Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Titanic katasztrófája felülnézetből

Régebben azért is szerettem az osztálykirándulásokat, mert olyan volt a busz mint egy mozgó mozi. Alig vártam, hogy elinduljunk, és legszívesebben már az első utcasarkon betettem volna videomagnóba a filmet. Valahogy furcsa, de jó érzés utazás közben filmet nézni, sem a mozihoz, sem az otthoni tévézéshez nem hasonlítható. Milyen jó lehet, ha mindezt az ember ráadásul egy kényelmes repülőgépen, egy hosszú repülőút közben teheti. A TAM légitársaság print hirdetésein éppen az effajta fedélzeti moziszolgáltatásra hívják fel a figyelmet. A reklámokban jól ismert mozifilmek kulcsjeleneteit láthatjuk felülről, mintha valaki egy repülőgépről nézné őket élőben, a helyszínen. Az egyiken éppen azt látjuk, ahogy a Titanic lecsókolja a jéghegyet - mondjuk én ezt elsőre inkább valami csendes-óceáni hadszíntéren megbombázott csatahajónak néztem -, a másikon meg King Kong veri szőrös mellkasát New York közepén. Eredeti ötlet, szemet gyönyörködtető kivitelezés, profi munka.                                                     forrás: adsoftheworld

Címkék: mozi látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr61510903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szolf Ész 2008.06.09. 15:00:43

Nem tudom... Kinagyítva néztem a képet, de, ha nem tudtam volna, mit kell rajta keresni (+ fogalmam sincs, mi az a TAM), akkor nem találtam volna meg/nem ismertem volna fel a képeket King Kongot, meg a Titanicot...
Én anno még úgy tanultam, hogy az a jó plakát, ahol egy pillantás (ráadásul messziről is) alatt tiszta lesz minden, de, lehet tévedtek a tanáraim.

Andy 2008.06.09. 15:03:34

...vagy az, amin megallsz es elgondolkozol, hogy mi a fene is lehet az ott. Persze, ez manapsag az emberek jelentos reszenek meghaladja a kepessegeit, es ez lassan hozzank is begyuruzik, koszonhetoen az oktatas kimagaslo szinvonalanak az utobbi evekben, ebtizedekben. De ez mar politika, maradjunk a reklamnal. Szerintem kiraly... :-)

oil.ali 2008.06.09. 15:20:23

Há nem tom. Első amibe belekötnék, hogy ha már régiesítik a fotót, meg beidézik king-kongot, meg a duplafedeleseket, lehetett volna annyi eszük, hogy kiretusálják a sárga taxikat meg a buszokat a földszintről... 400 méter magasan 1920, a földközelben 2008... Nem jó.

ádám 2008.06.09. 15:52:58

hát korhű autók lemardtak a kingkong plakátról:)

old man 2008.06.09. 16:06:00

"Az egyiken éppen azt látjuk, ahogy a Titanic lecsókolja a jéghegyet "

A képen már a süllyedő Titanic látszik (fele a víz alatt), mellette pedig a mentőcsónakok lebegnek a vízen. Amúgy még annyi a bibi, hogy az eset éjszaka történt.

License 2008.06.09. 16:18:08

Éjszaka, bizony. A képen is. Ezért jön a jobb felső sarokból fehér holdfény, a mindent beborító sárgás napfény helyett.

egygrafikus 2008.06.09. 16:23:04

"...még úgy tanultam, hogy az a jó plakát..."

De ezek printek, (sajtóhirdetések) amin van idôd nézelôdni.

old man 2008.06.09. 16:26:52

Re: License

Holdfény? Muhahaha! Repültél már éjszaka óceán felett? Ekkora díszkivilágítás csak a halivúdi filmekben van a semmi közepén. De a vita teoretikus, mert félek egyikünk sem tagja az alkotói csapatnak, vagyis ők az rajzolnak amit akarnak.

2008.06.09. 16:28:26

Andy, nem feltétlen az inteligencia, ami hibádzik, hanem a plakátok nagy részét ma már valóban olyan helyen látjuk (autó, busz, villamos, netán olyan board, ami váltogatja a képeit), ahol nincs időd, nem is tudsz megállni, és vizsgálódni.
Persze, ha ez újsághirdetés, akkor valóban más a leányzó fekvése, akkor van idő kibogarászni az üzenetet. Ekkor viszont már valóban előny, ha az illető közönség hajlamos némi agymunkára, és nem lapoz tovább automatikusan azért, mert itt kicsit dolgozni kéne a megértéshez.
Más kérdés, hogy mekkora szempont lehet egy légitársaság kiválasztásában az, hogy filmeket ("jó filmeket") vetít a fedélzeten.

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.06.09. 16:57:44

"Más kérdés, hogy mekkora szempont lehet egy légitársaság kiválasztásában az, hogy filmeket ("jó filmeket") vetít a fedélzeten."

Én fapadossal megyek és a PDA-n nézek divx-et. "Valamivel" olcsóbb megoldás, és még élvezhetőbb is - amikor Quatarral repültünk, ott angolul ment a film arab felirattal, hát kösz.

gf · http://www.verbalfoto.blog.hu 2008.06.09. 17:00:58

nekem mindkét kép tetszik, mint kép. de 1. tényleg jó repülőn jó filmet nézni, de ha drágább, akkor a mozi kedvéért biztos nem veszek oda jegyet. 2. nekem az a fura, h egy repülőtársaság, ahol az emberek egyes számú félelmei a katasztrófára vonatkoznak, egy szétrombolt NY-kal, és egy elsüllyedt Titaniccal hirdeti magát.

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2008.06.09. 17:27:12

gf
Ebben igazad van, de mennyivel jobb ez így, mintha az Airplane sorozatot vagy az egymást felfaló utasokról szóló Életben maradtak című filmet vetítenék.

N.Zoli 2008.06.09. 22:06:51

Addig jo meg King Kong nem azt a repulot csapkodja a kis kezevel, amibol az utas szemleli. Alatta az utcakon meg lehet egy Woody Allen film is ott van.

Sok Quantas es Virgin reklamplakatot lattam, ezek mindenkeppen otletesebbek, jobbak. A Quantas plakatain kivulrol latjuk a repulot, vagy Sidney, vagy a nagy voros kodomb folott. A Virgin plakatjan meg egy futo bolenycsorda repuloalakot formal.

Balzsam... 2008.06.11. 20:02:54

Miért nem költenek inkább a repülőikre? utaztam velük, olyanok a járgányok, mint egy rozzant kályha...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása