Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Támogasd a burmaiak küzdelmét

Amennyire tudom nem szándékos az időzítése a burmaiak küzdelmét támogató kezdeményezésnek, de most, amikor közel 1 millió ember maradt fedél nélkül, amikor  többen haltak meg a ciklon következtében, mint a cunami alatt, nem is lehetne időszerűbb. A szervezők a reklámfilmmel - lehet hogy inkább kisfilmnek kellene nevezni - a burmai elnyomásra hívják fel a figyelmet, és biztosítják az ott élőket arról, hogy ellentétben a politikusokkal a világ normálisabb része nem felejtette el őket, és figyel a küzdelmükre. Mielőtt valaki megnyomná a billentyűzetén az előre beprogramozott "Ennek a kampánynak semmi értelme, mert úgysem fog megváltoztatni semmit" billentyűkombinációt  előrebocsátanám, hogy ez a film önmagában valóban nem fog megváltoztatni semmit.

A junta nem fog miatta lemodani, a katonai vezetők nem fognak regénybe illő jellemfejlődésen átmenni, hogy aztán a film végén könnyes szemmel kérjenek elnézést rémtetteikért. A nagyhatalmak vezetői sem fognak felpattanni a monitor elől, hogy még a zárókép hatása alatt állva azonnal BT-gyűlést hívjanak össze. De nem is ez a film célja, hanem az, hogy olyanokhoz is eljuttassa a burmai elnyomó rendszer hírét, akik amúgy nem találkoznának vele. Az a célja, hogy fenntartsa a tömegek figyelmet, mert csak a nagy közvélemény képes rákényszeríteni a politikusokat arra, hogy kihúzzák a fejüket a homokból, és ne tegyenek tovább úgy, mintha ez a probléma nem is létezne. Ha fontosnak tartod az ügyet, a kezdeményezés honlapján  lehetőség van támogatóként regisztrálni, és bármilyen üzenetet beírni, amelyet aztán az oldalon tesznek közzé. Nem egy forradalmi tett, de akár ez is számíthat valamit.


Címkék: politika vírus nonprofit

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr46462579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Osiris 2008.05.11. 11:32:22

Engem megfogott. Szép film.

Hadrian VII. · HTTP://KONZERVATORIUM.BLOG.HU 2008.05.11. 13:45:02

A szándék nagyon szép, de én rühellem a giccset...

sejk 2008.05.11. 13:57:31

A cunami miatt 250.000 ember halt meg, Burmaban meg eddig kb. 25.000 (meg 40.000 eltunt). A ciklon aldozatai most meg biztosan nem haladtak meg a cunami aldozatait.

venuswoman · http://sorozatdara.blog.hu 2008.05.11. 14:30:56

egy kicsittalán tényleg giccses, de azért sztem szép :)

BZL 2008.05.11. 17:38:55

Ja, azok a repülők pl. Irakra is jó sok virágot dobtak.

(Bocs, nem bírtam megállni.)

Té, mint Tamás 2008.05.12. 12:40:27

Hát ez felháborítóan gusztustalan. Ezek a színek borzalmasak...

Crampus 2008.05.16. 00:13:14

Hihetetlen kritikákat írtok... "gusztustalan", "giccses"... ez a kisfilm? Végignéztétek egyáltalán? Én speciel beleborzongtam... lehet hogy hozzám eljutott az üzenete, de ha valakihez nem, hát nem kell ezt még világgá is kürtölnie, hogy mekkora érzelmi analfabéta...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása