, amelyen a "Sajnáljuk, de nyitva vagyunk" felirat szerepel. Jópofa dolog, apró figyelmesség, amit megpillantva az embernek máris mosolyra nyílik a szája. Ha meg már egyszer úgyis nyitva van...




Mielőtt valaki megróna, hogy ez nem is reklám, elmondanám, hogy a rendelő self promójának ötletgazdája a torontói AWM ügynökség volt. Mondjuk, azt én sem tudom, miért volt a komplex kampánynak nagy jóindulattal sem nevezhető megoldáshoz kettő darab szövegíróra is szükség. Az egyik talán diktált, a másik meg írta.
Forrás: adsoftheworld.com

Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr33455835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr_Wolf 2008.05.06. 09:44:45

Uroloógusnál meg legyen "Sorry, you are open" felirat.

Bery · http://www.hellorepublic.com/author/bery/ 2008.05.06. 10:57:57

Reklámbuzi,

A fogorvosi rendelőről jutott eszembe, hogy az egyik kreatív/ vagy hatékonysági reklámfesztiválon is elnyert egy díjat egy fogorvosi rendelős kreáció. Ha jól emlékszem "Pfizer" szájvíz, ami a fogorvosi szék felett volt elhelyezve, s ez volt ráírva:
NEM KELLENE ITT LENNED!

A felület hihetetlenül unikális, a kampány tulajdonképpen meddő-szórás nélkül éri el a célszegmenst, mint ahogyan ez a fogorvosi rendelős is:)))

Bery · http://www.hellorepublic.com/author/bery/ 2008.05.06. 11:56:11

Reklámbuzi,

Ez az! Nagy vagy, hogy rögtön vágtad miről beszélek! Egyébként az MRSZ kiadványában, a Magyar Reklám valamelyik múltbeli számában olvastam Gács Róberttel egy interjút, aki épp haza tért egy fesztiválról, s oda volt meg vissza ettől az ötletes produktumtól.

:)))

franz 2008.05.06. 15:28:36

Szerintem a témában a legviccesebbet egy kórház szülészeti osztály produkálta: a bejárati ajtón csak annyi állt, hogy "PUSH PUSH PUSH".

bulgakov 2008.05.06. 18:18:19

na, mire beírtam a kommentet a pedofil reklámhoz, bannelte a postot a moderátor isten.
pedig még értelme is volt, egy reklámos geci szemszögéből nézve, aki tudja, hogy ezek a reklámok nem megoldani akarnak, csak díjat nyerni. és nyernek is. a valósághoz meg semmi közük, nem oldanak meg semmit, és nem segítenek senkinek. de megnyugtatják a lelket, hogy "tettünk valamit". pedig nem tettünk szart se, csak hasznot húzunk a témából, hgogy még jobb arcnak tűnjünk. álszent, hazug szemét.

ennyi. jöhet a fogorvos.

Stardust 2008.05.07. 17:20:14

Nem rossz az a Listerine reklám, de azok print hirdetések, nem?

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2008.05.08. 17:04:15

egyetértek bulgakovval annyiban, hogy ez egy tipikus scam reklám. ötletes, de nehéz elképzelni, hogy ügynökséget keresett meg azzal a fogász, h kellene valami szellemes szöveg a nyitva táblára (hacsak nem valami kampány kiegészítő része). Ennek ellenére egy reklámblogba simán befér, egy kreatív díj más kérdés lenne.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása