Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Akarsz reklámszövegíró lenni?

Na emberek, most tessék felkötni a gatyákat! Ha eddig dédelgetted magadban a gondolatot, hogy a reklámszakmában dolgozz, akkor most itt a soha vissza nem térő alkalom. Ha érzel magadban elég erőt, elhivatottságot és persze tehetséget a reklámszövegíráshoz, jól beszélsz angolul, és a reklám mellett a marketing alapjaival is tisztában vagy, akkor most ezerrel berreg a csengő, mert a 7Field reklámügynökség kezdő szövegírót keres. Persze az esetleges szakmai gyakorlat sem hátrány, de azoknak a jelentkezését is várják, akik  eddig csak a lehetőségre vártak, hogy kipróbálják magukat, csak nem tudták, hogy fogjanak hozzá. Ha netalán beszélsz horvátul, szlovénül, szlovákul, vagy csehül, akkor még nagyobb esélyed van az elbírálásnál, de az sem tragédia, ha csak magyarul és angolul bánsz mesterien a szavakkal. Ha érdekel a dolog, akkor az iraszl@gmail.com címre küldd a jelentkezésedet.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr41487361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Auguszt 2008.05.26. 11:22:52

Azt lehet tudni, hogy milyen ügyfelekre keresnek embert?

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.05.26. 11:25:17

Auguszt
Fordulj hozzájuk bizalommal.

tiboru 2008.05.26. 11:57:50

Napi nyolc órás melóról beszélünk? Utolsó éves vagyok a fősulin, de ba nagyon szeretnék a reklámban elhelyezkedni.

Lazac 2008.05.26. 12:09:31

Ez az ivan az adsoftheworld-ös ivan? Neki cége van itthon?

Bery · http://www.hellorepublic.com/author/bery/ 2008.05.26. 12:53:24

Nocsak,

Az addict tolmács lett a munkaerőpiac hídján? Beállt intermedier szereplőnek, hogy összehozza a keresletet a kínálattal?

Hmmmmmmm??

:))

ivan from adsoftheworld · http://adsoftheworld.com 2008.05.26. 12:58:33

reklámbuzi: koszi a postot! :)

Auguszt: P&G, Coca-Cola, CEU, etc.

tiboru: igen, napi 8 oras, de szabad a munkaido.

Lazac: igen, igen.

Bery: Csak egy kedves segitseg! :)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.05.26. 14:15:25

Bery
A jó úttörő ahol tud segít.

Mr_Wolf 2008.05.26. 14:54:14

Arra nincs valami jó tipp, hogy aki nem szeretne már szövegíró lenni, mit csináljon? Természetesen derékig szeretnék gázolni a pénzben, vállalva a veszélyt, hogy összekaszabolják a combom a húszezresek szélei.

Antibiker 2008.05.26. 15:48:27

Mr_Wolf: legyél akkor kreatív igazgató (esetleg vezető AD ;)

bulgakov 2008.05.26. 16:13:39

Wolf, én a smithandwessont ajánlom elsősorban, ha határidőre nem sikerült megcsípni egy jó kis kényelmes kreatív igazgató állást.
Ugyanakkor - látva a current felhozatalt - ráférne a szakmára egy nagytakarítás a vezetői székek környékén, ugyanis eléggé elterjedt a nézet, hogy itthon a Geszti a legkreatívabb kreatív kreatívigazgató, karöltve kreatív producer Árpaattilával, valamint a még ennél is sokkal kreatívabb F. úrral (bár, ha már közszereplővé avanzsált mint wannabe ízlésdiktátor: a Fabricius az), s a toppon a hiperkreatív Erdélyi Zsolt Supermenő, minden fesztiválok és jelentős reklámesemények elmaradhatalan iráni elnök dj hasonmása. Aztán ennyi kívülről, belülről meg még ennyi sem. Vagy kihagytam valakit, szori?

Szövegíró akarsz lenni? Ne tedd, testvérem! Legyél stratégia tervező, ha könnyen és jól akarsz élni, valamint ügynökségi producer, ha sok pénzt is akarsz magyarként. Szép napot.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.05.26. 16:31:19

bulgakov
Csak úgy buzog benned az életkedv, és a azakmába vetett rendíthetetlen hit:)
Aki eddig kacérkodott a dologgal, az most kitörli a félig megírt életrajzát és motivációs levelét, sőt talán még az addictot is eltünteti a feed-olvasójából.

Mr_Wolf 2008.05.26. 16:35:32

Én inkább Hotrodokat építenék sokért gazdagoknak, de egy Ikea szekrényt sem tudok összeszerelni. (viszont bármilyen hosszan írok róla, ha kell.)

Bajnok 2008.05.26. 16:57:51

Sajnos engem nem érint. Köt az eskü.

A rossz szóvicceim miatt az egyik senior szövegírónk megígértette velem, hogy soha nem leszek szövegíró.

gaze 2008.05.26. 17:01:06

én megértem Bulgakovot.. nálunk még mindig a Tankcsapda a rock'n'roll :)

Bery · http://www.hellorepublic.com/author/bery/ 2008.05.26. 21:22:07

Reklámbuzi,

Ettől első az első, ettől zászlós a zászlós...

:))

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.05.30. 11:00:38

Azert nem art tudni hogy a kezdo szovegirok otleteinek jelentos resze megy a fiokba egy filler ellentetelezes nelkul hogy majd valahol valakiknek egyszer otletet adjon. Aztan felveszik Klarikat mert D kosaras a melltartoja, azaz jelentos a reklamfelulete es a leghatasosabb marketingeszkozokkel bir. :)
Komolyra forditva a szot, ez is olyan mint sok mas palyazat. Azert, mert valaki kreativ es jo otletei vannak, egyaltalan nem biztos, hogy el tud helyezkedni. A reklampszichologia olyan tema, amely tulmutat azon, hogy mi tetszhet egy nezonek. Senkit ne erjen csalodas ha a zsenialis otletei ellenere egy erdektelen es unalmas palyazatot benyujto ember elviszi elole az allast, lehet, hogy nala nincsenek a furdokadban leszbizo csajok (lasd Jobaratok, amikor Chandler megy erre az allasra), viszont amit alkotott, az belefer a konzervativ es friss arcoktol allasat felto kreativ igazgato vilagkepebe.

En is jartam igy, ezert inkabb sajat reklamvallalkozast inditottam es igen, hiszek a mellek hatalmaban. :)

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2008.05.30. 11:04:15

Bulgakov: egyetertek, nagyon nagy takaritasra van szukseg, ezzel egyutt meg mindig tenylegesen Geszti az egyetlen, aki hajlando az @rc reven lehetoseget biztositani uj embereknek.

Megoldas: nyilvanos kreativ forum, a szakma tamogatasaval (azert irok kreativot, mert a grafikusok, szovegirok, illetve jo kepzeloerovel igen, de nyelverzekkel es kezugyesseggel nem biro embereket egy kalap ala akarom venni azokkal, akik nem tudnak uj dolgokat kitalalni, de tevedhetetlenul rajonnek, mire van szuksege a celkozonsegnek - meg hogy egyaltalan kik azok).

raffey 2008.07.16. 19:13:03

üdv
Mao,igaz,én jártam már igy..több fordulón keresztül irtam próbamunkákat..több levél nem jött..aztán láttam a munkámat kicsit átöltöztetve óriásplakáton.
de nem adom fel,talán egyszer valaki felvesz:)
az ötleteket nem sajnálom,mert ha tényleges munka lenne,akkor is csak azokat irnám.
Amugy tetszik a blog,ma találtam meg.
A nyilvános kreativ fórum is jó ötlet..egyszer megpróbáltam azt is,hogy álláskereső szakikkal,a dekorostól a webfejlesztőig,szövegiró,stb javasoltam álljunk össze,mint munkanélküli reklámipari bedolgozók,nézzünk ki egy kreativnak mondott reklámot.Csináljuk meg újra más stilusban esetleg más szegmensnek más üzenettel,hátha a munkaadók felfigyelnek a csoport valamely tagjára..
De a munkaadói oldal okosai lehurrogtak,hogy igy nem lehet...
na,most ennyi:)

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.07.16. 20:34:10

raffey
Ha érzel magadban elég elszántságot, keresd mag Ivánt, hátha érdeklik még a pályakezdő tehetségek. Nyomulni kell ezerrel.

raffey 2008.07.17. 07:54:31

reklámbuzi
szia,köszi...
sajnos nem vagyok képben,ki Iván..
(bár lehet ez a totális kivülről jövés lesz a tőkém:)))

raffey 2008.07.17. 08:13:31

tényleg..
ha abban tudnátok segíteni illetve ötletet adni..olyan anyagot keresek amiből egy amatőr a lehető legjobban elsajátíthatja az alapokat erről a szakmáról.Könyvek,publikációk,tanulmányok,írások,stb..természetesen sokat találok a neten de bizonyára a legjobbakról nem tudok.
köszönöm

(ezzel kapcsolatosan van egy kis sztorim,kicsit kapcsolódik a fentiekhez..van ez a adschool nevü iskola..nemrég nézegettem a honlapjukat és van rajta egy olyan menüpont ahol a hallgatók próbamunkái láthatók.Többek közt egy csípős ketchup reklámozása.Jópár hónappal ezelött megjelent egy rövid hírdtés a kreativon amiben szövegírót kerestek,pályakezdőt is.Írtam,kértek önéletrajzot is,jött is a válasz és a feladat.Három napon belül készitsek egy anyagot ami tv,plakát,rádió-ha jól emlékszem-felületre egy igen-igen csípős ketchupre.Összedobtam egyet-a vezérfonal "természetesen" a mexikói feeling volt,fordítottam szótárból egy jó nevet/Anyós nyelve-sajna a spanyolra már nem emlékszem/,plakátötletet Usa-ba beszökő mexikánókkal,stb.Nem volt csúcs dolog de az utolsó pár órában dobtam össze.Válasz semmi nem jött.Sebaj,gondoltam,ennyi,volt már ilyen.Aztán belefutottam ebbe a Adschool oldalba és látom ám,hogy pont véletlenül egy ilyen vizsgafeladata volt a hallgatóknak.../a sajátomat nem láttam,de a többihez képest szerintem lett volna helye/..utána kezdtem el filózni..a mail,amire küldtem a dolgaimat egy freemail volt,valami melrose előtaggal.Akkor esett le..csak nem egy tanonc küzdött ötlethiánnyal??és ezért fizet 180-at félévente?Persze ez nem a képzést minősiti,inkább a hölgyet aki gondolom még pár "jelentkezővel" eljátszotta ezt...)
ez csak úgy beszúrva...
:)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása